28

Анонимен

преди 5 години

Всичко това е резултат от правилната кадрова политика на държавата. Като слушаме нашите управляващи излиза, че те правят всичко както трябва. Не знам на кого трябва това, но определено не на България и българите.

27

чарли

преди 5 години

Защо трябва да отида най напред при личния лекар ако не виждам с лявото око,а не направо при специалиста без да има посредник ?

26

Анонимен

преди 5 години

Скоро нищо няма да има. Чистачки вече трудно се намират, какво остава за образовани и можещи хора.

25

Анонимен

преди 5 години

Единственото хубаво нещо в цялата лошотия е, че от България избягаха предимно некачествените и малко от качествените хора.

24

Миро:

преди 5 години

Тази здравна система не работи!!!Напълно фалшива е! Видял е някой завършил студент или студентка,веднага реализирана,било като джипи или лекар-специалист? Всичко бяга навън!!!

23

Анонимен

преди 5 години

То направления може да пише и некой с основно на 500лв. заплата що трябва да е лекар

22

виждащ

преди 5 години

Нищо свестно не остана тук можещите ни изоставиха и беженец неще да се сврати у българско

21

Анонимен

преди 5 години

Ами аз като видях, че 30 човека са пред мен просто махнах с ръка и отидох да си платя за кардиолог, вместо да чакам толкова народ и накрая да ми каже, че няма направления. А съм осигурен. Образованието и здравеопазването са тотално съсипани.

20

Waffen SS

преди 5 години

До Домус ага .България може и да умира и да потъва,но го прави тихо и спокойно,а оркестъра съставен от политици,депутати и бизнесмени,ще е натоварен на спасителните лодки и ще свири " Ода на радостта"

19

Waffen SS

преди 5 години

Преди 19 години у нас беше направена една от най-мащабните реформи здравната.Мд-а-а и нещата от зле отиват към още по-зле.Нали има една неолиберална и демократична мантра ,а именно,здравето е стокаОт това следва извода,че качествено здравеопазване има за тези,които могат да платят цената на стоката.За тези ,които не могат рано,рано ще отидат да обитават друго времево- пространствено измерение,под някаква форма

18

Анонимен

преди 5 години

Няма лекари,няма полицаи,няма учители, няма военни, а е пълно с политици и невинни мафиоти

17

Извратена държава

преди 5 години

Извратена държава. Вижте цените и достъпността на жилищата, и в същото време те оставят да умреш като куче,защото здравеопазването е в колапс.

16

Анонимен

преди 5 години

Не личните лекари са важни. СПЕЦИАЛИСТИТЕ! Къде са кадърните специалисти???Не ни трябват раздавачи на направления, мерещи кръвното или температурата ни. Трябват ни кадърни специалисти за всяко заболяване, които да диагностицират и назначат адекватно лечение. Хората са болни.

15

Факт

преди 5 години

В България останахме под 4 милиона - около 1,5 милиона българи, а останалите около 2,5 милиона са от другите етноси. Над 3 милиона български граждани са постоянно в чужбина и нямат никакво намерение да се връщат в България, но почти всички те се водят към някакъв личен лекар - отписването от личен лекар не е предвидено, може само да се прехвърлиш към друг личен лекар.

14

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Предлагам за...лични лекари да назначават и...конски доктори.Те без туй са свикнали да дават илачите в...конски дози,а това се прави от всички...джипита и народа е...свикнал.

13

7+

преди 5 години

Да се научат първо да работят с касов апарат, че нещо не умеят да издават касови бележки!!!

12

Домус ага

преди 5 години

Те и пациентите намаляват... И България умира...

11

Анонимен

преди 5 години

Подмени се работата на личния лекар и човек с висока квалификация с твари с административна работа вместо да се ползва като лекър .... поредния проблем на системата и не се коментира самата система и изпълнителите и....

10

Анонимен

преди 5 години

ще има повече работа за екстрасенсите и народните лечители

9

Анонимен

преди 5 години

При соца ги нямаше и системата работеше по-добре. Нямаше ги безбройните такси и по всяко време човек можеше да получи помощ при нужда. Сега си седят в кабинетите и пишат, опитайте само да накарате някой личен лекар да направи домашно посещение - мисията невъзможна.