24

Анонимен

преди 5 години

Това, ако не се случи как ще компенсират хората за измисленто глобално затопляне? Преди 20 години лъгаха(Ал Гор), че след нивото на океана щяло да се вдигне 10 метра нищо такова не се е случило.

23

Анонимен

преди 5 години

През 2100 я камилата, я камиларя. Никой от нас няма да види каква е ще е истината тогава.

22

Анонимен

преди 5 години

Ей добре, че са родните капацитети в коментарите, че да разберем и ние истината за света...

21

Анонимен

преди 5 години

Така и не се научиха зелените тикви, че високопланинските ледници се влияят в много ниска степен от парниковия ефект, просто защото там атмосферата е много по разредена. Псевдонаука, фейк нюз, пропаганда, промиване на мозъци.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако има грамотни хора, да потърсят изявления на хипи-либерастки зелени сектанти от преди 10-15 години - там ще видите, че според техните обратното на умни и манипулативни прогнози, вече трябваше да е настъпил апокалипсис. Кой е отговорен за края на последния ледников период преди 20-15 000 години2 Нека позная лошия първобитен човек, който най-нагло е открил и ползвал огъня.

19

читател

преди 5 години

И какво като няма ледници? По-добре да няма и сняг, ще спрат да изсичат горите за скиори и бордисти, ще увяхнат хотелите и канализациите им, и ще бъде тихо, чисто и приятно.

18

Анонимен

преди 5 години

Mалко късно сте се сетили. Няма как да използваш фосилни горива за енергия и да не променяш климата. Вадиш нещо от земята, което примесено с кислород изгаря до въглероден двуокис и вода. Сега се опитват чрез квоти да налагат правила на по-бедните държави, но е много късно.Консуматорско-печалбарската политика на "големите" доведе до това. Всеки учил химия и физика в училище знае защо.

17

Картофчо

преди 5 години

И какво като няма ледници??В много държави няма ледници и не реват!И у нас няма ледници също! Не измираме от жажда поради липсата на ледници, но скоро може да измираме от жажда заради алчността на собствениците на концесий за ВиК мрежите. Хората отдавна сме се научили как да строим язовере за съхранение на водата необходима ни по времето на по-сухия и топъл сезон и за регулиране на оттока, за да няма наводнения!

16

Баджанака

преди 5 години

А, сега да видим, каво ще предприемат ГОЛЕМИТЕ началници? Дали ще спират заводи, коли и камиони или по стара традиция ще вдигнат всякави налози , ще измислят разни глоби и данъци и всичко ще си продължи по старому. Все си мисля, че ще е второто.

15

Анонимен

преди 5 години

Няма да съм жив до тогава. Да му мислят неродените внуци.

14

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Е отдавна чакам този момент,за да пообиколя Алпите.Ще почакам още...малко да се стопят ледниците и ще тръгна към алпийските върхове.Друго си е когато е по...топло,няма да духа хлад и по къс ръкав ще се изкача на Монблан;от кога съм вдигнал...мерника.

13

Re

преди 5 години

Толкова хилядолетия са издържали,ще издържат още петдесетина години.Докато сме живи да има ,па после на другите е ред да му мислят.

12

Анонимен

преди 5 години

Еко-джихадистите пак плашат с края на света.Ми ..., сър.

11

Анонимен

преди 5 години

Майната им на Алпите, ракия има ли - ке првбъдем! Наздраве от сутринта, приятели!

10

Споко

преди 5 години

Нашият директор е баш харабия, синьото пие без никакъв лед.

9

Анонимен

преди 5 години

Няма място за паника - каквото такова, трябва да се приеме философски.Природата си е природа, намесата на човека е почти неконтролируема.

8

Еееее

преди 5 години

Оооо, до 2100 година я камилата, я камиларя.

7

Тюрк

преди 5 години

Ама, че глупав народ - не за това сте в това окаяно положение, нали мен няма да ме засяга какво ме интересува тогава е идеята ви !

6

Анонимен

преди 5 години

вода няма да има, вода за пиене

5

Българин

преди 5 години

Ужас, значи сега трябва да го катеря, а не както си бях планирал 2090?