8

Анонимен

преди 5 години

Тая дърта комунистка Меркел направи такива золуми в ЕС, че Путин да го ръководеше нямаше да нанесе толкова щети.Ума ми не побира как тая комсомолка се издигна до този пост.

7

Анонимен

преди 5 години

За 3 години в Англия нищо не решиха, а само имаше вътрешно политически борби. Не знам какво очакват да решат дори и за една година? Англия заприличва все повече на колониален майймунарник.

6

Факт!

преди 5 години

Велика държава са сега ще стъжнят живота на немците и ЕС.Кво ще направи германиика на Велика Британия не бе честно кво ще направят.Ще ги атакуват с оръдия Круп илк с танкове Тигър немчугите живеят още в 1918 и се изживяват като големите войници.С два ядрени удара и ще я закрият тая бираджииска нация.

5

Анонимен

преди 5 години

на снимката виждаме провала на германската политика и на английската политика - две провалени лелки си говорят празни приказки и си обезщават неизпълними неща. отврат!

4

Цезар

преди 5 години

Изгонете ги веднага НИКАКВИ ОТСТЪПКИ- те не искат Европа ами две години какво преговаряха та за още един месец ще решат Ако Европа им отсъпи Ще СМЕ най-големите *** !!!!!!!!!!!!!!!

3

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Англия, ще- сй- потърсй, правата,...След, 29 МАРТ 2019 година .....

2

Анонимен

преди 5 години

Правилата свършиха.Евросъюза, ако има достойнство тръшва вратата.ДнесТанте закъснява нарочно,което показва,че норматива е изчерпан.Ако е истинаутре ще сложи печат.Мама тери тъжна.Как ще кацне на Хитроу.

1

svetlio

преди 5 години

Това е намек как да се гласува сега от 27-те...