13

Караибрахим

преди 5 години

Аз също съм се преструвал на болен, за да не отида на училище или на изпит. Ама никой тук нямаше да ми повярва, ако бях казал, че е зъл дух и започнех да имитирам гърчове и припадък. Блазе им на индонезийските деца. Винаги могат да прибегнат до това оправдание, когато не се чувстват подготвени и никой няма да заподозре нищо нередно.

12

Анонимен

преди 5 години

Толкова много деца и на различни места,това не са духове,а пак са облъчвали хората с нещо!Някой от тях държаха кръсчета,което означава,че не всички засегнати са мюсулмани,а има и християни.Вече и към децата няма милост!

11

Турчина

преди 5 години

И тази глупост е на първа страница защото...!?

10

джонатан асоф

преди 5 години

Българите сме най-умните хора в света. Българин е измислил компота ... компютъра!

9

Демунчо

преди 5 години

А тукашните ученици са обладани от простотия, селяния и чалгария по време на матурите и най-вече по време на аборигенските балове.

8

Анонимен

преди 5 години

Хе хе хе, какви диваци, хе хе хе

7

Духа от бутилката

преди 5 години

Аладин, ако получаваш това съобщение качи се на килимчето и ела в Нарния

6

Анонимен

преди 5 години

Различни ***, разни вируси, бактерии, спори и какво ли още не, може да е причина за масово проявяване на такива симптоми. А в островни държави като Индонезия, пълно с джунгли и постоянно мокри, изобилства от такава среда на живот за такива гадости. Всеки по-добър невролог дори в България ще ви потвърди това.

5

КАСПЪРРРР

преди 5 години

Мисля да се вселя в чичо Скрудж..

4

доктор

преди 5 години

Може ли да спрете да ни занимавате с най-изостаналите държави на света и техните безумни практики? Епилепсията е била обяснявана до 17 в. с това, че човек е бил обладан от зли духове, а това е просто неврологична болест. Вече сме 21 в. за ваше сведение!

3

Аладин

преди 5 години

Ей вече всеки който има гърчове е обладан от зъл дух! Ми ние се връщаме векове назад! Нещата стават вече съвем зле.

2

реалист

преди 5 години

Само индонизийските деца са стресирани. И как по едно и също времена на различни места и то по много? И няма как зъл демон да бъде да изгонен в джамия и от А.ллах, защото той е причината за това обладаване. Той е д.я.в.о.л. Исус казва: по плодовете им ще ги познаете.

1

Циник

преди 5 години

Нищо едиотско не им е чуждо!Важното е да знаят корана наизуст...даже без да го разбират!Алахогъзни особености!