59

вместо попържня

преди 5 години

До Анонимен 52Нещастен гербераст

58

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 50Колко пък дипломи да има Иванчева? То виж че в интервютата едно изречение не може да състави без грешка. Да не ви разправям че веднъж съм се виждал с нея служебно докато беше кмет и си мислех че съм в някаква скрита камера. Такава некомпетентност, наглост и простота лъхаше от нея, че се обърках къде съм попаднал.

57

Анонимен

преди 5 години

....самия Кадиев се отказа от нея заради съмнения за корупция....___И самия Кадиев е в корупционния кюп.

56

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Тая нали уж беше болна и щеше да ражда... - хайде обратно в ареста...

55

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗащо цацаратурата не обвини бизнесмена Ваклинче тая грозната му е искала подкуп ли? Е нема по-тъпa сгaн от камунетата!

54

Анонимен

преди 5 години

Не била образована достатъчно!!! Тъкмо за калинка от Греб!

53

Анонимен

преди 5 години

Понеже много питаш кога ще има съд за червената мафия.Да ти кажа, че не можеш да заспиш.Червената мафия премина благополучно в ГЕРБ. ако ИСКАХА ИМАХА 10 ГОДИНИ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС СЕБЕ СИ.Ама не искаха. Питай Борисов - той знае.

52

Анонимен

преди 5 години

На мен така ли ми се струва че и тук е намесена дългата ръка на сивият кардинал Цвък!

51

52,

преди 5 години

"Абе всички дето се кълнете в Иванчева и дето ни разправяте колко е невинна май забравихте че месеци преди да я арестуват самия Кадиев се отказа от нея заради съмнения за корупция."Другарче, този Кадиев съдия по делото ли е или свети Петър, че да разчитаме на неговото мнение по случая? Да не би да е нещо меродавно? Или пък да не би той дори да се е клел, че тя е лично виновна за получаване на подкуп?Абе как не се научиха по-грамотни хора да избират за изпълнение на поръчки, не знам.

50

позор

преди 5 години

Заради некадърна и продажна полиция,следствие и прокуратура сега и поредното гръмко дело ще пропадне и народа ще плаща а не истинските виновници....крайно време е да се промени закона и тези който са некадърни и продажни те да плащат за провалите си а не целия народ.

49

Анонимен

преди 5 години

Може ли да бъде в повече от 1 листа?

48

Анонимен

преди 5 години

Абе всички дето се кълнете в Иванчева и дето ни разправяте колко е невинна май забравихте че месеци преди да я арестуват самия Кадиев се отказа от нея заради съмнения за корупция. Сега това тефтерче дъвчете в което има няколко сметки дето не ги била писала тя ама за останалите цифри срещу имената на инвеститорите за които експертизата казва че са си с нейния почерк?

47

Анонимен

преди 5 години

Успех на каката.................пожелавам й да натрие носовете на тези, които я обвиниха без доказателства!!Защо цацаратурата не обвини бизнесмена Ваклин.............(как беше)??Цялата история намирисва отдалече на гнило???

46

Анонимен

преди 5 години

Май не си наясно колко дипломи има Иванчева?Боко до толкова не може да чете.

45

И АЗ ПИТАМ

преди 5 години

А кога ще има съд за червената мафия и техните наследници, избили хиляди невинни хора,съсипали хиляди семейства заради репресии,конц.лагери,терористите от Св.Неделя,продажбата ни на СССР, съсипването на частния бизнес с кооперативите,след това пребоядисването и разграбването на България, износа на милиарди в сметки в Австрия и Швейцария и още, и още.Кога???

44

Танас

преди 5 години

А следващата папка ще е за корупцията с обществените поръчки и кражба на евросредства! Като не им чуват главите.

43

Розата

преди 5 години

АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ- В БЕЛЕНЕ! СВОБОДА ЗА И ВАНЧЕВА И ПЕТРОВА!

42

дедо ви

преди 5 години

ТРябват качества за да си евро-дупетат. А именно крадив,алчен,ненаситен и нагъл...точно като тая персона!

41

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Водач ли ще бъде на листата... - или не е достатъчно корумпирана, като лудото Ленче...

40

другари

преди 5 години

де ги намирате тез другарки ве? *** мноо грозни и тая, и Милиончева ве. Кой другар ше гласува за тях ве?