8

Наблюдател

преди 5 години

Посочените цени доставни или продажни са, с или без ДДС , телефоните застраховани ли са и за каква стойност ?

7

ГАб

преди 5 години

Габрово е обезлюден като цяла България, само в София, Пловдив и Варна имаме изключение. Проблема е малко по особен в Габрово, защото тук живеят 98% образовани българи. Малцинства няма, въпреки нашествието последните 10-15 години.

6

брех

преди 5 години

Фенове на мобилните комуникации!?

5

Бръм

преди 5 години

ДО Анонимен...Абе не знам колко обезлюден града, ама преди седмица като бях... толкова много автомобили втора употреба, че и автокъщи отварят....

4

.

преди 5 години

До ГабДа, може, стига да се знаят IMEI на откраднатите телефони, което не е много трудно за продавача, тъй като има списъци с това, какво е получил и продал и може да разбере какво липсва.От там нататък телефона може да се издири и локализира в мрежата, понякога с точност до 5-10 метра, но пък има и данни за собственика на сим картата. В краен случай се имитира проблем с картата връзката и като идеш в офиса вече знаят кой го ползва тоя телефон.

3

Анонимен

преди 5 години

Габровци голям глад ги е подгонил.Няма работа и младите избягаха отдавна.Градът е на първо място по обезлюздяване заедно с Видин и Смолян.Известен в миналото като българския Манчестър сега градът е известен със седемте нови кръгови кръстовища изградени по европроекти.Като вече първите ремонти са факт

2

Габ

преди 5 години

Някой спец може ли да каже, тези смартфони използваеми ли са? Имам предвид дали краден чисто нов смартфон, може да бъде засечен в мрежата GSM или интернет. Благодаря!

1

Анонимен

преди 5 години

По продажни цени и данък ДДС ги смятат, май.