25

ЕС

преди 5 години

Истината е, че без Франция света нямаше да бъде същия. Франция е доминирала Европа и свена в продължение на векове, да не кажа и хилядолетие. Англия е първата Френска колония, завладяна през 1066г. и васална на Франция в продължение на векове. Франция освобождава Сащ - Сащ буквално са създадени от Франция. Де Гол пък създава ЕС и спасява континента от англогoведарска и руска доминация. Генерал Де Гол е над всички, спасителя на Европа и на цивилизацията. Нормално е англетата да са комплексирани.

24

Анонимен

преди 5 години

Абе САЩ и Англия са най-великите страни през последните векове. Без Великобритания, ЕС е нищо.

23

Истина

преди 5 години

На всички които плюат UK,ами нека размислят след като EU -Германия(защото този измислен европейски съюз се управлява от Германия)прави едно напускане на тази държава която е вторият по големина платец в съюза невъзможен ,какво би направил с една по бедна страна?И това ли наричаме демокрация влизане -да,излизане -не.И след като напуснат еврофондовете ще намалеят ,защото EU -Германия не може да плаща сама.Великобритания ще се оправи ,но ние да мислим и то след като въведът измисленото евро.

22

Анонимен

преди 5 години

Срокът на годност на английското говеждо изтича.

21

Бай Иван

преди 5 години

Сър Джеймс и сър Джон си говорят на чаша уиски пред камината: Джон, коледите са хубаво нещо! Аз мисля, че с*ксът е по-хубаво нещо.След половин час размисъл сър Джеймс отговаря: Да, но коледите са по-често

20

Цезар

преди 5 години

Изгонете ги още в петък тия нещастници

19

Анонимен

преди 5 години

Утре ще се види ,кои са троянските конена европа.Всичко бе решено.

18

Анонимен

преди 5 години

за да се даде отлагане трябва то да бъде одобрено от всички страни членки. достатъчно е една страна членка да не даде одобрение и Великобритания ще трябва да излезе на 12 април без сделка по нейна вина. Имаха 3 години да решат какво да правят, но не решиха. Решиха какво да не правят. Не могат да обвинят никой за световната глупост, която сами си сътвориха с този референдум за Брекзит.

17

Jj

преди 5 години

Значи, ако на вас ви е писнало да четете новини за Брекзит (което е абсолютно разбираемо), представете си каква е ситуацията за тези от нас, които живеят в UK. Всеки ден, НОН-СТОП новини само на тази тема. Макар че голяма част от приятелите ми и аз сме противници на излизането се е стиганло вече до едно положение, в което всички сме за излизане, само и само да спре да се говори за това.. #aman!

16

Анонимен

преди 5 години

Нека британците опитат да превърнат изборите за Европейски парламент като допълнителен тест, дали се е променило статуквовото за Brexit, като за индикатор да послужи участието на населението в тях !

15

Дедо поп

преди 5 години

Развод ми дай, развод ми дай и повече не ме мъчи ..

14

Анонимен

преди 5 години

А ще гласуват ли на евроизборите ся или ще ги отложат и тях, не става хем да те сърби хем да те боли излизат и двете страни си поемат последствията . А вишата лига от къде ще взима европейски африканци ся

13

SS

преди 5 години

аз пък не мога да разбера защо не ги отлюспят тиа??... После да ги оставят да си разправят колкото си щат... и когато и ако решат да кандидастват отново - ама след преговори

12

развод по британски

преди 5 години

Да де, обаче излизането на Британия от ЕС не зависи само от Британия. Зависи и от ЕС. Така че което има подписано с Британия към момента, това Брюксел ще смята за законно. Британците могат да си гласуват до посиняване, но това не задължава ЕС. ЗА ЕС важат наличните документи. Британия сама се изолира. И стига до абсурд в упоритостта си за брекзит. Накрая британците ще разберат, че трябва да спрат с ***.

11

Анонимен

преди 5 години

Тия ще брекзитят още мнооооооогоооо време

10

Анонимен

преди 5 години

Борисов да покаже, че "Европа ни чува" и да не се съгласява да се удължава срока. Нека да ги активизираме в тяхното излизане !

9

Смешник

преди 5 години

Познават я всички всеки слой на обществото попове ,политици всички на хорото . Кеф ти хартийка кеф ти монета.

8

Анонимен

преди 5 години

Дързост и Красота, епизод 1000

7

Анонимен

преди 5 години

Уж си трьгват а всьщност се врьщат.Що е то?

6

Ингилиз

преди 5 години

Как така BBC не знаят нищо по въпроса??? Партенка е това....