10

До bra

преди 5 години

Яко ти хлопа дъската, *** на лекат

9

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост, а къде е статията за обрата по делото Иванчева?! Бързо я покрихте слуги на мафията.

8

Прави впечатление

преди 5 години

че вземате разни кретенски статийки и ги превеждате изключително неграмотно от английски. След това даже не си четете написаното. Пример: "Въпреки левокардията, с която жената е живяла, тя никога не е имала проблем. Често това състояние довежда до много проблеми, но тя никога не е разбрала за него." Значи, въпреки нормалното положение на сърцето, тя никога нямала проблем. Често нормалното положение на сърцето довежда до много проблеми. - На Боряна не й ли се струва неадекватно написаното?

7

bra brackets cancer

преди 5 години

Махнете металните части и тел от сутиените.Ние установихме,че причиняват РАК.Искаме да Ви помогнем,но не можем защото: - все още не слушате - войни - битови убийства и насилие - кешови разплащания (основен замърсител и разпространител на вируси)НЕ МОЖЕ ЛЕЛИЧКАТА В БАНИЧАРНИЦАТА ДА ВИ ПОДАВА БАНИЦА С ЕДНАТА РЪКА А С ДРУГАТА ДА ВРЪЩА РЕСТО.Ние живеем сред Вас от много години. Идваме от далечно съзвездие. В близките 3000 год. няма да се разкрием официално, защото все още има милиони хума

6

bra brackets cancer

преди 5 години

Абсолютно измукано от пръстите статия. Ето истината за тази жена от първо лице.Познавам тази жена. Нейното ДНК. Преди повече от 300 год. беше решено на високо ниво да се създадат/тестват лекарства за специално ДНК на хуманоид с ревърс органи. Принципно и това ДНК е перфектно и човек не би трябвало да имам каквито и да е проблеми,болести и т.н. Има една голяма зала на нашия кораб с всички лекарства,които лекуват всички човешки болести. Те,обаче не Ви трябват.Щом се обедините,спрете войните,

5

Страхил

преди 5 години

" Тя имала и левокардия, което индикира, че сърцето й е било на правилното място - отляво."=========================================================Чакайте малко ! Значи всички сме с леокардия ? Кое е проблема ?

4

ikar

преди 5 години

До БГчичакДъщерята на моя колежка имаше дясно сърце, не знам за останалите органи как са били. Но диването се кефеше, когато лекарката в училище го преслушва и не чува сърцето.

3

Анонимен

преди 5 години

"Грешното място" ме подсеща за оня виц, в който пациент отива при лекар, а той му казва че е безнадеждно болен и му остават не повече от два месеца живот. След две години обаче се срещат същия пациент и същия лекар. Лекарят, крайно изненадан че го вижда жив, го пита дали не го е лекувал д-р Майер. Пациентът отговаря утвърдително. "Така си и знаех, отговаря лекарят, той е шарлатанин, при правилно лечение нищо нямаше да ви спаси."

2

БГчичак

преди 5 години

Тия случаи са редки, но не чак толкова. Имаме такива и у нас. Още помня едно предаване някъде през 93-та примерно, в което показаха една госпожа с огледално почти всичко - сърце, черен дроб, бели дробове (белите не са еднакви и левият обикновено е по-малък).

1

Анонимен

преди 5 години

Нищо фатално не е имало в органите й щом като е доживяла пълноценно до 99 години. Дали тези си мислят че бог прави грешки ей така случайно. Не - Бог никога не греши той създава живот и тази жена го доказва.