47

ха

преди 2 години

До БауЧе нали децата общуват и извън детските градини!

46

хм

преди 2 години

До Вескокакво мнозинство?!! Всичко е за пари, пич! Не вярвам на някой да му пука за мен или децата като ми предлага ваксина, която се заплаща от нашия джоб, и внасянето и горенето на отпадъци от цяла Европа, и износа на златото ни.

45

ха

преди 2 години

До Анонимен Нали сте ваксинирани? Неваксинираното не те застрашава. Иначе какъв е смисълът да бодеш детето?!!

44

хм

преди 2 години

До ИисусАми нали са имунизирани, бе. От какво те е страх?!

43

Иисус

преди 4 години

Отче, ходи си при Ицето и недей да си буташ кекавите деца при имунизираните, че ще пламне някое огнище, ами ходи си направи децка градина/училище за такива деца, да видиш до кой клас ще изкарат :)

42

Анонимен

преди 4 години

До ivailo"По-големи ***.оти от атеистите няма..."Има, има. Това са вярващите.

41

ваксо

преди 5 години

формалдехидът причинява левкемия, но когато бъде инжектиран на бебета чрез ваксина, той по магичен начин се превръща в прах от еднорог, както и всички други гнусотии от ваксините. по-добре да си траем

40

Анонимен

преди 5 години

Отец от коя църква? Защо не ни кажете или има причина да я криете. Ако са от Свидетели на ....................... нека да сиживеят в църквата си да не ни натрапват своето присъствие.

39

ivailo

преди 5 години

До Д-р ХаусПо-големи ***.оти от атеистите няма...

38

vlady

преди 5 години

До Да бе даПри намаляване на ваксиналното покритие се създават условия за циркулация на опасни бактерии и вируси - неваксинираните могат да ги разпространяват. Създават се и условия за мутации.

37

Да бе да

преди 5 години

Не разбирам защо скачате на тия, които не искат ваксини. Вашите деца нали са ваксинирани? Нали вярвате, че ваксините са надеждни?Бодете си се там и оставете хората да си живеят живота.

36

Анонимен

преди 5 години

И аз искам моето дете да не бъде дискриминирано и заразявано от неваксинирани деца и ще заведа дело.

35

Гешо

преди 5 години

Преди 20 години кралицата на Холандия отне родителските права на всички холанци за един ден и ваксинира всички деца, за да спре епидемията от коклюш

34

Анонимен

преди 5 години

Ние цели три села си гледаме един поп пък попа ли няма да може да отгледа девет деца

33

Георги

преди 5 години

Най-голямото медицинско откритие не се примема от някой от църквата :Dкласика

32

Анонимен

преди 5 години

Заслужава 100тояги на голо после доживот принудителен труд в инфекциозното отделение на някоя болница.

31

Анонимен

преди 5 години

"Да, речника се разширява и променя постоянно. Не се прави на много умен, хвърляйки за учени фрази в отчаян опит, да влидираш жалко си съществуване пред напълно непознати..."Добре, стана ми симпатичен, за теб съм готов да приема и нова дума - антиграмотник. Къв си ти би, мъмбъл рапер ли

30

До 26 от 24

преди 5 години

Защото все още няма ваксини за всички болести, но за тези за които има е недопустимо да не бъдат предотвратени. Относно събирането на пари за болни деца, това го има, само защото липсва достъпна здравна помощ за всички в нужда. Ако живеехме в нормална държава, с нормално и достъпно здравеопазване, лечението на деца нямаше да се случва посредством "Българската Коледа" а по един тих и рутинен начин.

29

Анонимен

преди 5 години

Абе, от кога цъкането из БГмама е равнопоставено на медицинска диплома ?!! Правилата са тук с цел. Дискриминираме пияните шофьори защото са опасни за другите, по същата причина дискриминираме не ваксинираните деца. В това няма нищо противоречиво, ако с поведението си застрашаваш другите, ще бъдеш отделен от тях. Щом иска да си пази детето с молитва, да си го държи в къщи.

28

Веско

преди 5 години

Ами, трябва да приеме, че законите се правят за мнозинството. И услугата застраховка е по желание, ама не можеш да караш кола, ако нямаш застраховка ГО!