25

Анонимен

преди 5 години

Либия щяла да бъде по-стабилна с Кадафи...За какво ни е стабилна Либия, съюзник на Путин?

24

Анонимен

преди 5 години

SKYPI GOSPODA I TUK ARABSKATA KRADLIVA PROLET SVYRSCHI IDVA GORESCHTO IZGARQSCHTO USA GYZYT LQTO STRANNO NIKOI NESCHTE KRADLIOVCITE I UBIICITE OT USA

23

Нико

преди 5 години

Да бе....Те САЩ са виновни, че социализмът на. Кадафи беше черен режим.А , че арабите не са готови за Европейска демокрация кой е виновника?

22

обаче

преди 5 години

Ще ми е кеф да видя либийци да страдат така, както нашите медици в Либия!

21

либийците да отговар

преди 5 години

До АнонименДраги номер 21! Може би сценаристите да са били американци в случая с нашите медици, обаче изпълнителите бяха либийци и трябва да си платят за това! Когато си готов с доказателствата срещу американци, моля, пак ще обсъждаме. А дотогава да мятаме либийците на скарата - те попуътно ще си кажат кой им е заповядал да измъчват българи, и въобще заповядвал ли им е някой. ПО-удобен момент няма - само да ми се появят бежанци от Либия, ще насъскам кучетата.

20

Анонимен

преди 5 години

Ще ми е кеф,да се привлекат на международен съд за престъпления срещу човечеството тия дето съсипаха Либия и у ищожиха държавността и.И особено тези които заразиха 400 деца в Либия със СПИН,а после обвиниха българските мед.сестри за тази антихуманна постъпка.Трябва международно разследване да има,за да се изтрие петното което бе хвърлено и срещу България.Всеки трябва да отговаря за делата си.

19

Анонимен

преди 5 години

сащ са виновни за конфликтите в Сирия, Либия, Ирак и Афганистан. В Либия и Ирак бяха свалени лидерите на тези страни които макар и диктатори спираха африканци и араби да нахруват в Европа. Сега по демократични ли са тези страни, по свободни ли са, има ли мир ? Отговора е не, опитаха се и в Сирия но не им се получи, за Афганистан те си живеят в родовообщинния строй и никой додега не успял да ги промени досега.

18

върнете им го

преди 5 години

Ха! Либийците имат очи да търсят убежище в България или да минават през България, търсейки убежище?! След случая с нашите медици! Убийте с камъни всеки либиец, стъпил у нас, независимо колко е беден и изпаднал! Ако имат деца, отнемете им децата още на границата и никога повече да не видят децата си! Гиди либийски маймуни! Каквото сторихте на нашите медици, това сега ние ще направим с всеки либийски бежанец!

17

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз сам си докарваше мигрантите. Спасяваше ги на европейския континент. Вече май започнаха да ги спасяват на африканския континент и мигрантите станаха от "бежанци" на "пирати". Никой няма да дава пари на трафиканти и лодкари и да рискува, ако го връщат обратно. Истинските трафиканти бяха европейците, които довършваха работата на трафикантите и желанията на мигрантите.

16

Анонимен

преди 5 години

Афганистана го освободиха преди 18 години, сега се отказват от него, бил провалена държава. Либия не ги интересува до отиването на Русия там или на друго място.

15

Анонимен

преди 5 години

А какво търсят "Вагнер" и руските инструктори в Либия? А във Венецуела и Сирия?

14

Зозо

преди 5 години

До фактПоложението е "Стани да седна". Путин и в Сирия се намеси за да не допусне арабския газ да стигне до Европа!

13

Факт

преди 5 години

Обединяването на Либия,възстановяване на държавността и постигане на траен мир там ще е тотален провал за Запада и по-точно САЩ и Великобритания!Ще се наложи и да връщат откраднатите стотици милиарди!Естествено че ще са против!Отделно тежките имиджови щети.Иначе стабилно правителство в Либия ще е от полза за всички останали,освен другото,ще намали и мигрантския натиск!

12

факт

преди 5 години

До ЗозоЦитирания маршал иска обединение на страната да изгони западните крадци който сега грабят нефта,техните марионетки и терористи.

11

я стига

преди 5 години

А западните медии защо не пишат кой докара Либия до тук кой я нападна,съсипа,ограби и напълни с терористи?!Франция,Англия и САЩ това бяха страните който нападнаха Либия и убиха Кадафи който пазеше Европа от хуните,а сега същите пищят?

10

Зозо

преди 5 години

Може да тръгне вълна не заради Либия, а заради насъсканият от Путин маршал Хафтар!Обаче е по - вероятно е да му свият перките набързо :)))))))))))))))))))))))) Вагнеровците пак ще бъдат изпарени от Томахавките!

9

Анонимен

преди 5 години

Сега е момента да се засили растежа на популациите от хищни риби в Средиземно море. Достатъчно е да има кой да потапя лодките. Реваха за демокрация и си я получиха. Да си се оправят. Имат си нефт, какъв и им проблема?

8

Активист на БКП

преди 5 години

На заради Либия ,а заради ,,Арабската пролет,, и тия които я предизвикаха - САЩ !!! Кадафи ги спираше !!!

7

Анонимен

преди 5 години

Значи американските прозападни мекерета, осигурили разграбването на страната, ще се юрнат да си спасяват еврохатлантическите кожи на наш гръб? Килъри Клинтън и Баракудата да си ги заселват във Флорида.

6

гербисто-патриот

преди 5 години

Да идват в България, при нас винаги има място, ще се погрижим за бежанците. Важно е да се зачитат човеческите права, нека ние да бъдем на първите позиции.