9

агроном

преди 5 години

"биологично гледаните плодове и зеленчуци" и "а това означава, че те може да са третирани с нитрати и други химикали" ?????!!Вие нормални ли сте? Знаете ли какво е "зеленолистни зеленчуци", какво е "биологично", какво е да "производителите вкарват стимуланти" ??Вземете се удавете нейде заедно с експоерта си!

8

1

преди 5 години

Зеленолистните зеленчуци - доматите

7

Анонимен

преди 5 години

няма ли да напишете кои храни и напитки са безвредни, щото по това което четем, трябва да спрем да ядем и пием!

6

Бау

преди 5 години

До noFreemanСтари земеделецо, земята я заразихте още по време на соца. Ръсехте какво ли не в промишлени количества, за да лапате премии за преизпълнен план. Още има следи от ДДТ, макар да е забранено от десетилетия; за торовете да не говорим. Помниш ли като изсипвахте чувалите селитра, а как се грижехте за специалните лехички, отглеждани без отрови, лично за вас? И се хилехте, и викахте - яжтв, прасета граждани, а? Сега ревеш от яд, че това време свърши.

5

noFreeman

преди 5 години

запомнете от мен стария земеделец, че в днешно време няма растенийце без отрови... нищо не може да порасне без и най-малкото количество азот и всичките му там нитратени компоненти... земята е вече заразена тия 15 години на еврогейско финансиране на нашето земеделие... и какво ни остана - джиповете и къщите на едрите земеделци и мъката и трудностите на дребните земеделци... никакъв зеленчук в момента не е полезен, а пълен с цялата менделеева таблица... и така ще е занапред...

4

Анонимен

преди 5 години

Щом не им е сезона, не са полезни. Сега е сезонът на марулите, но да си ги отгледаш в градината за да знаеш какво си им слагал.

3

Анонимен

преди 5 години

На снимката все марули, лапати и спанаци

2

Анонимен

преди 5 години

Истински домат в София е 3? в Германшя 4?. Готови сме за еврозоната. Излизаме от "чакалната".

1

грух - грух

преди 5 години

Хе, деретата и пустеещите дворове пълни с лапад и коприва! Стига сте мрънкали - пестициди, нитрати! Селата опустяха, пренасяйте се там! И евротиквите да стимулират с пари живота на село, а не в столицата и сетне да се чудят защо цяла България се събра в София и цяла Африка и Азия се спасява в Германия!