38

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Някой любител социализЪма може ли да обясни защо нямаше завод с пречиствателна станция? Защо чак след като си отиде Жан Видено започнаха да слагат пречиствателни станции по курортите? Защо 1988 г. майките в Русе излязоха на протест срещу хлорното обгазяване от страна на "братска социалистическа" Румъния?"Комунизъм = СВРЪХ МОНОПОЛЕН КАПИТАЛИЗЪМ - ДЪРЖАВАТА СЕ Е СРАСНАЛА С ПОЛИТИКАТА И ЕДИНСТВЕНАТА "ФИРМА" НА ПАЗАРА - СВРЪХМОНОПОЛтова заедно с КАРТЕЛА са най-страшните неща в света!

37

Анонимен

преди 5 години

Чета тук мнения на експерти, анализатори и прочие отворковци по темата Русия, и се питам, защо като толкова загубена, никой не смее да да вземе и да нападне и ликвидира като държава. Руснаците нямат технологии, нямат модерни оръжия, нямат това, нямат онова, не могат това, не могат онова... А, де? :)

36

Анонимен

преди 5 години

Някой любител социализЪма може ли да обясни защо нямаше завод с пречиствателна станция? Защо чак след като си отиде Жан Видено започнаха да слагат пречиствателни станции по курортите? Защо 1988 г. майките в Русе излязоха на протест срещу хлорното обгазяване от страна на "братска социалистическа" Румъния?

35

Как може

преди 5 години

Америка има бази на Руската граница. Русия обаче тихо и кротко започва да отговаря на услугата на САЩ да пази Руските граници и ще им помогне да си пазят своите собствени граници и да си стоят повече в къщи.

34

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Ей такива нещя "имахме", демокрацията ти "ги отне"Сега имаме Клошари, Пенсионери дето няма кой да ги погребе, коледни и великденски добавки за пенсинери 1300000бр тоест получават пенсии колкото да се каже че ги получават, 2000000 човека като минимум са напуснали България за сега изглежда постоянно, Индустрия - какво беше това? Селско стопанство - произвежда се най-рентабилните машинно обработвани култури, Нуждите на населението се задоволяват 5-6 пъти но внасяме развален зарзават

33

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Брикетоносеца Кузя най-вероятно ще бъде изведен от експлоатация"ЕТО ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ1. Докове Плаващи и Сухи с такива размери руснаците имат но са заети от други кораби в този случай Атомния крайцер клас Киров2. Вярно че Мурманск е незамръзващо пристанище но температурите са такива че преди май-юни долу се пращат само дронове. Водолазите могат да слизат само с тежки скафандри независимо че дълбочината е смешна 30м3. Някой им е дал нова идея но за какви пари???

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34До 30 то хубаво русия да даде на Венецуела ама първо някой трябва и на русия да ги даде :)))) щото *** неможе да ги произвеждаАбе гледах някакви снимки как вдигат парни котли с кран.Може да са направили технологичен пробив и веч1е да правят парни котли без аналог в мире ;-)

31

Анонимен

преди 5 години

Брикетоносеца Кузя най-вероятно ще бъде изведен от експлоатация, защото дока, на който трябваше да бъде ремонтиран потъна и не може да бъде възстановен, нито пък велика Русия може да построи нов док, защото потъналия беше правен в Швеция.Някакъв кран падна върху него и той потъна замалко да повлече и Кузя със себе си.

30

Анонимен

преди 5 години

До 30 то хубаво русия да даде на Венецуела ама първо някой трябва и на русия да ги даде :)))) щото *** неможе да ги произвежда

29

Tangra

преди 5 години

Сега имаме хора дето ровят по кофите и живеят на улицата. Имаме съсипани надежди и оскотял народ. Имаме, а всъщност нямаме здравеопазване, то е за тези които имат пари. Имаме майки с деца инвалиди, които се оправят, никой не знае как се оправят. Имаме луди по улиците, защото вече няма кой да се грижи за тях. Имаме ц.и.гани дето пребиват възрастните хора за 10 лева. Имаме турски знамена дето се веят в български села.Е имаме възможност да се снимаме пред Айфеловата кула и така ната.

28

Анонимен

преди 5 години

До Спомен от социализмаДа не мислиш, че сега в магазините има шунка? Не бъди наивен."Пи приготвянето на тези колбаси не е пострадало нито едно животно."

27

Анонимен

преди 5 години

Имахме фабрики и заводи, които работеха НА ЗАГУБА, само за да се отчита пълна заетост. Всички знаем - те ме лъжат, че ми плащат, аз ги лъжа, че работя!Имахме енергетика и 6 блока в козлоУй, а СТОЯХМЕ НА ТЪМНО с часове!Имахме армия, която стреляше в гръб по бягащите от "рая" и охраняваше стадото да не побегне, та да останат в територията само ЦК на бкп!Имахме образУвание, натъкмено към изискванията на милиционерската власт и руската ***!ЧЕй такива нещя "имахме", демокрацията ти "ги отне"

26

Анонимен

преди 5 години

Русия ще даде патентите за производство на парни котли на Венецуела и тогава на ФАЩ им е спукана работата!

25

Спомен от социализма

преди 5 години

Какво си спомням аз от началото на 70-те години?Бях дете, дават ми пари и ме пращат до магазинада купя "нещо". Каквото има, защото обикновено няма.В магазина-опашка. Чакат да докарат "нещо". Нареждам се и аз. След половин час докарват шунка!Ура! Но следва разочаровано: О-о-о! Самоедин калъп!.. Няма да има за всички.! Месарятобявява, че ще дава най-много по триста грама..Докъдето стигне! Опашката кима безропотно..Месарят вади ножа и отрязва яко парчеот калъпа. После го налапва пред очите наопашката...

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 25С руската подкрепа прокопсахме много повече, отколкото с американската. Преди имахме фабрики, заводи, енергетика, модерна армия, добре пазени граници, образование, най-доброто в света и други подобни възмутителни неща.Сега, благодарение на американците, от нова не е останало нищо. За сметка на това пък имаме ценности като безработица, престъпност, масова неграмотност и други подобни блага. Да ти е честито.

23

комунизъм=бедност

преди 5 години

Изводът е ***, където има *** народ има комунизъм(социализъм), а където има комунизъм(социализъм) се живее много бедно и безперспективно.

22

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо 23Най-смешен си ти. Смяташ, че щом твоите идоли грабят из целия свят, го правят и всички остана ли? Не съди за другите по себе си.И щом признаваш, че американците имат интереси навсякъде по земята, защо и руснаците да нямат?

21

Анонимен

преди 5 години

И ще прокопсат много с руската подкрепа, както прокопсахме ние 45 години та до сега.

20

Анонимен

преди 5 години

Най-смешни са ми руснаците!Тръгнали на другия край на света да грабят петрол,злато и каквото там и попадне ,а иначе ревът ,че американците имали жизненоважни интереси по целия свят!

19

Викинга

преди 5 години

Като чета коментарите, си мисля, колко долно трябва да падне човек, че да диктува как трябва да живее съседат му"друг народ". Всеки народ трябва сам да си решава как и по какъв начин иска да живее!!! Аз живея в Русия, обичам България, българин съм и страшно се гордея от това!!! Мислете с главите си, а не с петата точка!!! България над всичко и така трябва да е!!!