43

в Русия

преди 5 години

До Анонимен"Литър бензин в Русия много отдавна не е 60 стотинки. А и още за масов се смята А-92."както и на всякъде в европа масово се кара с безоловен А93пледи 2 седмици в Москла литът А93 струваше 28 Рубли а това са около 60 стотинкив Русия пътищата са перфектни и са абсолютно безплатни тол такса има само в еврейския Петербърг, ама те там чухонците са спецялни, като укропите са умни

42

До Василев

преди 5 години

*** ***, искаш ли пак на сина ти от rъзъ в твоите устенца

41

дам

преди 5 години

Крайно време беше, всеки камион и автомобил плаща на километър в съседна Сърбия и така си събират пари от преминаващите за нови пътища.В съседна Сърбия където заплатите и доходите са сходни с нашите, автомобил за 400 километра плаща 30 лева за преминаване, а камионите плащат много повече.В България автомобилите продължават да плащат по 8 лева на месец и могат да изминават хиляди километра без ограничение.

40

анонимен

преди 5 години

Търся още 1 милиард евро да си оправя тоалетната в двора на село

39

вече има

преди 5 години

До Василев"Направете един паметник на Меркел в центъра на всеки град"юдо-масонските гадове на Соломон Паси ще се погрижат - до паметника на Рейгън ще сложат и изкукалото, ялово, изрочно-германско бабе

38

Анонимен

преди 5 години

Литър бензин в Русия много отдавна не е 60 стотинки. А и още за масов се смята А-92.

37

Василев

преди 5 години

До Евреино МерзъкТова Сидеров ли го е казал или Магарешки, и двамата лъскат бастуна на Владимир Владимирович от сутрин до вечер, но има защо, защото са милионери, на това се вика платена п.роституция, а на такива гламави като теб им викат д.ебили или селяни прости, защото си остават само с лъскането!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

36

Българските Пътища

преди 5 години

са построени от таксите който плащаме !!!нито една западна гадина не е дала и една стотинка за нашите пътища !!!от де на къде ще плащам тол такса на западните гадове !!!???

35

Евреино Мерзък

преди 5 години

До Василевдо 2016 ЕС струва на бедна БЪлгария 29 МИЛИАРДА !!!1) 5 милиарда членски внос2) 14 милиарда санкции и глоби от ЕК3) 10 милиарда ЕК още ни съди в моментаза 10 години ЕС инвестира в България малко повече от 9 милиарда долна ЛЪЖА е че Европа ни дава !!!!Европа ни дере кожите !!!!

34

опетков

преди 5 години

До Анонимен 20 Русия мразим безплатно, няма нужда някой да ни казва, след като виждаме и знаем какво е направила "за нас".

33

Анонимен

преди 5 години

То само в България пътищата се разбиват защото по тях се движат натоварени камиони, добра логика. Другаде ни камиони, ни пътища са виждали :D

32

Василев

преди 5 години

Леля Меркел ви даде пари да си построите магистрали, за които мечтаехте!!!А вие по цял ден не спирате да правите ч.ак.ии на Владимир Владимирович!!!С такива посредствени селски ч.ик.иджи.и как се модернизира и се прави държава с будно гражданско общество?Направете един паметник на Меркел в центъра на всеки град, защото няма населено място в България да не е направен проект от еврофондове!Ходете и отдавайте почит и благодарност на Меркел, защото от вас нищо не става, доказали сте го!Рей!ЦРУ!

31

опетков

преди 5 години

До Пълнете гушите Многознайко, средновековен, отговори на един два прости въпроса: С какви пари ще се строят пътища и ще се поддържат ако не от парите на тези, които ги ползват? Не е ли справедливо този, който кара тежки камиони и автобуси и прави бизнес от пътищата, да плаща повече от тези, които минават един два пъти годишно по тези пътища? Много закъсняха тези тол такси, трябваше да ги въведат преди десетина години. Иначе ревете колко са хубави пътищата по Сърбия, Хърватско, Словения.

30

а в Русия

преди 5 години

До Кокихората не плащат нищо за да ползват путищата построени с техните данъции 1 л. бензин в Русия е малко повече от 60 стотинкида ви е честита западната демокрация и просперитет

29

TrollТакса

преди 5 години

За да си караш колата по-дупките в бг има поне 10 отделни данъци освен винетките.

28

Коки

преди 5 години

Който ползва - плаща.В Сърбия такса плащат и колите. Тук си е направо цвете с винетките.

27

Василев

преди 5 години

На Хитлер бетонните магистрали не са мръднали вече 70 години!!!Казах ви да работите качествено и ефективно селяни прости, защото после ще ви се струва всичко скъпо и прескъпо!!!Агент Матю Франсис!ЦРУ!!!

26

Анонимен

преди 5 години

А не може ли толове и винетки да има само за МПС-та с чужди номера, а гражданите на държавата да не плащат? И нека по цял свят да е така. Отиваш и си плащаш, за да ползваш чужди пътища.

25

Анонимен

преди 5 години

а накрая всичко което искарате отива за разходи и данъциТи изкарай поне за буквар, пък после мисли за повече.

24

Василев

преди 5 години

Казах ви да работите ефективно и качествено, защото после ще ви се стори живота тежък!!!От назначения комунист и новоизлюпен капиталист,през политика и чак до работника на конвейра само мрънкате и хленчите!!!Добре, че е Леля Меркел да ви дава милиарди еврофондове, защото щяхте да имате двойно по-нисък стандарт на живот!Въртите се в един и същи омагьосан кръг и няма излизане!Единственият правилен път е да започнете да работите ефективно и качествено!Добро утро, селяни прости!Рич Ходжис!ЦРУ!