19

Тато из Правец

преди 5 години

Бавно и полека се връщаме назад няколко века !!! Кой не скача е червен !!! Наскачахте ки се,наскачахте ли се ?

18

Анонимен

преди 5 години

Екстремистко е всяко мнение различаващо се от линията на партията и нейния велик водач! Напред другари от ЕС водете ни към светло бъдеще

17

До 13

преди 5 години

Лиса, искаш ли да приключиш участие като ония в Крайстчърч? Имам добър избор на Сръбска музика...

16

Adolf Eichmann

преди 5 години

Юдеите не четат достатъчно история а именно, че винаги в човешката история, колкото повече системата затяга обръча, толкова повече губят контрола върху хората. Ясно е, че ако тези закони бъдат приети това означава края на фейсбук и куп други подобни в ЕС, но това ще даде ли началото на верижна реакция за разпадането на тази конфедерация?

15

Гост+

преди 5 години

Днешната Глобалистическа цензура догонва завидните нива от времето на Комунизма и дори Нацизма. Възможно е да се наложи връщане към апокрифната литература като средство за разпространение на Истината. За щастие, освен пишещи машини, днес има още компютри и принтери.,....

14

Waffen SS

преди 5 години

"ЕП ще глобява социалните мрежи за естремистко съдържание"А какви ще бъдат критериите,ще е субективното мнението на цензура.Ако не съдържат фрази и вопли във възхвала на евроТейската демокрация и дитирамби и ектении за неолиберализма,ще бъдат смятани за екстремиски изяви.Всеки пост трябва да започва с възхвала на новият голям брат,иначе не си демократ

13

Анонимен

преди 5 години

Който иска да бъде мразен - нека цензурира. Когато завърши като СССР, да се сърди на себе си. И прошка не бива да има при следващ обрат на политическите основи. Активността на всички цензори - медии, лобистки организации, държавни служители и прочие, трябва да бъде описвана, документирана и анализирана. Един ден на нея основа ще им се търси сметка.

12

Анонимен

преди 5 години

И кой ще определя правилата??Такива кифли като Мария Габриел ли???

11

До-властта....

преди 5 години

Ако, запрещавате, думата- геноцит,....Ще- бъде, не- почтенно, да- не- отгледате,...Черен- баскетболист,..Или, побеляващи, на- 16 години .....

10

До 7

преди 5 години

Няма да искам доказателства. Въобще не ме интересува любовта ти към джендъризма. Кое е свободия, кой е *** и ненормалник не е ясно. Интересно е кое е лъжа, кое глупост и кой плаща? Абе ти въобще усещаш ли се, че според теб излиза, че освен твоята особа други свестни хора сред коментиращите няма. Прочети хартата за правата на човека и може и да разбереш "добрите" намерения на кукуфелниците от Брюксел.

9

Славчев

преди 5 години

До Анонимен 11. Не се усещаме. Да показваш насилието, не е подстрекаване. Когато го извършваш, не е подстрекаване, а престъпление. Когато престъплението се онагледява, не е подстрекаване. Подстрекатели са търтеите от ЕП и ЕК, на които целта е да скрият престъпленията и престъпника. Когато виждат изверги да вършат пъклените си дела, все повече хора ще осмислят понятието Човек и ще настояват за връщане на смъртната присъда. Престъпленията са лицето на либерализма. Целта е да се скрие това лице.

8

Додо

преди 5 години

Хаха, по социалните медии изтича нормална информация, отразяваща обективната истина, затова юдеоционистите от Новия Световен Ред постепенно ги вкарват под ГУЛАГ-а на цензурата! За да може цялата информация за раята да идва от контролирания комплекс фейк нюз, като CNN, BBC, Дойче Веле, Гардиън и подобни медии-кукли на конци. Сега очакваме Еврокомисар Гаргамел, пардон, Габриел, да се включи с комсомолския си патос и да налага цензурата, като наказва всяко свободно изразено мнение още в зародиш!

7

Циник

преди 5 години

Будни граждани - се манипулират трудно!Време е да спрат да питат - за какво са ни - търтеите в Брюксел ... и чий интереси защитават!Матрицата не търпи инакомислещи...трябват и послушни гoвeдa!- Омммммм Пак съм баннат ... че пиша против ромите!

6

Анонимен

преди 5 години

Всичко в момента е един Тюрлюгювеч с десерт компот от сини сливи!Всеки си пише каквото си иска. Не се ли усещате, че подстрекавате към насилие? Утре жертвите може да е всеки вкл. и вие.

5

Анонимен

преди 5 години

Светата инквизиция се върна ! Като демокрация .

4

Анонимен

преди 5 години

Томи Робинсън сигурно и той е екстремист :)

3

Анонимен

преди 5 години

Както и трябва да е.Това в социалните мрежи вече не е свобода а свободия.Всеки ненормалник ги е превърнал в сборен пункт за други като него да не говорим за откровеното разпостраняване често платено на лъжи.И моля господа троловете който след изтъркването на стария лаф с псувни по линия *** да не почват с новата глупост с цел ДС се правят на умни а именно как ще докажеш това.Първо не съм прокурор че да го доказвам и второ след като съм видял не ми трябва са доказвам.

2

Анонимен

преди 5 години

Т.е. използване на експлоозиви и отрови ще се практикува вече на академично ниво. Това не е ли спиране на прогреса?

1

Николай

преди 5 години

Лицемери !!!Трябва да забранят всичко, което съдържа насилие и подтиква към такова - филми, видео клипове, реклами ...