133

Българин

преди 5 години

Колко много асфалт има в БългарияИ апартаменти!

132

Анонимен

преди 5 години

Борисов наказва престъпниците от ГЕРБ като ги праща в `дълга отпуска`. Най-много до ги уволни.

131

Анонимен

преди 5 години

бб: как се били глледали този и онзи, а ти как се гледаше с цацка и цецко, бил ги наказал, да не крадат повече, е това ли ти е наказанието, а откраднатото досега?Ами естествено че ще се иска друг да назначава антикорупционниата комисия и шефа и, вие от герп сами ли ще се разследвате? Е няма такива н..аглеци

130

Анонимен

преди 5 години

от Гроб все по силно мирише на мъ р ша

129

Анонимен

преди 5 години

От Гроб все по силно мирише на ***.

128

До 131

преди 5 години

Е и после???Пак ли ,,недоносчето" за пореден банкрут,ама истински а не измислен.

127

Анонимен

преди 5 години

скрий се бре салам хамбургскицецо кривоглавия каза че няма кой да го накажеи да се чудиш и да не се чудиш си ***.рионеткадано и нещастния народ да го е разбрел та да не очаква от тебе нещо да направишпинокио- направо ме е гнус

126

Анонимен

преди 5 години

Виждам ви се краят, тлъст мошеник

125

Един от Северозапада

преди 5 години

Страх, страх......Нинова се закани, че този път, дойдат ли на власт, ще има осъдени и по затворите.....Тия знаят какви са ги дробили, и има защо да ги е страх....От къде, мислите, висши държавни служители, само на една заплата, без заеми, купуват жилища, макар и евтино, но за стотици хиляди? Всички мълчат за това? и 300 000 да е лева апартамента, при положение, че храниш семейство, ако ще и 3000 лева заплата да получаваш, а жена ти плаща сметките, колко години трябва да пестиш?Корупция навсякъд

124

ОНЗИ

преди 5 години

АБЕ НЕ СТАВАТЕ БЕ г-н борисов -МНОГО ХАЙДУКЛЪК БЕ човече!!! ЕЙ НАРОДА НЕ Е *** - ако си решил с *** да правиш оная работа просто няма да стане !!!!

123

Даааа

преди 5 години

Ей, Еднокнижнико, не разбра ли, че каквото и да правиш, всички вече те отсвирват - България, която ти и шайката ти превърнахте в джунгла, САЩ, Северна Македония, Германия, Франция, Гърция и т.н. Всички са потресени от огромната корупция, от Бай Ганьовската ти простащина , от отвратителната ти сервилност , от мутренското ти его. Дано има провидение за всичките злини, които сътвори.

122

друг

преди 5 години

тик-Вен-Ум какво се прави на умряла лисица. Нали държи всички служи.., той знае много добре кой от кого колко е взел,кой дал , кой какво купил.. знае и траеи когато се разсмърди е изненадан от година питам герберастите ..кажете за някой успех на ГРЪБ без привкус на далавера?? И друг въпрос..кажете за гербераст читав- който няма нужда от памперсдавам буре вино..е нямам да почерпя с 4 тона суджук. Кога ли ще се махне това ОП-Г-ерб

121

Някак си гадно

преди 5 години

А на бас, че утре ще излезе друга герберастка кражба. Всеки ден се разбира за поредната герберастка кражба. Нямат спирка герберастите.

120

//*

преди 5 години

Как е възможно да са толкова елементарни тpoлoвeтe на Кутев?Толкова ли са ниско платени?

119

Анонимен

преди 5 години

Колко подаръка получи от Плевелиев, а колко подаръци беше поръчал на Цецка Дрангова?

118

Анонимен

преди 5 години

Подаръците ги правите вие с ламтежа си за евтини апартаменти с недоказани средства. Всяка седмица творите гаф след гаф. Писна ни от лъжите ви и на изборите ще си проличи.

117

Ludoto Lenche

преди 5 години

...ami Peevski ...ami Dogan...ami agent Zidarov , Tsatsarov , Kornelia ,Kostov I segashni I predishni.vsichki sa maskarii...vsichki !!! Edin mi pokajete deto ne e !!! Za tova govori prezidenta !!!

116

Този е

преди 5 години

Много *** човек.

115

третокласник

преди 5 години

Гусин Бориисов спасиба голямо и тука всичките сме парле ву франсе, за интелектуалния напън, но кат видя камери пред себе си и пак я забатачи. Разбра се само. че Нинова и Христов са се споглеждали и вдигаш кръвно от Орешарски.

114

Анонимен

преди 5 години

Каквото човек сам си направи,никой не може да му направи.Затънахте в тинята и с двата крака и не виждам как ще се измъкнете от там.