14

Надя

преди 5 години

Браво,г-не!Хубаво искаш да ти бъде,но ще ти мине!Ще имат по малък процент дори от Атака,електора му ще се пръсне заради гафовете му и заради злобната му наглост.

13

Анонимен

преди 5 години

Ако вратовръзка прави евродепутат щях и аз да съм там !

12

нов почитател

преди 5 години

Аз преди гледах на Валери Симеонов като на човек който се е хванал за политиката за да го показват по телевизията. Обаче след достойната позиция срещу "кресливите майк*" и после акциите срещу оглушителната музика по курортите разбрах че това е човек с позиция който отстоява определени ценности.

11

Анонимен

преди 5 години

Sredna eu klassa....nesto kato rezen kisela krastavichka v sandvich s kartof i morska sol...

10

Анонимен

преди 5 години

Господи,колко много простотия си оставил по света........ Молимете прибери си вересиите.

9

Анонимен

преди 5 години

"Патриоти за Симеонов" звучи като оксиморон. Да пратиш Симеонов в европарламента означава, че не си патриот.

8

Анонимен

преди 5 години

Не за България, не за българите, не за бъдещето ни, а за Валери Симеонов... персонално. Тоя вече се изживява като някакво величество. Нелепо е когато един жалък тип се изживява като нещо велико. И като размахват словосъчетанието "стабилна средна класа", как точно мислят да го направят - като пратят Валерката на топло и добре платено местенце в европарламента? Аз не знам до момента Симеонов да е направил каквото и да било във властта, освен да генерира реплики, предизвикващи скандали.

7

Анонимен

преди 5 години

Bes obrasovanie sa poletka komnikaziabes edin 4ujd esik tova e sneschno. Sunionov eu dep. Resil sa bg njama koi da go isbere hotiliera

6

Ф.С.В.

преди 5 години

Валерка -правилно си сложил вратовръзката - защото вече си ОБЕСЕН от електората с 300 лв минимална пенсия хаахххахаха)))

5

Анонимен

преди 5 години

За Валерко - патриотичния пудел на Тиквата , ще гласуват само служителите в мухлясалата му телевизия

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТо тази "Средна европейска класа" се състои от точно трима човека, които са милионери - тоест, далеч над въпросната средна класа. И тримата явно са съдружници на Валери Балевски. А Валерко съвсем се е самозабравил, кръстил коалицията на себе си. Няма ли да има други хора в листата?

3

Анонимен

преди 5 години

Сега пък "Средна европейска класа"! Майтап!!!

2

Стратег

преди 5 години

Хахахахах... да отида тогава при Бойко, да си взема и аз една вратовръзка;)))

1

Victimized

преди 5 години

Този ще излезе по голям нарцисист ит от Краля Слънце, Банкянската Магнолия, човека държава баце ви Борисов, а това говори много.