34

Циник до Стратег - а

преди 5 години

Така си и знаех - червенотрол!

33

от 26

преди 5 години

Извинявам се явно не съм прочел внимателно статията , тя си прави пиар а не реално да се опитва да прокара закон от страна на опозиционно предложение което е в нейните ресурси да го направи.Те е важно е да се вдига шум а не да се направи по начин по който може и да има успех в начинанието.

32

Стратег

преди 5 години

До *** до Стратег - аСя какво искаш ти. Да ти дадът "Техноимпекс". Ще ти го дам, бре, какъв ти е проблема? Въпросът е, какво ще правиш с него;))), защото все пак ще има нови изисквания за притежаване и управление на подобни предприятия;))) Колкото до апартаментите, нъл съм ви казал: във войната морал няма, защото никой не съди победителите;)))

31

Анонимен

преди 5 години

Браво! Факт! Румен Радев има най-висок рейтинг! В неговата стая

30

Циник до Стратег - а

преди 5 години

Разликата е, че когато комунистите крадете ( даже и фалшивите като КуРсланинова ) - КРАДЕТЕ С РАЗМАХ! Кокошкарски истории - като апартаменти - за вас са дреболия...крадете БТК...НЕК..БУЛГАРТАБАК...ТЕХНОИМПЕКС ...МОСТРЕН ПАНАИР....КРАДЕТЕ НАЙ-ТЛЪСТИТЕ МРЪВКИ !

29

Стратег

преди 5 години

До АнонименНе прави неверни внушения. Не са се върнали в Парламата на Бойко, а са били на КСНС при президента. Има разлика;))) Ще ви се, да се върне Корнелия, в Парламата, *** нема ви бъде;)))

28

:))

преди 5 години

До ВяратаНа ГЕРБавата секта ли иде реч? -Не ме гледайте какво правя, а ме слушайте кво ви говоря! :)) пп. чуване и слушане са две различни неща! Аха, колко е приспивно да слушаш мелодията на гласът Борисов! :))

27

Това, че не

преди 5 години

Излязоха с решение, говори само едно. Шайката иска да продължи да краде необезпокоявана. Показва, че ГЕРБ и ОП се интересуват само от собственото си забогатяване и, че просперитета на държавата и националната сигурност не ги интересува. Ще продължаваме да сме най - бедните в Европа, с най - високо ниво на корупцията, с не работещо здравеопазване и най - "висока смъртност. И вие се радвате, но не виждам нищо радостно в това. А на президентът ще му се вдигне рейтинга, но какво от това.

26

Стратег

преди 5 години

До ЦиникТояно поредицата правителства на ГЕРБ са ярък израз на понятието Статукво! Защо?Защото говорим за Суджук марка - "Борисов 1,2,3,4". Ето това е Блатна Тиня - Статукво. Борисов го пререфразира като Стабилност, защото на повърхността не се вижда нищо или не излиза нищо. Астрономически, бихме го определили като Черна Дупка;))) Така, че не плюй по Корнелия, а прегледай Бостаня става ли някоя от новите реколти тикви за да смени Бойко или ще го закриваме;)))

25

Анонимен

преди 5 години

Ха кога тези се върнаха на работа в парламента , хубаво че са се върнали в парламента и вече и предложения за работен план на парламента имат, естествено техния работен план трябва да събере мнозинство , но ако го правех непрекъснато место да мислят как да предизвикат нови избори , вече щяха да имат успех.Но по добре късно отколкото никога.Постоянството е силната страна на опозицията а не желанието за пресрочни избори.А това вече говори че опозицията реши да си върши работата крайно време беше.

24

Анонимен

преди 5 години

Нинова е мастодонт сред мъжленца, Бойко така и не излезе на открит дебат срещу нея по национален ефир. Страх лозе пази.

23

Лицето

преди 5 години

До АнонименЙончева нека се мери с Прокуратурата

22

Браво!

преди 5 години

Смела и умна жена. Браво Нинова! Народът е с теб.

21

Перко

преди 5 години

Аз и разправям, че няма кой да и чете дрънканиците, ама тя предложения, че предложения? Кой те бръсне за ... *** Корнело?

20

Само да дойдат

преди 5 години

Бесепарите на власт, пак ще ни направят милионери - като по жанвиденово време. Ами не щем отново венецуелски сценарий в България.

19

Циник

преди 5 години

КуРсланинова...пак се е "изпуснала" .... ще е хубаво да ми обясни - какво аджеба е "статукво"? Нещо за ручане...или за тръкаляне...Тази наглярка ... забравя, че тя е на пъпа на "Статуквото"!Или "Статуквото" е .... само когато и тя може да блажи?Бая се охрани... сигурно е от стрес за насъщния!

18

Анонимен

преди 5 години

С Елена Йончева не можете да се мерите, само недоказани твърдения хвърляте за да се замаже скандала с апартаментите , Тя няма да се спре да изкарва кирливите ви ризи на показ.

17

Стратег

преди 5 години

До ИзнервенЩо си изнервен? Нъл Европа ви чува;))) Ще губите изборите ли, какво?;))) КСНС не решава нищо, защото фронтовите линии са ясно очертани и битката е ясна. Страните са се определили. Връщане назад няма. Промени могат да станат, само с предсрочни парламентарни избори, в които една друга конфигурация на Парламата да създаде други възможности. "Борисов 4" толкова си може, да брани Статуквото с кръв и пот;))))

16

Вярата

преди 5 години

На този президент никой не му вярва , само корумпираните комунисти. Те се подкрепят взаимно.

15

Валери

преди 5 години

Ясна е коя е партията, нали? Ама преди да предлагат мерки и разни анкетни комисия да отговорят кога лица като Елена Йончева и Манол Генов ще се ослушват с оставките.