10

Анонимен

преди 5 години

Архитектите и ромите мислят по един и същи начин. Искат да строят незаконно, където си поискат. Разрешителни не признават. Архитексти с ромски манталитет, но строят повече и повече поразии правят. Целите градове станаха на гета от техния мутробарок, а от новите им мутробарокови сгради със скрити 2-3 етажа над разрешеното, зимата падат ледени висулки върху главите на пешеходците по тротоара.

9

Скептик

преди 5 години

Има голям проблем с асансьорната шахта в главата на управляващите смятам

8

Най-накрая и с

преди 5 години

половин уста почна да се говори за "ябълката на раздора" - за оставената, най-вероятно съзнателно, липса на ясно дефинирани понятия като апартамент/ателие/мазе/таван в ЗУТ, вместо това в параграф 5 има "жилище" с любимата на адвокатите локуместа съвкупност, като по-голямата част от нея идва от Наредба 7. Както и за нашенското уникално изобретение: универсалното "гардеробо-нишо-склад", изискуемо според законодателството, но заедно с гаражите/паркоместата безкрайно недолюбвано от предприемачите.

7

Анонимен

преди 5 години

Законите в България генерират корупция, те са неясни, взаимнопротиворечащи си и най-важното делегиращи огромни права на бюрократи да решават възникнали казуси напълно субективно, тоест след получаване на рушвет нещата тръгват, без рушвет потъваш. ЗУТ е типичния пример, създаден да генерира корупция, от общината до ДНСК само корупция.

6

До 3

преди 5 години

Братчед, в Африка сигурно е по-добре от тази ***. Ние сме Сомалия в Европа ... всеки си прави кой каквото иска и краде кой колкото може.

5

Анонимен

преди 5 години

А ми в тая фирма само от герб ли имат жилища..ако е така явно са подаръци. А тоя от корупцията го намало президента ..здраво бори корипцията

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен1Продължителност на живота - 80г максимум.

3

Анонимен

преди 5 години

На държавата работата й е да управлява и следи нещата да вървят добре. Който иска анархия да бяга у африка.

2

ай сиктир

преди 5 години

С други думи законите се правят така, че да дават възможност за трупане на облаги разбира се съвсем "законно". Най-жалкото е, че досегашния шеф на правната комисия в дупетатника само защото знае как да целува ръка, а не защото е кадърен го изтъпаниха за министър и познайте какво правораздаване ще падне сега.

1

Анонимен

преди 5 години

50 години комунизъм 100 години лечение.