15

Анонимен

преди 5 години

В този конфликт няма добри. Всички са лоши. И Кадафито не беше добър човек. Нека се бият до пълна победа.

14

Край

преди 5 години

Това е руска пропаганда. В Либия имаше арабска пролет и сега всичко цъфти и връзва. Демокрацията е победила и хората имат вяра в институциите. Демократичния капитализъм дава първите си плодове - на всеки дребен капиталист се пада по два кладенеца с петрол и 100 камили. Подготвя се първия *** парад с байраци като дъгата.

13

Емо

преди 5 години

Това мяза на книгата "Игра на тронове". На 15-тата страница вече бяха въведени 200-300 героя, аз се обърках тотално кой кой е, оставих книгата и сега съм един от малцината на този свят, които не са чели "Игра на тронове".

12

Анонимен

преди 5 години

Слушайте внимателно, няма да повтарям:По-добре САЩ, Франция, Русия, Италия и т.н да се бият помежду си в Либия, отколкото в България!

11

Зозо

преди 5 години

Пълни глупости! Халифа Хафтар е завършил военно образование в Русия. Наскоро пак се е срещал там с Лавров, Шойгу и собственикът на "Вагнер". След това пратиха руските транспортни самолети в Либия и готово!

10

Анонимен

преди 5 години

Разбрахте ли сега, че "диктатори" като Кадафи са необходимо зло и че без тях още по-зле??

9

А бе

преди 5 години

Толкова ли не могат да си поделят това море от нефт?М*****!

8

Анонимен

преди 5 години

Закривай !

7

Victimized

преди 5 години

Нещо което сте пропуснали, дали е нарочно или не не знам, но Хафтар има американско гражданство, и е всеизвестен човек на ЦРУ. Но понеже и Русия го подкрепя сега ФАЩ се чудят как да процедират. Нормалните хора подкрепят мира, подкрепяха го и преди да съсипете най-богатата държава в Африка. И ако не е просто съвпадение, че Кадафи както и Садам бяха свалени след като обявиха, че ще продават петрол не в долари, същото обяви и Мадуро преди няколко месеца. Хуманитарни кризи трънци за овцете.

6

Анонимен

преди 5 години

Направо фантастика бате-Зинтанги,Мусрами,Киринайки,Фезани и т.н.извънземни!Родово-общинен строй,краля падна,сега 2 века ще се трепят хуманоидите!

5

факт

преди 5 години

Не падането на режима на Кадафи а агресията и грабежа на Либия от САЩ,Франция и Англия.Маршал Хафтар иска да изчисти Либия от западните крадци и терористи и да я обедини дой владее над 70% от някогашна Либия.

4

Анонимен

преди 5 години

По-просто казано, "коалицията на желаещите" и САЩ, еееааахххааа мааамааата на Либия. Сега там има само главорези занимаващи се с търговия на роби, наркотици и оръжие. Същото направи Запада и в Ирак и в Сирия и в Афганистан, а след това политиците се скъсаха да обясняват как побеждават терористите. Истината е, че всичките там са терористи и една групировка минава от лагер в лагер според цената която ще им платят със саудитски, френски, италиански... и прочие пари.

3

Анонимен

преди 5 години

Не бях прочел и половината статия, а вече тотално се бях объркал кой кой е и кой кого подкрепя!

2

Анонимен

преди 5 години

Заради алчни "големи" западни държави са на това дередже. За целия свят щеше да е по-добре Кадафи да си беше на власт. Явно средновековната демокрация п0пръцк8а здраво. Да видим коя ще е новата държава за демократизиране.

1

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!