28

Анонимен

преди 5 години

Преди тази технология да стане реалност, очакваме да се сбъдне отдавна обещаната - айфона да пече пуканки.....

27

Анонимен

преди 5 години

До 23434Мхм ... Аз не съм запознат с техниката и методиката. А ти? Нека първо да проверим, какво искат да направя, а после ще решим за себе си!

26

23434

преди 5 години

Телефон щял да те сканира и да ти казва как са ти хормоните-И една кУза завиваше марципана в целофан.Хората вземат кръв и какво ли не и изследват с техника за десетки хиляди и след 2 дена излизат резултатите,те с телефона ще те сканират.Да може и да се получи някакво облъчване,за да ти уврежда здравето поне малко,но нищо повече.

25

Анонимен

преди 5 години

Реф...

24

Анонимен

преди 5 години

В Русия по телефона може да се вземе заем от банка и в момнта се обсъжда въпроса заплатата на хората да не се слага на банкова сметка и тегли от банкомат, а директно да се начислява на телефона. По степен на електронизация там са на светлинни години пред нас.

23

Анонимен

преди 5 години

100000 приказки в час, уж е четена новината а никой почти не е осъзнал, че сензорите ще бъдат в отделно устройство.За фирмите и правителствата, които използват биг дата никой поотделно и лично не е много важен а е важно да се обхванат масовите тенденции в поведението и състоянието на хората. Примерно, чрез анализ на промяната в състоянието на хормоните може да се прилага по-точно въздействие за конкретни резултати, които се търсят. Соц инженеринг.

22

Анонимен

преди 5 години

До Ангел 35Тази компания която измисли как батерията на телефона да трае по 1 седмица както навремето бяха ,тя ще удари джакпота и ще срази конкуренцията--"нокия 130" : 20-23 дена в "стендбай" - проверено!

21

???

преди 5 години

До Анонимен #19Бях чувала, че трябва да извадиш батерията. Не ме интересува.

20

До-властта....

преди 5 години

Групировките, който- шетат,...Ще- бъдат, заставени,...Да, оцелеят,.. Като- ви, унищожават..........

19

Ангел

преди 5 години

Тази компания която измисли как батерията на телефона да трае по 1 седмица както навремето бяха ,тя ще удари джакпота и ще срази конкуренцията .Всичко останало са непотребни глезотийки !!!!

18

Анонимен

преди 5 години

Телефоните вече ще сканират и телата--------------------ЩЕ МЕ СКАНИРАТ КОГА ЦЪФНАТ НАЛЪМИТЕ....НАРЪФАНИ ЯБЪЛКИ НЕ ПОЛЗВАМ.НАРЪФЪНИ ЯБЪЛКИ НЕ ПОЛЗВАХ ОЩЕ ОТ МОМЕНТА В КОЙТО ДЖОБС СПРЯ С ЛСД - ТОГАВА РАЗБРАХ АБЪЛКИТЕ ЧЕ ЩЕ СТАНАТ ПОРЕДНИЯ КОМЕРСИАЛЕН ПОСРЕДСТВЕН КОМПЮТЪРЕН ВИЦ

17

Анонимен

преди 5 години

Рано или късно ще трябва да сменя пластмасата, добре е да го знам. Все още карам със старата Нокиа от 2008-***. По всяка вероятност кoпeленцето разчита на връзка с нета, значи трябва да се блокира през хост файла и файъуола на операционната система.

16

Анонимен

преди 5 години

"Втората е по-важната. Тя ще може да засича хормонални или други аномалии в тялото и да ни съобщи за възможните рискове, идентифицирайки специфични химикали от тялото. Това ще даде възможност за превенция на някои заболявания."Втората е най-притеснителната. Собственият ти телефон да ти прави дисекция вече е няколко нива над навлизането в личното пространство.

15

Анонимен

преди 5 години

Великият Бърнард Шоу, починал пред 1951г., бе казал, че телефона е идеалното средство за намеса в чуждия личен живот от растояние. Аз пък ще направя приложение за моя телефон като му монтирам отварачка за бира.

14

Анонимен

преди 5 години

Тотално следене.

13

Анонимен

преди 5 години

До 20Пък ти си мисли, че се криеш след като си изключил телефона си---не знаеш къде съм, защото нямам джи пи ес, т.е. нямам "умен" телефон... имаш само координати на най-близката клетка и нищо повече! ама около тая клетка има хиляди сим карти ... трябва телефона да подаде сигнал към клетката, за да може тя да бъде локализирана от централата... без включен телефон, без включен пренос на мобилни данни, без обаждане - нямаш никаква връзка с телефона ... никаква!

12

Анонимен

преди 5 години

Ей интернет пишман разбирачи...пречите ми на пиенето. Аре марш у леглата!

11

Анонимен

преди 5 години

до 17 Ауууу..значи ако тегля на някой една майййнааа по чата, но ми е видял лицето в някаква зала и ще ме проследи чрез???? ЦРУ, КГБ, Интерпол?

10

Анонимен

преди 5 години

до 19 Пък ти си мисли, че се криеш след като си изключил телефона си. ***, СИМ картата ако я изхвърлиш в някоя кофа за *** в парка, няма как да те намеря, наистина. А бе ти откъде падаш, бе?

9

Анонимен

преди 5 години

до 17 Ти от коя година говориш за тези скрийншотове дето правили компютрите? От 2087 година ли? Аве ***, знам че си надрусан, ти си оня и в темата за изкуствения интелект.Тези наркотици ще ви унищожат , бе!