21

Анонимен

преди 5 години

Вие от днес луди ли сте кви работи качвате да се стресират хората и децата глупацииии

20

трябва да го гледате

преди 5 години

Помислете си какво е ваш другар или вие да настъпите противопехотна мина.....

19

Споко

преди 5 години

Не се впрягайте толкова. Тук счупване няма, а късане и/или разтягане на връзки. Около месец гипс, още един-два рехабилитация, още няколко ще я прещраква в колената и е ОК. Е, дали ще продължи с професионален спорт не се знае, но подобна травма при млад човек (като я гледам няма 20г.) отшумява бързо. Пък и лечението там не е като в БГ.

18

Анонимен

преди 5 години

На живо пресъздадена сцена от Final Destination, само че по - софт вариант.

17

Коча

преди 5 години

Гледах го, брутално е като знаеш, че не е монтаж. Гадна работа :( Ще трябва да я обслужват като труп няколко месеца. Един познат беше счупил двете ръце и го храниха и обслужваха по тоалетни.... лошо!

16

Срамота

преди 5 години

За какво пускате такива неща? Нито е известна спортистка, нито важен турнир. Инциденти стават всеки ден по света. Само заради ужасиите ли го публикувахте? И момичето не само, че е травмирано, ми разни жълти журналисти по цял свят да го излагат допълнително. Да очаквам утре да почнете да пускате самовзривявания и азиатски катастрофи от лайв лийк? Срамота.

15

Totenkopf

преди 5 години

Добре де нали все пак пада на тепиха, на ръба му, ама все пак на тепиха не на пода, който е постлян и той с някаква материя, не е гол бетон как е възможно такава тежка травма и то и на двата крака, има нещо нередно в цялата история, там ще разследват, бъдете сигурни.

14

Анонимен

преди 5 години

Горкото момиче.

13

Питър

преди 5 години

Признавам си, че ме е страх да пусна видеото. Преди време, ако си спомняте, на мач между Черно море и Литекс на един от играчите му счупиха брутално крака под коляното, а долната част остана да се люшка насам и натам. Беше трудно за гледане

12

Анонимен

преди 5 години

Един не съжали това момиче. И се чудим какво не ни е наред. Потресаващи коментари...

11

Анонимен

преди 5 години

УжасТ. И двата крака се сгънаха наопъки в коленете... смятай какво напрежение, пък скока не беше кой знае какво...

10

Granik

преди 5 години

Брех това си беше яко брутално.

9

Marina

преди 5 години

До 11. Първо се научете да правите разлика между художествена и спортна гимнастика и тогава коментирайте, а в случая коментара ви е доста неуместен.

8

Анонимен

преди 5 години

За кечистка става. Но за художествена гимнастика твърдо не. Вижте нашите момичета, а сега да се сетим нашите момичета как изглеждат.

7

Анонимен

преди 5 години

Аз невидях каквато и да е форма нагимнастически сегмент.Това съществов обикновенно у- ще небиха го допусна-ли до тепиха,камо ли да му поискат нещо сложно.Това даже как го квалифи-цират спортитска,камо ли...Ако се вгле-дате момичето носеше вътрешна тъмнина и се здрависа с нея.Нищо лично, нонесе заблуждавам.

6

Анонимен

преди 5 години

бицагата и гони 40 санта...

5

Анонимен

преди 5 години

Много е тежка и силна за такива подскоци.Не е за гимнастика тва момиче,може би някакъв по-силов спорт.Щанги?

4

Анонимен

преди 5 години

до 5 На к'ви наркотици, бе пич?

3

New News

преди 5 години

И чудно ми е,как тази млада жена е стигнала толкова напред в спорта,и на такова важно състезание точно да се случи това ? Направо не го проумявам.Толкова години упорит труд,и точно пред публиката.И как до сега не е имала никакви травми,и изведнъж,не единият,а двата крака да му се невиди.Някакъва тъмна работа има тук.

2

Анонимен

преди 5 години

Майнатаа й на гимнастиката- дано се оправи бързо горкото.