36

Гацо Бацо

преди 5 години

Я не моа разбера едно.Как го иска ,като не оди у Парламенту.Е, я ли да го гласувам?Стигатеатру!

35

Анонимен

преди 5 години

При другарят Миков БСП беше пред една голяма и много дълбока пропаст.Другарят Миков беше човек мъдър и предпазлив.И не правеше погрешни стъпки.Но начело на Партията с вековни традиции застана другарката Нинова.Тя като решителна и амбициозна лидерка поведе Партията смело напред в пропастта!Сега гравитацията безскрупулно и неумолимо върши своето!

34

Анонимен

преди 5 години

Ами да трябва им на БСП нов закон и най вече шефът на комисията за борба с корупцията да се назначава от президента ,който у нас е на пряко подчинение на вицепрезидента!Още като го избраха Радев за президент Йотова стана и му каза"И най малкото движение срещу БСП няма да ви бъде простено".Обезглавиха го Радев още преди да е гъкнал!

33

Не може да бъде!

преди 5 години

Е това е гьонсуратлък-уволнена от собственния си лидер за корупция.Преди това ,,изкярила" от Техноимпекс и......крадеца вика дръжте крадеца.Дясната и ръка Кирчо пък хванат с над половин милион марки на границата и......оправдан.А всичките им золуми от началото на 90те до днес ???

32

Отговор

преди 5 години

До *** 31 И двете.

31

Байфидан

преди 5 години

Проблемът не в закона, а в манталитета на ***.

30

Циник

преди 5 години

"Нинова преди КСНС: Иска нов антикорупционен закон!"---------"Крадеца вика - дръжте крадеца!"Само не мога да реша - нагла ли е ... или тъna

29

Анонимен

преди 5 години

ей, страшна работа е пренебрегнатата и прецакана жена! таман набара благото и ""джа"" от правителствената си службица! смени си политическите възгледи и направи всичко, за да стане лидер на "омразна" партия, само и само да си отмъсти на станишев за уволнението за корупция!

28

Анонимен

преди 5 години

От къде го иска и чака този закон? От Москва ли, или от Иво Христов?

27

възмутен

преди 5 години

Четох ПИК за евтиния апартамент и другите два получени от МО.Той е постъпил така защото произхожда очевидно от намазано социалистическо семейство което е било "правоимащо" и не е виждал нищо нередно в това.От целите му действия прозира дълбоката пропаст между социалистическата прослойка и "народа".Той просто не знае, че хората придобиват жилището си с труд и заеми. Навремето чакаха, дори когато имаха спестени пари.Разделянето на народа на "правоимащи" и "редови граждани" е корупцията която с

26

наблюдател

преди 5 години

БСП в едно с русофилското крило на БКП /временно съществуващо като ДСБ/ създават обструкции пред прилагането на закона.Нека напомним, че президента е гражданин като всички нас и отговаря солидарно пред закона като всички нас.Той е назначен временно на тази длъжност с мандат от 5 години и получава заплата за това. Разликата между президента и редовия гражданин се състои в това че в неговата длъжностна характеристика пише "Задължения на Президента", а на редовия гражданин, нещо друго според проф

25

хитро, а?

преди 5 години

Човекът вето се опитал да върне антикорупционния закон защото тези постановки не били заложени в приетото законодателство.

24

ние не сме балами

преди 5 години

Нов антикорупционен закон преди избори ми звучи като "я камилата, я камиларя"

23

Анонимен

преди 5 години

Лелката нечистите сделки иска борба с корупцията. Ако не беше жалко, щеше да е смешно.

22

Перко

преди 5 години

Тая хич до не се губи! Няма кой да и чете предложенията

21

Курнелия - ликвидира

преди 5 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

20

Анонимен

преди 5 години

Щом! Герб! ОП! АБВ! Буруджиева! Миков! Медди! Социолози! И вся осталная. мафия се възмущава от Кордела, значи тя единствена се труди да промени нещо в даржавата! Два пътия блъска такси!!!

19

Анонимен

преди 5 години

13 докато не се изясни какво е станало с Техноимпекс,няма да се изтърка темата.Защо упорито се мълчи?

18

АнонимеН

преди 5 години

БКП НИНОВА НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СОЦИАЛИСТИТЕ ТЯ Е ЧИСТ КОМУНИСТ)!

17

Курнелия Импексова

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?