39

дядо Белобради

преди 5 години

колеги дека да ядат ,да се раздаде Русенско варено и ако не са разпродадени бизоните дека ядахме за телешко

38

баба мара

преди 5 години

вижте какво сте избрали и вкарали в нс зам председател на нс със сваленимунитет и сега се кланя от сутрин до вечер на герб

37

Стар набор

преди 5 години

Записвам се и аз ! Дал съм клетва на времето си да защитавам Родината си. Ще го направя заради децата и внуците ми ! Първа батарая: ОГЪН ! Втора батарея: ОГЪН ! Трета батарея : ОГЪН ! ...Знаят ли младите неходили в казармата въобще какво е батарея ?

36

Анонимен

преди 5 години

Preuvelichavate. Ima 500 -1000 turisti na proletno zabivane na kolchetata i na masovo turistichesko hodene....pokajete i vie masovo turistichesko hodene i masovo zabivane na kolcheta na bg palatki v bg campingite de...ili pone kak 1000 bg askeri marshiruvat...ama to nadali imate 1000 broiki...to i camping nemate...ama stava pred pezidentstvoto ili na poliankata pred kalina villa....oilariiiipiiii

35

Ха-ха

преди 5 години

Тая работа започва да става забавна...Иначе това с доброволците вече е направено в Унгария и работи.Но организацията е държавна,държавата стои зад доброволците!

34

Анонимен

преди 5 години

А бе Динко кога влезе у парламенто ?

33

Alice

преди 5 години

Тази патриотична "анти-имигрантска" или "анти-ромска" политическа платформа е вече толкова изтъркана

32

Гинка

преди 5 години

Добре за бензина и аптеките, амо при 60 хил полицаи и при 40 хил армия, да събираш доброволци !? Или не ев час , или си заработва хонорар при Решет

31

Анонимен

преди 5 години

Този *** с нищо не е по добър от Волен и Каракачанов!Дори е по-голям предател от тях и по-зависим от скапаният руски бензин, който пробутва на глyпарите!

30

Анонимен

преди 5 години

трябва да има готовност за задържане на бежанци,.............НЕ ЗА ЗАДЪРЖАНЕ.........................а за НЕДОПУСКАНЕ в страната ! .

29

Шопо

преди 5 години

Па на тоя целата партия не е пет хиляди !!! Смех,бате...

28

tt

преди 5 години

Този *** каза в предаването на Цветанка Ризова,че корупцията не била най-големия проблем на България,а бедноста.Това е български политик,според когото корупцията не поражда бедност.Аплодисменти.Няма да ни липсваш в политиката,защото след парламентарните избори няма да си там.

27

Анонимен

преди 5 години

Патерицата на Мутро-Тиквата не се ли вижда колко е жалък.Самият той мутра и престъпник. Добре че е депутатския имунитет за да избегне съда.

26

Анонимен

преди 5 години

само не разбрах, от аптеките или от бензиностанциите ще изкара толкова хора да прати? и мисли ли си че цивилен било то пратен от папата има права на границата?

25

Анонимен

преди 5 години

Смях в залата

24

bai kolio

преди 5 години

Този си е мутра, която си мисли че може всичко. Надали знае, че няма как доброволци да изпълняват дейности като опазване на национални граници. Могат да станат доброволно граничари ако искат. Ама така сулю пулю да ходи по границата и да си залавя който му падне, няма как да стане. Ама на една мутра колко да му е акъла.

23

Така е ..

преди 5 години

Една яка пиратка и ще си изтрошат краката да бягат.

22

Анонимен

преди 5 години

И като гръмне някой сите доброволци ще 'избегат. Други ще залегнат и снимат с телефона.

21

Така е ..

преди 5 години

До Анонимен 22 Само Нинова може да предложи повече от Марешки. Ха , ха..!

20

Анонимен

преди 5 години

Те били готови да връщат нежелани "гости" от границата---тия "гости" хич даже не са нежелани от "робовладелците", напротив! нали точно техните шефове, "наднационалните робовладелци" организираха "голямата екскурзия" защото имат нужда хем от свежа "работна ръка" (има е НЕработна, очевидно), хем от "гладни" за кредити гърла, коиот отново и отново да въртята чакръка на клетката!