24

Чочо

преди 5 години

До АнонименАко сложиш един българин до един холандец, ще откриеш ли десетте разлики.

23

11

преди 5 години

До House M.D.Аз пък ти казвам, че знакът трябва да е "?!", когато в случая се изразява съмнение, а не твърдение, а де?

22

Анонимен

преди 5 години

Бойко е виновен за всичко от 10 години са на власт и е всичко корупция ,мафия,мутри ,кметове борци ,боксиори ,златни ланци ,лурвиии ,дрогаааа,на всякъде ,ако сложите премиера Борисов и премиера на Холандия примерно един до друг ще откриете ли 10 те разлики.

21

Анонимен

преди 5 години

Тия КПКОНПИ, защо не започнат веднага разследванията си с шефа си, поставен на този пост от собственика на апартаментите?После да прегледат делата и на собственика на и по високите етажи на ГЕРБ.Вместо това, разказват истории като от старите романи за графове - пресстъпници

20

Анонимен

преди 5 години

2 млрд. и 200 млн. причини да не е цената на самолетите?

19

Анонимен

преди 5 години

Според тях всички останали са в , а те са целите в бяло.

18

Олигарх

преди 5 години

Има 5 милиона причини да се иска уволнение. Ако между другото тази агенция свърши изобщо някаква работа по въпроси на крадлива приватизация, източване ...толкова по-добре.

17

реалист

преди 5 години

Започва се с ГЕРБ бухалките все едно държавата им е бащиния и силова групировка. Я се спрете и си вършете работата, за която ви се плаща! Освен това ако вие чисти, кой ще ви атакува и с какво? Но тъй като сте до шията в ..... естсвено, че ще ви атакуват, но и в затвора ще лежите. И освен това, защо сега се "задействахте" срещу тези олигарси? те не са от вчера таква, а 20-30 години? Спахте ли до сега? Или бяхте на пазар за евтини апартаменти и тераси? Оставка,съд,конфискация и затвор !!

16

Анонимен

преди 5 години

и каква стана тя? комисията за борба с корупцията е корумпирана... чакаме от тях да проверяват други корумпирани и да ги съдят. няма такъв виц. и няма естествено и корупция открита от тази анти-корупционна комисия. един осъден висш държавник няма. с други думи всички там са само за парлама и за политически поръчки срещу опоненти. случайност?!?

15

БЛЯК

преди 5 години

AKO нямаха КИРЛИВИ ризи, нямаше с какво да ги атакуват... А то целата АГЕНЦИЯ гние, тъне в КОРУПЦИЯ... Па мене ако ме е съдил тоя човек и ми е отнел имуществото, ОТИВАМ И ЗАВЕЖДАМ ДЕЛО В ИСТИНСКИ СЪД (НЕ В бг)

14

Анонимен

преди 5 години

ЯСно - пак проверяват опозицията с цел предизборни фойерверки. Трябва да се тушира по някакъв начин апартаментния скандал от гербаджиите, затова сега ще се хвърлят обвинения и на всички останали. Представители на шайката не се проверяват от тая комисия, то е ясно!

13

Анонимен

преди 5 години

Какво ако не отмъщение е да се проверяват авторите на сигналите за тераските... от хората на техните собственици.

12

терасовиден морал

преди 5 години

Бас държа, че не е обект на проверката организиращият изборите в ГЕРБ. НЕОБХОДИМ Е НОВ АНТИКОРУПЦИОНЕН ЗАКОН И ИЗБОР НА ГЛАВЕН ПРОКУРОР И ШЕФ НА ТАЗИ КОМИСИЯ ПРЯКО ОТ НАРОДА. Иначе ако тая комисия е признателна на назначилата я партия върши партийно обслужване, а ако не е признателна на назначилата я партия пък е съставена от хора без никакъв морал.

11

до изнервен

преди 5 години

Нали точно премиера ги създаде тези БорКор и новото КОНПИ да се борят с корупцията и то с фанфари и фойерверки,а първите ходеха масово на бюджетни екскурзии в чужбина,вторите тотал корумпета!Това е гнусно което правите г-н Борисов!

10

тъпитъпи,тъпи

преди 5 години

Симеоновски милиционер!

9

Анонимен

преди 5 години

До Joko. Ами ощето е далаверите в БСП. И защо ли неспоменатото лице ми изглежда да е от президентството.

8

Изнервен

преди 5 години

До 5. Това не е работа на премиера. Ограмоти се малко. Други институции се занимават с тези неща.

7

Joko

преди 5 години

Смърди на свински черва, развалени суджуци, аскьовски далавери и какво лоще не ?

6

House M.D.

преди 5 години

Отново въпросителен знак след твърдение. Отново най-отявлена неграмотност.

5

за какво говорим

преди 5 години

За Иванчева пратки,а за крадльовците от КОМПИ галене с перце и замазване!Браво Бойко!БорКор 2 като СИК 2 нали така!