25

Моше

преди 5 години

Китайците са дръпнатите араби мързеливи и в Канада и в Австралия се бутат в големите градове и правят китайски ресторанти и фън шуй както арабите дюнерджииници.Не искат да живеят в селските райони.Само Атомът ще оправибдръпнатите тествано в Япония и работи.

24

До Аналензатор

преди 5 години

То понеже в САЩ я поддържат и всяка година садят домати и банани...

23

Анализатор

преди 5 години

Както е тръгнало кремълското жуже ще продаде Сибир или на Китай или на САЩ, просто рашъните не могат да поддържат тази територия, поне да дойдат работливи хора да я обработват като китайците или американците, а не рашките пи яници да го обръщат на ко чина

22

Анонимен

преди 5 години

Абе що не спрете с глупостите? Храсти, треви, мъхове и лишеи и много комари, това е тундрата. В Канада и щатите също не се гаси, на никой не му пука, гледат си от сателит и си пият биричката...какви дървета, какви бели дробове, какви 5 лева??...

21

niki

преди 5 години

Липса на цивилизация, това е Русия. Неандерталщина от всякъде!

20

Боби

преди 5 години

До да дойдат китайците"Те китайците отдавна имат мераци за тоя регион.Верояно ще го обгрижват доста по-добре."ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВУмнико запитай се в Тундрата какво ГОРИ. Сега е ранна пролет снега се стопил но още няма пролетни дъждове. Гори изсъхнала ланска ниска разстителност. Гори треволяк.Нашите селски стопани се вайкат колко суха е била есента и зимата и дори не са успели да направят на някои места есенна оран - тоя си мисли че в тундрата е по-добре от наша Добруджа

19

да дойдат китайците

преди 5 години

Те китайците отдавна имат мераци за тоя регион.Верояно ще го обгрижват доста по-добре.

18

Анонимен

преди 5 години

Русия е ОГРОМНА! Даже могат да си позволят да не гасят един огромен пожар.Това, че е огромна е негатив когато не можеш да стопанисваш най - важният природен ресурс - дървета. Това че не го гасят дори е подсъдимо. А като не могат сами и нямат такъв самолет да потърсят помощ от Китай, ЕС или САЩ. Нал *** и Тръмп си плюят в устата!?

17

Анонимен

преди 5 години

до 14Русия и да искат, НЕ МОГАТ да го загасят тоя пожар.Не е като да МОГАТ, ама да НЕ ИСКАТ.Също като пожарите в Калифорния де.Бедствията са по-силни и от Русия, и от САЩ, и от Китай.Също като САЩ пожарите

16

Анонимен

преди 5 години

Великият Путин ше се измоча върху огъня и ще загасне.

15

Анонимен

преди 5 години

То това е на майната си бе!Тъй ли бе! Сибирската тундра е част от "белите дробове" на Земята, както джунглата на Амазонка, ама на вас толкова ви е акъла, като на врабче.

14

Анонимен

преди 5 години

Ха ха ха 500 км. 1000 км. в двете посоки. Тези уж дрънчат оръжие, ще превземат космоса, един свестен самолет нямат ъ!

13

ДртПрч

преди 5 години

То това е на майната си бе! Голям прас!

12

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 години

ДОКАТО СТИГНИ ЗАПАД НА ИЗТОК ДЪРВЕТАТА ЩЕ СА ПОРАСНАЛИ 10 МЕТРА

11

Анонимен

преди 5 години

До ТТТази рускиня е толкова нагла... Дошла тук и вместо да се опита да се впише в средата ни, тя само търси някой да и е виновен!Пълна руска богомолка.

10

серьожа

преди 5 години

В русия всичко само си се прави така че и пожара сам ще си изгасне а наздраве

9

Анонимен

преди 5 години

Не е ли по-удачно, като нямате снимка от пожара, или поне от някакъв пожар, въобще да не слагате снимка? Или е абсолютно задължително да има каквато и да било снимка от Reuters?

8

Анонимен

преди 5 години

Нищо не става от тая страна и от жителите им.

7

TT

преди 5 години

До рускиня До МошеТи пък какво търсиш в България? Плъзнали сте като таракани из целия свят...Я бягай да гасиш пожари в тундрата!

6

Анонимен

преди 5 години

Руснаците са велики и дори да изгори половин русия нищо няма да усетят за сметка на света