133

Анонимен

преди 5 години

Фъндъка мига отзад като мишка в брашно

132

Анонимен

преди 5 години

Няма място за сравнение между Артекс и Гинка Върбакова, сравнявате кокошка с кон.Гинка може да спре тока у Банкя, Мирянови - НЕ.

131

Анонимен

преди 5 години

събаряй

130

А Иванчева?

преди 5 години

Държава, затънала до гуша в корупция! Отвратително е да се живее вече в нея. Между другото, да попитам защо всички се правят, че са забравили случая с кметицата на "Младост", издевателствата на съдебната власт, жестокото и безмилостно отношение към Иванчева и колежката й? Случайно ли не си спомнят съответните органи какво твърдяха двете жени за корупцията в строителството? Не се ли доказа всичко с бума на нови строежи в квартала, след като им сложиха прангите на краката?

129

Анонимен

преди 5 години

Прекрасно, само че след като се размириса работата - става ясно че някой е можел и най-вероятно е строил почти 1.5 години. И сега изведнъж почваме да изпълняваме законите какт отрябва да бъде, и разбира се че няма връзка с изборите след месец...Лесно е да се научиш как да управляваш общественното мнение, невъзможно е да заблуждаваш вечно обаче.

128

КараКанчева

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой !!!Защо не ,, нареди " на Артекс да присъстват , както на Гинка Върбакова ???Падишаха НАВРЕДИ !!!

127

Анонимен

преди 5 години

До 123Идният понеделник ще им връчат заповедта и тогава ще трябва да преустановят дейност.В момента им е по-изгодно да го играят, че не знаят за какво става дума.

126

123

преди 5 години

Някой , който има фб, да снима и да го постна, дали наистина са спрели, лъжат според мен

125

Анонимен

преди 5 години

Това е пълна ***. Очакваме да спрат строежа и да съборят каквото е построено незаконно. Никой не казва там да не се строи сграда до 4-5-6-8 етажа, но не и с тези колосални височини 34 етажа на това малко място и толкова близо до Кемпински, без никакви подходи от тези малки улички. Такива сгради се строят на голям парцел с лице на главен булевард! ЧАКАМЕ ДА СЕ СЪБОРИ СТРОЕЖА! Всичко друго е прах в очите и протестите ще се разраснат, даже

124

Анонимен

преди 5 години

А НА БАС,ЧЕ СТРОЕЖА ШТЕ ПРОДЪЛЖИ,ИНАЧЕ ТРЯБВА ДА ВАРНЕМЕ ЕФТИНИТЕ НИ АПАРТАМЕНТЧИТА

123

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията в Атина е била предадена от един от най-образованите атиняни, който бил избран за пълководец напълно демократично. Той обаче искал да си начеше крастата да бъде най-великият пълководец. Предал атинската флота на Спарта и загубил 2/3 от атинската армия в Сицилия. Така че демокрацията ражда предатели които няма да познаете докато не получат истинска власт. Проследете интереса и ще видите каква е истината.

122

1

преди 5 години

Учителката да подава оставка веднага ! Направо нови избори , всички, които са в сегашния парламент да бъдат изселени от България заедно с ***.

121

Анонимен

преди 5 години

Направихме преход към апартаментарна демокрация...

120

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за ГЕРБ !

119

Анонимен

преди 5 години

Ние май имаме монарх на име ББ. Хаха царчетата вече много станаха. Коя династия е ще дойте после. И те ще искат да ядат, и нов небостъргач. Дайте им малко да хапнат и на ИК че мътят водата и на тях им се иска да хапнат.

118

Анонимен

преди 5 години

Ако столична община е проспала построяването на 100м небостъргач трябва отставка на кмета и на цялото правителство като част от ГЕРБ. Как може един човек да решава да се спре строителсво на 100тния етаж. Ами къде са биле досега. Да се изясни какъв е интереса на този ИК. И кой вече е предплатил за апартаменти в този строеж.

117

Анонимен

преди 5 години

За да хвърлят прах в очите на хората, че нямат никаква обща далавера със строителния бизнес ще унищожат Артекс. Какво им пука, на мястото на Артекс ще дойдат други строители, които пак ще имат нужда от политическа протекция срещу което пак ще се раздават евтини апартаменти. Просто ще трябва временно да се въздържат, докато скандалите затихнат.

116

Анонимен

преди 5 години

Това да не са собствениците на имота от лозенец които ламтят за безплатен небостъргач. И за целта да действат чрез инициативен комитет. Бас ловя че ако ги разследват ще излязат куп неща. А за действията на власта - дошъл някакъв и казал аз съм Царя и понеже някви си ми казакаха еди какво си аз реших еди какво си. Ще видим, ако не го съборят значи някой се е наял добре. Тая власт и всички в столичната управа са умрели от страх да не би да се стигне и до тях. То се половината правителство светна

115

"Златен век&quo

преди 5 години

Aaa, хора не така!Ние сме си платили на когото трябва, парите са дадени и вече изядени и изпити!Така, че да не почнем да вадим разписките, че ще завият на умрело тея де'т си мислят че управляват държавата!Така де! Тук е България! Каква я мислят там нек'ви си прoшляци де'т сънуват справедливост и демокрация!Ай, моля ви се!

114

Бронзов век

преди 5 години

Чорбаджийте от турско били първите депутати,след отстраняване турското присъствие...Е имало и тук-таме поборници и купили си мястото. В кална София не било престижно да се живее...тогаз.Харчовете за хотели набъбнали и депутатите си "отчуждили" терени и си раздали по 10 000 "гроша".Направили си палати.Сега новите/стари чорбаджии го карат подобному!"Небостъргача" бе замислен като обиталище на по-сиропучните властимащи,та за всеки да има по троха(почти безплатна)."Нейсе запуши я!"ПРИНИЗЯВАНЕ !