46

EU

преди 5 години

ПО ТОЛЕРАНТНОСТТА КЪМ ГЕИОВЕТЕ И ЛЕСБИИКИТЕЗАПАДНИТЕ МЕДИИ ИЗМЕРВАТ КОЛКО НИ Е АКЪЛА

45

alx

преди 5 години

Аз съм транс жена която харесва мъже, не намирам нищо нередно в това (може за нашата мила родина да е). Против съм всякакви публични глупости за ***, показности, паради, центрове и т.н. Някои от нас просто искат да живеят нормален живот, колкото е възможно това(след като имаме 1 живот и той е прецакан от раждането).

44

NS

преди 5 години

Има грешка. Пловдив не е европейска столица на културата, а еврогейска столица на халтурата. Напълни се с джендари и джендерасти само една обиколка нощем на старият град и сами ще се убедите, какви *** и недоразомения на природата щъкат...

43

Хъш

преди 5 години

Хомосексуализъм няма нищо общо с културата, затова и тази изложба няма място там.

42

Анонимен

преди 5 години

Българинът няма проблеми просто - здравеопазването е на най-високо ниво. Пенсиите са високи и справедливи, заплатите на европейско ниво, нямаме корупция, съдебната система работи перфектно, полицията перфектна, ниски данъци, изобщо никакви проблеми нямаме - само тия гадни *** омаскаряват всичко!

41

Анонимен

преди 5 години

До Do 447Много изстрадали сте горките. Миличиките ми нарцисчета :(.Най-важната тема у СВЕТО!

40

Анонимен

преди 5 години

Все си мислех, че една столица на културата трябва преди всичко да промотира собствената си култура, а не някакви измислени северноевропейски щуротии, ама карай.

39

Do 447

преди 5 години

До СтефХаха...значи, трябва да съм гей, за да изкажа мнение в тяхна защита ли? :)Хомофобски глупости.Не е сценарий за филм, а реалността. Гейовете са си ОК, но хомофобите само едно си знаете. Не искате гейове, не искате да ги виждате и да чувате за тях- все едно не съществуват. Да не ви се бутали в лицата, иначе сте нямали против тях.Нямате против, но постоянно се изказвате как не били нормални и т.н.Гейовете са си гейове..за тях си е нормално да харесват хора от същия пол...

38

Анонимен

преди 5 години

Тая статия не ми харесва... искам нещо по така да чета ... като онази "Баба роди собственото си днуче (63годишна)"Майка ражда дето на сина си ( гей двойка ) Е такива искам туй не ми харесва!

37

Анонимен

преди 5 години

То това става вече, като някаква религия.Скоро ще се проповядва гейщина.

36

Стеф

преди 5 години

До Do 41Сценарий за филм ли пишеш?За това не ви обичат хората.Живеете си нормално като всички други но това не е достатъчно.Посточнно трябва да ви се прави "евалата" и света да се върти около вас.Едно ще ти кажа-Света може да мине и без гейове и лесбийки но без хетеросексуални няма ка.Така,че малко повече смирение и не е нужно да парадирате с сексуалноста си.На никой не му пука.

35

Do 41

преди 5 години

До ЦиникАко случайно сина ти се окаже гей- което е вероятно, при това, не заради подобни изложби, а защото се е родил такъв, какво ще направиш?Същия този твой син, ще се наложи да емигрира в тази лоша и толерантна Европа, защото в нашата държава всички са хомофоби като теб, баща му?Тогава той ще трябва да ти обяснява, защо е решил да напусне държавата и е отишъл някъде, където да го приемат, въпреки факта, че е гей.

34

Анонимен

преди 5 години

И какъв е смисълът? Елементарна провокация? Отклоняване на общественото мнение от важните проблеми? Дреме му *** българина кой къде и какво си завира. Европейска столица на какво? Посланието е "така е в Европа, свиквайте".

33

Анонимен

преди 5 години

Много зачести хомосексуалната пропаганда напоследък, дори и в училищата. И макар да не изповядвам никаква религия, си спомням за един случай преди години. Родители и граждани, бяха събрали близо един милион подписи, да се въведе вероучение по школата, само за деца и семейства които желаят, тогава се нададе страшен вой от всякъде, дори министъра Даниел Вълчев, каза че това няма да стане. Значи гей обучение може, а това не. Не вярвам в нищо, просто забелязвам двойни стандарти и лицемерие.

32

Анонимен

преди 5 години

*** не е култура а извращение и обида към населението, традициите и православието. Англичаните да не се опитват да ни налагат култура каквато очевидно нямат. Много по-стар народ сме от тях и не ни трябват техните псевдо ценности. те няма на какво да ни науат.

31

Циник

преди 5 години

Аз съм от Пловдив....смея да твърдя, че съм образован...с добра обща култура...начетен!Не ме интересува - как шепа "любители на сексотклонения " се държат в къщи...между 4 стени...и аз смятам, че подобни изложби - са грозни...излишни... и сугестират "нов начин на поведение" Аз съм консервативен - и за мен ЕДИНСТВЕНО нормално семейство е мъж и жена.Беше ми неприятно да обяснявам на сина - защо 2ма чичковци гримирани като феи се целуват в метрото!Убеден хомофоб съм !Браво Пловдив!

30

ШибиРиби

преди 5 години

Да се отнеме лиценза на града за столица на културата щом отново правят цензура

29

Анонимен

преди 5 години

Какви права искат- нали всички сме равни? Какви техни права? Инак преекспонираме малко- да ги пуснат да си проведат изложбата и да си правят цирковете- не могат толкова да развратят младежта. Много по- вредно е да ги отблъскват и да им пречат.

28

Край

преди 5 години

До 31 - точно така има го тоя *** процес при Соца. И бяха се убедили че намесата на държавата в тая сфера е напълно излишна. Сега при Демокрацията пък самите хомосексуалисти искат пак държавата и обществото да се занимава с "дупетии".Що ви е това нещо. Ще ви кажа - искате да сте център на внимание и се правите на много интересни - искате да пропагандирате практиките си а точно това другите хора не го искат щото имат деца и искат да имат внуци.

27

Край

преди 5 години

Добре бе Сауроне - ти си добър човек защо трябва да обсъждаме как и с кого го правиш. Всеки е свободен да си ползва тялото както намери за добре -това не е част от публичността ни. В обществото не е прието и не се гледа с добро око на сексуалните демонстрации. Някой неща е редно да си останат под юргана.