189

Анонимен

преди 5 години

бсп - да се саморазпуснат това е логичния избор.

188

Зозо

преди 5 години

До Игнат РаденковДругарю, почвай да бегаш от тук бате! Нещо много си се объркал!

187

Горуня

преди 5 години

На Игнат Раденков му беше добре по време на социализма. Герои на социалистическия труд, че и два пъти. За всяко геройство му се полагаше по 500 лева суха пара. За него нямаше ред за лека кола, апартамент, телевизор и всички благинки, които се полагаха на социалистическата върхушка. А тези, дето ги изброи да застанат до Левски и Ботев са директно за затвора, начело с недоклатената лизачка на топките на шефа на КТБ - Цветан Василев.

186

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 177 Как си представяш България президентска република с президент като Радев ? Право в Евразия.

185

Игнат Раденков

преди 5 години

Четете писмото на Игнат Раденков, и ако все още се чувстваме нормални и мислим, че има държава, трябва да посетим психиатър - Чудовищна Корупция разкрива този човек, и той трябва да е Главният Прокурор на РБ.След като прочетох писмото отричах, не вярвах, бях потресен, ужасен, повдигаше ми се от Октоподът завладял БГ. Иванчева, Диков, Раденков, Е. Йончева тези хора трябва да седят до потретите на Левски и Ботев.БГ иска проверка на качеството на всички магистрали, няма да умираме по пътищата!

184

Анонимен

преди 5 години

Никога вече Бесни Стари Пенсии

183

Няма значение

преди 5 години

Едните подават оставки че не са декларирали на колко са взели реално апартаментите, другите перат пари и оглавяват листата за евродепутати. Най-смешни са Бюреков Радан дето обричат транспортния бранш на фалит и завземане от чужди превозвачи уж за доброто на шофьорите. Опитомените патриоти за тях нямам думи. Пак ще се избира по-малкото зло. Иначе троловете правят яко купчинки от стотинки щото те толкова вземат за да заглушат каквато и да е кореспонденция във форумите между истинските коментари.

182

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 184Вярваш ли си? Защото половината БСП и половината ГЕРБ са участници в едни и същи фирми и са си разпределили едни и същи постове. Да си видял, акули да се ядът едни други?

181

Анонимен

преди 5 години

До 1Това, че някой не си върши работата и е отвратиелен човек не е извинение, всички да са такива.

180

Анонимен

преди 5 години

Йееее, ама не сме на по 12 години и още помни и "тяхното време". Когато беше триглавата ламя, беше съъъъъщата простотия. Престъоност, безхаберие, рушвети и незнам си какво. Все едно, да имам да избирам, да остана тигана за пържене или да скоча в жарта ...

179

1

преди 5 години

До Даниел,тиквата и неговите герберасти,върнаха ли заплатите си,като през 2014г.цяла година не влизаха на заседания,че сега искаш бсп да връщат заплатите си,асансьорчиков го доказа,че герберите комунисти,са по-големи крадци от бсепарите,те нямат,още асансьорчиков.

178

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ да връщат откраднатото включително и апартамента на Цецо крадецо

177

Даниел

преди 5 години

Да връщат заплатите

176

Анонимен

преди 5 години

По-добре да ги избесят герберастите отколкото да хабят пари за куршуми или да ги издържаме в затвора

175

ГЛАС НАРОДЕН

преди 5 години

Братя българи,така кактоРумен Радев смаза като въшка онази гнида Цеца,по същия начин да унищожим герберастката напаст по-опасна и от СПИН...

174

Анонимен

преди 5 години

Чесно казано незнам кое е по добре Ако изберем герб няма никакъв шанс да вкарат бсп бoклуцитe в затвораАко изберем бсп бoклуцитe такава ще я свършат че жална и мама на България но поне след първата зима ще можем да ги линчуваме по площадите И веднъж за винаги да разкараме червения крадлив цирeй

173

Анонимен

преди 5 години

Мястото на бсп е в ЗАТВОРА

172

Анонимен

преди 5 години

и Народа ще отсвири червените мaймуни на изборите

171

Анонимен

преди 5 години

Герберастите убиха буквално стотици хиляди....особено геноцида над пенсионерите..а в същото време се ширят в луксозни апартаменти за без пари особено наглия Цветанов....БОГ да го накаже... БОГвижда всичко. и ще помогне на изборите да прогоним гадните герберасти

170

Анонимен

преди 5 години

Комунистите отнеха от българина, като му забраниха християнството - вярата на бащите му. По този начин му унищожиха морала, и го превърнаха в материален и дезориентиран индивид. Аморфна маса като пластелин, лесен за месене и манипулиране.