33

Анонимен

преди 5 години

Това ще да е американската мечта

32

DAA

преди 5 години

ТОЯ ВАДИ ПОВЕЧЕ ОТ МЕН А СЪМ КОСТЮМАРЧЕ РАБОТНИК РАЗБИРА СЕ В 4 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ...

31

Анонимен

преди 5 години

*идентичност

30

Анонимен

преди 5 години

Толкова е просто....Има интернет,снимки,видеа,инфо,статистика....Поразгледайте,попрочетете пък чак тогава коментирайте колко лош е капитализма.Със сигурност не е по-лош от диктатурата да слушаш,гледаш и пееш това,което партията препоръча.Във всяко домакинство мебелите да са едни и същи,в магазина да има само боза лимонада и алтай за пиене,а дънките в кореком.С две тв програми в панелните кутий се изчерпва социалния ти статут.Прическите еднакви,модата-диктувана.Пълна загуба на едентичност.НЕ !

29

Проф. Мърморски

преди 5 години

За здравето на американският войник, сипете му една ракия

28

Totenkopf

преди 5 години

Нивото е отчайващо ниско, не мога да повярвам, че взимате заплати.

27

До 26

преди 5 години

Какъв преврат бе, каскет?Да нямаш предвид този през 1944г?

26

До 26

преди 5 години

Да ти кажа в кофите в София може да намериш доста маркови дрехи и работещи уреди. Преди '89 освен хранителни отпадъци нищо не се хвърляше.

25

и аз да кажа

преди 5 години

Знаете ли, че в БГ има лаборатории които издават сертификати на базата на химически анализ в една сгур, колко процента от какво вещество се съдържат. На базата на тоя анализ, има едни фирми, дето изкупуват таква сгур. Знаете ли че с просто изгаряне на стари,електронни платки, вие придобивате ценни метали? Колко много зависи от количеството изгорени платки. Тези, които са схванали за какво говоря- окм другите 98%... да гледат Планета и да търкат пеевски талончета. И с тях и без тях.

24

ФАКТИ

преди 5 години

Евроатлантически ценности! Вече и в България от преврата през 1989 до момента!

23

Анонимен

преди 5 години

До ХахахахахахаТова е федералната минимален заплата и е оо-висока в повечето щати. Освен това, таксите върху нея са нищожни, а също така получаваш и купони за храна за около 200 долар на месец. Не е много, но ако си уорял до тм, все ще изкараш.

22

Анонимен

преди 5 години

Човека си е намерил някакъв начин на препитание. Не краде и не *** хората. Бил е някакъв преди време но съдбата се е обърнала. Сега е беден. Никой не е застрахован, така че не съдете. Съдби различни, едни изплуват, други затъват.

21

бай ганю

преди 5 години

До Хахахахахахасигурно подобен тип в русия ще си изкара повече на месец а ???и ще има военна пенсия а ? ама достойна? и ще му дадат държавно жилище ?

20

W A1 Mtel

преди 5 години

Н Русия средата заплата е 400 долара знам защото живея там надх10 години

19

Браво

преди 5 години

поредния изпаднал тип.

18

Хахахахахаха

преди 5 години

Ей това са "великите" ВВС на "великите" САЩ, ветераните ровят по кофите и даже това е незаконно и забранено!Минималната заплата в САЩ е 7,25 долара/час х 8 часа дневно х 250 работни дни = 14 500 долара годишно.Завалията си докарва 300 седмично х 52 седмици = 15 600 долара годишно.Правете си сметката колко са "велики" САЩ.

17

Анонимен

преди 5 години

В България ще е работещия беден. Такава е КОНСТРУКЦИЯТА.Този поне си звае че не работи. Свикнал е на ясла и тя му липсва. Няма професия пенсионер. 66574

16

Отвратен

преди 5 години

Много ми падна в очите тоя, да намери торба с марихуана и вместо да я сподели с бездомните скитащи се африканчета и мексиканчета я изпушил съвсем сам.

15

Анонимен

преди 5 години

Ама това че е бил във ВВС не означава че бил кой знае какво.Може да е бил тоя дето носи износените гуми към мястото за отпадъци.Или човек който помага да носят маркуча докато зареждат самолетите.То е малко до манталитет.Аз не бих ровил в кофите на Зукърбърг заради стар айпад.Ще си купя нов.Може да е китайски там ейсър,асус,леново.Но ще е нов.

14

Човек

преди 5 години

На тоя в България щяха да му вземат бизнеса...