16

ЗА ПОДРАЖЕНИЕ

преди 5 години

И ДА НЕ БЯХТЕ ГО НАПИСАЛИ ПАК ЩЕХМЕ ДА ПОМИСЛИМЕ ЧЕ ИМА "ПСИХИЧЕСКО РАЗТРОЙСТВО"В СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕНА ХОРАТА :1/ ПРАВЯТ "БИЗНЕС"2/ КУПУВАТ АПАРТАМЕНТИ "НА ДАЛАВЕРА"САМО "ЛУД"МОЖЕ ДА ХОДИ ДА ЧЕТЕ В "НАРОДНАТА БИБЛИОТЕКА" И ПОНЕЖЕ НЕ ПУСНАЛИ СЕ СБИЛ С НЕГО ЗА ДА ВЛЕЗНЕ И ДА ЧЕТЕ ,ЧЕТЕ, ЧЕТЕ.....ХВАЛА НА УЧЕНОЛЮБИВИТЕ "ЧИТАТЕЛИ".

15

Анонимен

преди 5 години

Явно е симпатизант на Атака.

14

Анонимен

преди 5 години

Партия Атака и библиотека са ми оксиморон... не мога да повярвам, нормално е човека да се обърка и да реши да набие някой.

13

Анонимен

преди 5 години

Сградата е една и съща, но за библиотеката се влиза през един вход, а за онази Комисия през друг.Освен ако в последно време не са променили нещо.

12

Гост

преди 5 години

Искал е да се запише за член на ,,Атака " , даже си е носил и свидетелството , че е психично болен !

11

Софиянци помнят - 3

преди 5 години

В конкретния случай в столичната библиотека охранителят вероятно няма никаква лична вина, но онези, които са го наели, не знаят ли какво е състоянието на площада в момента и че сред онези ламаринени лабиринти лесно може да избяга и престъпник, и луд. Старец ли беше най-подходящ за охрана там сега?Преди години с приятели късно вечерта решихме да идем в заведението в сутерена на библиотеката. Влязохме безпрепятствено. Входът на сградата отворен, заведението вече затворено, пазачът го няма!

10

Софиянци помнят - 2

преди 5 години

Негодникът обясни също, че се прибрал в служебната си стаичка и си легнал да спи. Само на метри от него се е разигравала трагедията на онова момиче, което не е мълчало. Какво костваше на дъртия тепегьоз да отиде до някой уличен телефон и да се обади в милицията?Около този случай тогава много се разшумя и хората питаха защо за охрана биват назначавани немощни хора и защо те си считат в правото си да не реагират, когато пред очите им става нещо нередно, оправдавайки се с възрастта си?

9

Софиянци помнят - 1

преди 5 години

Преди повече от 40 г., рано вечерта, група махленски дрисльовци бяха спрели в Западен парк момиче, прекосяващо алея, по която много хора се прибираха след работа. Завлекли я в постройка в самия парк. Вследствие на зверското изнасилване момичето по-късно почина, но успя да даде покаазания. Докато я дърпали към постройката, минали край щатния ПАЗАЧ, който не реагирал на виковете й за помощ.После и пред телевизията този негодник заяви "Минаха едни и некой май викна помощ, ама я съм на 80 години!"

8

Анонимен

преди 5 години

Ами постоянно ни набиват в главите, че лудите трябва да се лекуват сред нас. Постоянно ни набиват в главите, че имат права. Къде са нашите права? Какво още трябва да стане, та някои "експерти" да спрат да ръсят глупости и налагат безумия.

7

Рашко

преди 5 години

Профилът отговаря напълно на редовия симпатизант на Атака. Психично болен, агресивен, само ще е някой от техните.

6

Анонимен

преди 5 години

Може да му се е четяло.

5

Анонимен

преди 5 години

Тя тая Комисия за защита на потребителите май единствено защитава големите си заплати и нищо друго!Досега не съм чул да е защитила някой страничен!Как да не ги избие човек..

4

Елемаг

преди 5 години

Не е луд.нека се съди с цялата строгост на закона.На Лудия няма да му прави впечатление Правителство или Парламент е.Ама той в библиотека.Нищо му няма.Вменяем е!!На кариерата,тогава!!!

3

Анонимен

преди 5 години

За съжаление, повечето посетители на библиотеките са подобни на този.

2

Анонимен

преди 5 години

Пуснете го то има празник днес

1

Ветрувианския човек

преди 5 години

Объркал е сградата. За Парламента е бил.