33

Анонимен

преди 5 години

А как тогава е направил/а 2 деца ако не е мъж? Т.нар. интерсексуални могат ли да правят деца? Защото ако е била жена, отгледана като момче няма как разбира се да прави деца. А щом е направил, значи си е бил мъж.

32

Анонимен

преди 5 години

предполагам сега тази история ще влезе в учебниците по *** идеология.. тя затова се и разпространява сега. След като са му правили ДНК тест значи без проблем могат и да проверят версията си за "онези 2" , т.е. хора , които имат и мъжки и женски белези. Или остава по-вероятната причина - този /тази си е била чиста жена по рождение, но отгледана и възпитана от хора, които са искали момче , обличаща се като мъж и т.н.

31

Есе

преди 5 години

Как си знаех, че тази "любопитна статия" е просто малко *** идеология на пол найденов и тем подобни "интернормални"

30

МАн До 38

преди 5 години

Къде да се огледаме, по българските села и градчета ли? Знаеш ли че в Бразилия, а и в цяла южна америка, както и в Азия, е пълно с най различни транс хора. Светът е съвсем различен от балканското маймундере. 2% е за целия свят, а не за твоето село.

29

преди 5 години

Никой не се ражда интерсексуален. Интерсексуалността е въведена от джендърите за да управдаят идеологията си.

28

Анонимен

преди 5 години

Що бе, може да е бил 29-я пол. В някои държави половете минават числото 30.

27

Waffen SS

преди 5 години

"""Първо проучили нараняванията по скелета, които съответствали на получените в битките."""Ама тогава някакви външни белези не е ли имало?Нищо ли не се е забелязвало?

26

Анонимен

преди 5 години

2% от населението на света се раждало интерсексуално??? На всеки 100 човека двама!? Я се огледейте, бе, хора! Няма такова нещо и стига с тези лъжи и промивки на мозъци!

25

До 31 -32

преди 5 години

Първо, смешно е да наричаш статията неграмотна, при положение, че пишеш сензациЙ. Научете се, че множествено число завършва на И- не на Й. Неграмотници. Второ, прочети по-добре след ***, сензационно заглавие говорят, че може да е бил интерсексуален, а не жена. Различно е

24

Totenkopf

преди 5 години

Безумна статия. Шапки долу, това си е истинско изкуство.

23

Анонимен

преди 5 години

понякога Y хромозомата си разменя крайчето с X, процес на рекомбинация който е се извършва между двете X хромозоми на майката, но при бащата това е невъзможно, но тъй като Y хромозомата преди милион години е била X и бавно се е превърнала в това което е днес, рекомбинацията все още се случва, но рядко, и така бащата дава X хромозома носеща генетична информация за член или обратното Y, носещ парченце от X. Така че това не е нито жена нито мъж.

22

Анонимен

преди 5 години

Бил е дребничак около 160/5 не че е нещо страно за онова време Раняван е в областа на таза и освен това е прекарал на седло с години Със съответното калциране и огрубяване на костите ... ама от това да го вземеш за женски скелет ? антрополога трябва да си скъса дипломата Още повече че е женен и има Дъщеря както и починал при раждане син . Не че би имало значение какъв е бил мъж жена Главното е че е храбър човек и геройАма нека не търсим лесни сензаций и измукани от .Г.. джендаризми

21

Анонимен

преди 5 години

Ако е бил жена, смятайте в какво общество е живял/а, открай време твърдя, че тези на запад са повредени в главния мозък. И не, няма да агитирам за джендърската ви конвенция, българските героини никога не са се срамували от себе си и никога не са били отричани от обществото.

20

Анонимен

преди 5 години

Плешив с мустаци женен с дъщеря и рано починал син ....абе няма начи да бе е бил .... А и тая скица от 19 годишнината му хич не е като портрета му като по зрял мъж на 32 ...

19

Циник

преди 5 години

Пуласки е роден и отгледан като мъж в Полша, и според д-р Мербс едва ли полякът е осъзнавал, че е нещо друго, освен мъж."В онези дни просто не са знаели"------------Е .... сега знаят .... и няма опасност - някой от тях - да стане "военен герой" Сега тяхните "нови герои" ...съдят хетеросексуалните за пари ...че са ги погледнали накриво!

18

Анонимен

преди 5 години

Тоя поне мустаци има при путин и това няма ...подозирам че май джендъра е в кремъл

17

Анонимен

преди 5 години

*** ли е бил?

16

Анонимен

преди 5 години

Мустаците и оплешивяването са типични женски черти, нали така драги ми джурналисти.

15

Скептик

преди 5 години

Дреме ми дали е бил жена и с кого се е...

14

Анонимен

преди 5 години

Тази война не е станала по причина , че кралската армия не е стреляла против емигрантите. Чети историята на САЩ.