359

Ивана

преди 5 години

Тия двамата *** грозни майка и син да им се отнемат българските паспорти. Тогава да ги видим как ще живеят в Европа и ще излагат непрекъснато държавата ни, представяйки се за българи. Долни и отвратителни ***.

358

Анонимен

преди 5 години

Майка и син роми само това могат...да псуват и да обиждат.Манталитет и злоба защото са се родили роми и каквото и да правят няма как да промят този факт.Където и да живеят навсякъде си показват рогата.Затова и никъде не ги понасят.Ако сте попадали на предаване по тв.TLC за ромски сватби в САЩ-абсолютно същите са.Ругатни, побойща,женят се 13/14 годишни, с абсурдно кичозни рокли,бягат от дома си, не работят, живеят на социални, раждат мн.деца-прокълнат етнос.

357

Истината

преди 5 години

Братя Гиаури.Това са поредните антихристияни, подтикващи мюмюните към плячкосване на Европа.

356

Ангел

преди 5 години

Кво им обръщате внимание на същества които господ ги е убил още преди да се родят !!!Те нямат родина, нямат корен ,нямат нищо.Подмятат се 5 за 4 по целия свят .Подигравани са на всякъде.Няма страна която да ги уважава .Гена им и такъв просто !!!

355

Анонимен

преди 5 години

Перата не продаваше ли дрога на български деца?! Динко ги побийваше пласьорите но като цяло е простичък колкто сегашните вождове. Нещо което е важно! През началото на 90те години мутрите изнасилиха много момичета които от срам и страх не подадоха жалби, ами на кой да се оплачат след като полицията им беше в джобовете. Много момичета, вече жени никога не са го споделяли с никой от срам! Знам го от братовчед ми който беше полицай на времето и след това се махна от България.

354

Христо

преди 5 години

Не м чул българин да е изнасилил заклал или ограбил някоя *** бабичка,тия "роми" стават все по нагли и по нагли .И ако не се намеси прокуратурата егати и държавата

353

К’во ти пука

преди 5 години

Вместо да си чешате езиците...ОПС клавиатурата, излезте навън и помиришете пролетта. Коментирате някакви глупости. Всички знаем какви са те и какви сме ние. Загуба на време. Гледах точно 20 секунди. Загубих си 20 секунди от живота и още минута да напиша това...ОПС, няма да довърша, че почвам втора минута

352

Хан Тервел

преди 5 години

От 617 коментара (под статията) само 363 се виждат. Браво бе ***...и комунистите биха ви завидяли на цензурата..

351

Гошо

преди 5 години

Ми права е..

350

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва тук да се откажат от българско гражданство и да отидат в чужбина. Никой не ги държи насила. А и сякаш ромите не бият и не псуват българите.

349

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва тук да се откажат от българско гражданство и да отидат в чужбина. Никой не ги държи насила. А и сякаш *** не бият и не псуват българите.👿👿

348

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 358Ако имаше държава българите щяхме да живеем добре и респектовно ромите. Но нямаме държава и това се вижда от космоса

347

Мими

преди 5 години

Е,има ли какво да се коментира.Даже не съм учудена. Цинична инеграмотна.

346

Анонимен

преди 5 години

Да върят при родата си Путин бил голямо *** в русия

345

ай сиктер

преди 5 години

Гилбърт Стефанов и майка му като мразят българите,да се откажат от българското гражданство и да си живеят щастливо където им харесва в чужбина.Не разбирам какъв им е проблема.Ромски общности има в цяла Европа,в САЩ.Като тук не им харесва да се изнасят.Никой не ги задържа насила.

344

Анонимен

преди 5 години

Да не би да ви пита някой дали искате ромите от Войводино да бъдат пуснати под гаранция? ""Ние, българите избираме Дилбер и майка му да нямат право да влизат повече в България, за наше добро, страх ни е от тях, не ги искаме.""Пишете афоризми и си вярвате. Браво "деца"!

343

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 353Ние българите не можем да си държим гащите вдигнати камо ли да изберем нещо полезно. Никой не ни пита и така ще бъде докато не си изчистим страната от "държавата".Можем да скачаме на поу-нормалния Гилберт и майка му но не дай си "боже" да се наложи да скочим на истински изверг - пълним *** до пъп!

342

Анонимен

преди 5 години

Ние, българите избираме Дилбер и майка му да нямат право да влизат повече в България, за наше добро, страх ни е от тях, не ги искаме.

341

Анонимен

преди 5 години

До Бай Иван 353Като ни 'трепаха' и псуваха мутрите мълчахте като миди, а сега станахте докачливи от една проста ромка. Добре ви кове, клякате и се презкачате от яд че сте пържельоци.

340

Бай Иван

преди 5 години

Има праево да се изказва госпожата, все пак това е западната демокрация, всеки има права с изключение на белия хетеросексуален човек, който си плаща данъците , той има само задължения ;) !!!