31

Анонимен

преди 5 години

И какво и е великото на Русия? Та те са по-зле от нас.

30

Анонимен

преди 5 години

Санкциите срещу Русия трябва да се засилят и дори,тя да бъде изключена от международната разплащателна система SWIFT.

29

българин

преди 5 години

дрън дрън, всяко чудо за 3 дни, така говориха и преди референдума в англия, а за тръмп бяха казали че едвали не ще стане световна катастрофа.

28

серьожа

преди 5 години

Добре че руснаците кирил и методи ви дадоха писменност че още да се разбирате със звуци и ръкомахане на ръце или пардон щехте да говорите турски

27

Анонимен

преди 5 години

28, руснаците са търпеливи, но не и наивни. От началото на това хилядолетие, бавно и постъпателно печелят по всички фронтове, въпреки санкциите.

26

Анонимен

преди 5 години

До 26ГоранРусия не е свръхсила,по-скоро е регионална сила!Икономически по обем на БВП е някъде към 10място и то единствено заради петрола и газа.Заплатите на населението са като в Уганда.Хелмут Кол едно време правилно я определи ,като африканската държава Горна Волта ,но с ракети!

25

Анонимен

преди 5 години

Да браво разкарайте Русия от Европа защото са разбойници. А зионистите ще ни пратят аму.джи и всякакви тарам.буки от африка да ни подобрят расата,манталитета и всичко.:D

24

Ха-ха

преди 5 години

Нали Русия не им трябваше,какво реват?Че ще изгубят един инструмент за натиск?Да са благодарни,че руснаците са търпеливи и наивни!

23

акуд

преди 5 години

ruexit ще падна от смях. дори се опитват да заплашват с това хахаха. слънчеви панели електрически коли и с петролните държави е свършено

22

Горан

преди 5 години

И двете свръх сили, и Русия и Щатите са двете страни на една и съща монета. Откакто съществуват тези две супер сили, те се опитват навсякъде да налагат волята си. Макар, руснаците да се опитват да твърдят, че не го правят. За това се и пръкна този ЕС, да може да се противопостави на двете нагли суперсили. Но разполагайки с доста големи правомощия и ЕС се превръща в същото нещо, от което всъщност са се страхували.

21

Горан

преди 5 години

Ами, то членството в ЕС и Съвета на Европа, има както предимства, така и недостатъци. От гледна точна на ЕС, напускането на някой би означавало той да изгуби някакви предимства, но от друга страна, играейки ролята на регулатор, ЕС налага и ограничения, с които напрактика членството на дадена страна просто се обезмисля. Както не се харесва от доста страни ролята на Щатите, като световен жандарм, така и същата роля, но на ЕС не се харесва от все по-нарастващ брой страни.

20

До 22

преди 5 години

Понеже си се смахнал, бих перефразирал опуса ти по следния начин:България не трябва да кани разбойници като НАТО в дома си, които само се оглеждат кого да крадат и да удрят.(Факт - гледай кой кого ограбва (виж базите на САЩ тука, кой плаща), а и Либия, Сирия, Ирак, Афганистан и т.н. ... - все примери от появата на НАТО там)

19

До 18

преди 5 години

А ти пишеш от предимно анадолска държава, като останалата част от населението се заема от индийци и нищо - чувстваш се достатъчно готин, да пишеш тези глупости за Русия?

18

Анонимен

преди 5 години

Изгонването на Русия от всякакви европейски структури е само от полза за Европа. Русия няма място в Европа, тя трябва да си стои в Азия където и е територията и най-вече азиатски и е манталитета. Европа не трябва да кани разбойници като Русия в дома си, които само се оглеждат кого да крадат и да удрят.

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя пък е и нагъл:"това ще е неуспех за 140-те милиона жители на Русия"?!?Русия им плаща почти 1/3 от бюджета, за да могат на спокойствие да и лазят по нервите ежедневно и да и отнемат права, които нямат право да и отнемат."Съветът на Европа" се превърна в инструмент на другата велика сила и няколко приближени държави, да си прокарват политиката, като я "обличат" в някаква приемлива за обществото форма.От ъкде на къде Русия да им дава милиони Евро за това?

16

Анонимен

преди 5 години

Егати и двуличниците, значи от една страна ще и отнемем гласа, НО от друга страдаме за липсата на нейната парична вноска. Ясно, че парите не миришат, но не харесвам двуличието.

15

Анонимен

преди 5 години

Азиатските страни откога са по в Съвета на Европа ?

14

Анонимен

преди 5 години

Русия е предимно азиатска държава не само географски , но и като политика, икономика, манталитет!

13

АнонимеН

преди 5 години

ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ МОМЕНТАЛИЧЕСКИ!!!ЖИТЕЛИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЯМАТ ПРАВО НА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!!!КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ Е МАЛКО ВЕРОЯТНО ДА НАПУСНЕ ДОБРОВОЛНО!! КЪДЕТО ВЛЕЗЕ КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ ПОСЛЕ НЕ МОЖЕШ ДА Я ИЗКАРАШ СПРАВКА КРИМ И СИРИЯ!

12

Анонимен

преди 5 години

ПАСЕ:Москва трябва да поднови правото си на глас в Съвета на Европа, въпреки че през 2014 г. руската делегация в ПАСЕ бе лишена от право на глас от Колективна Европа;Позиция на Москва:Безусловно възстановяване на правото на глас от тези, които ни го отнеха.Тогава и ние ще подновим плащането на огромната сума в вид на членски внос.