120

Питащ

преди 5 години

Защо, след като е толкова хубаво в ЕС аджеба, ингилизите ровят и рият да се измъкнат от / ЦИТИРАМ: ОТВРАТИТЕЛНИЯ СЪЮЗ. Край на цитата /.Нещо не е наред. Някой лъже.Лъже и то яко!

119

Тинев

преди 5 години

Що рИвете ?Нали скачахте и вирихте двата пръста, е, ето Ви я демокрацията.Вярно, мислехте си, че ще ни приемат като равни.Ц!Ъ-ъ!Намериха си нови пазари за тяхната бракувана стока и слуги да им чистят клоз*етите и изхвърлят помията!

118

СС

преди 5 години

Щом наричат работещите във ВБ роби, какво да кажем за работещите бедняци в БГ? :(

117

16176

преди 5 години

Завидна наблюдатеност - робството не е само по автомивките. Благоденствието на едните сек репи на отаянието на другите. А отчаяните прииждат, прииждат, прииждат...

116

Додо

преди 5 години

Taм са по избор. Имат вариант да се върнат в рая България и да се наслаждават на видимите резултати на ГЕРБ!

115

Бай Шилв

преди 5 години

Те сами са си избрали тази работа .Роби ако насила работят

114

!

преди 5 години

Глупости на русофилистичните ***. В ВБ няма робство и никога не е имало. Комунистите за изопачили историята като са нарекли ВБ робовладелска страна. Това е пропаганда и всички знаем от къде идва.

113

Пиниза на Маркиза

преди 5 години

Гледам ги нашенците,все по Бритиша ходят да робуват,не щат големите заплати по Слънчака.Българите са красиви хора, и който се задоми за чуждо,да не го чакат техните. А такива фалшиви статии,само стимулират сега завършващите да напускат България с паричките от абитуриентската,и яко-дим на Запад.Така или иначе,трябва да се отварят нови свободни територии за новите европейци,какво по хубаво за тях от морските ни курорти.А и политиците ни са много гостоприемни спрямо тях,нали децата им са на Запад.

112

Анонимен

преди 5 години

До ЦЕЗАР=ЦАР !Не пишат з тея българи, защото тълпата смо се дразни, а и повечето от тея българи не искат д имат нищо общо с родната ни действителност.

111

Анонимен

преди 5 години

Хубу ама чи те имат ли телефони миячите?

110

Автомивка

преди 5 години

Аз работя на автомивка, няма такова нещо като робство - всеки е свободен да си ходи когато поиска, и много са си тръгвали, ама после се връщаха обратно, обикновенно вземаш към 50 процента от това, дето изкарваш, стигал съм и до 200 паунда на ден,ама съмимал кофти дни, кибичиш по цял ден за 10-20 паунда, не плащаш данъци, защото всичко е кеш, парите стигат ако ги харчиш разумно. Тука по принцип се борят против робството, домашното насилие правата на жените и на обратните ама койт иска прави пари

109

Берлин

преди 5 години

Аз не мога да ги разбера тия статии за робства. По 100 човека в апартамент, по 5 лева на ден... какви са тия глупоcти?! В Западна Европа нещата функционират нормално. Получаваш образование, намираш си работа и живееш достойно.

108

ЦЕЗАР=ЦАР !

преди 5 години

от всичко прочетено , колко са българите "миячи"? Някои " драскачи" трябва да си сменят " чипа" . Всеки РАБОТЕЩ ЧОВЕК Е ДОСТОЕН ЗА УВАЖЕНИЕ независимо къде , какво и как изхранва семейството си . Защо не пишете и за БЪЛГАРИ В БРИТАНИЯ които са на презтижни работни места и получават повече от средната за Британия заплата а не като професия " БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК " !!!

107

Златко Златисти

преди 5 години

Няма проблеми - да се изнасят кой където иска. Свят широк. Богатите сме добре - бедните ДГД.

106

Привет от Германия

преди 5 години

Тези статии са обсолютни глупости ! Щом са отишли там да работят значи в родните си места са били още по-големи роби ! Тук в западна Европа всички " роби " работещи ниско квалифицирана работа , си имат лични автомобили! А кажете ми в България кой мияч на кеннефи ще си позволи да си купи хубава западна кола и то само със спестяванията от една заплата без да работи нищо допълнително ?! А в Германия мия кеннефи ,ама жизненият ми стандарт е позвисок от този на един учител в България !

105

Анонимен

преди 5 години

Работник в автомивка,може да изхранва цялото си семейство в България.

104

Анонимен

преди 5 години

Подобни "Трудови договори" се сключват от нашите български фирми в Бг, след коет групата от няколко човека организирано пътува в чужбина.През почти цялото време на пътуването паспортите се намират във "фирмаджията".При пристигането той "фирмаджията" разпределя хората по работните им места.В трудовия договор изрично е записано, че 1/3 от заплатата на работещия доброволно се превежда на българската Фирма, която му е осигорила работа.По принцип жертвите са без образование и професии

103

Анонимен

преди 5 години

За турското робство съм чувал.Британското робство е платено.....

102

Анонимен

преди 5 години

До 109На теб да не би да ти стига заплатата, че говориш така.Чрез парите се създава съвременното робство, в което те принуждават да работиш дневни и нощни смени по 12 часа за пари, които не ти стигат за - ток, вода наем, дете, кола, градски транспорт, интернет, телефон...Пропуснах и този лукс наречен ХРАНА !!! Защото 90 % от средствата отиват за храна.

101

тцтцтцтцт

преди 5 години

До 107Що пишеш глупости Порови се малко , колко случаи има в Западна европа , отиваш там - прибират ти документите , водят ги от работата до мястото им за живеене и обратно , нямат свобода на движение , и т.н Според теб ,за да си роб , трябва да си окован във вериги ?????Странно, ама мноооооооооого странноТи да не си от тези , които твърдят , че в България не е имало Турско робство ????