77

Анонимен

преди 5 години

До УЕФА - мафияКогато дядо ти е взимаше 3 долара пенсия по времето на Жан Видено оплакваше ли се? Не. След като е могъл да живее с три долара на месец, със 124 дора се е чувствал като цар.И не ми обяснявай че цените са били скочили 40 пъти.Аман от оплаквачки. И помисли за себе си. Дядо ти е доживял до пенсия, а ти ще работиш докато мърдаш. Капиш?

76

УЕФА - мафия

преди 5 години

Преди 5 години си отиде дядо ми. 46 години се е гърчил и взимаше "уникалните" 214 лв. "пенсия".

75

Анонимен

преди 5 години

За 7 мил. население са много лекарите, учителите, полицаите, пожарникарите и най-вече държавните чиновници. А всички те не плащат осигуровки, но после получават пенсии. Ако почнат да плащат, ще има пари и за пенсии. Първото нещо, което направи някога френската революция беше премахването на привилегиите! Когато има привилегии, няма демокрация.

74

Анонимен

преди 5 години

2,1 млн пенсионери при 7 млн население е твърде много. Разберете се помежду си да намалите бройката и ще има увеличение.Да затворим болници, училища, полиция, армия, пожарна и прочее за да ви вдигнем на вас пенсиите ли? Не сте ли малко много нагли?

73

Анонимен

преди 5 години

бедни сме, много бедни бяхме при бсп-то, при тези сме просто малко по-малко бедни

72

Анонимен

преди 5 години

дано някой ден тези политици получават пенсия по 40лв!

71

Анонимен

преди 5 години

еееех с тоя голям бонус дали ще успеят поне част от лекарствата си да купят?...

70

Ментора бай Иван

преди 5 години

Стига сте се излагали с тия 40 лв. , та те не могат да покрият само последния зимен скок на цените!И най-бедните пак вътре!Мъдро ни управляват , даа , апартаментно!

69

Наближават избори

преди 5 години

Кажете НЕ на беднотията

68

1212

преди 5 години

Вие ако очаквате да получите пенсия в България по добре се гръмнете.Не се лъжете, а бягайте.

67

Анонимен

преди 5 години

Не мислете за пенсионерите а мислете какво ще правите когато вдигнат тока с 20% от 1юли както го говорят.Дори да не е с толкова увеличение ще има някакво а доходите не помръдват. Време е мафията ГЕРБ да си ходи.Спрете да гласувате за пожарникаря и хората му.От толкова време управление продължаваме да сме най-бедните.Събудете се най-после че една птичка пролет не прави.Вие народ ли сте или стадо? За сега поведението ви е на стадо.Време е това да спре.

66

Анонимен

преди 5 години

ЗНАЧИ над 1 300 000 български пенсионери я карат под минимума. Поне 2/3 от тях са със стаж, даващ право на пенсия.ААА, на фона 6 милиона население. това е пагубно много.

65

Анонимен

преди 5 години

Като фалира застрахователя ти, отиваш на улицата и ровиш по кофите.****в Германия не се чуло или видяло застраховател да фалира , фалират само застрахователи в бедна и корумпирана РБългария .

64

Съдия

преди 5 години

До АнонименАма много си ***, ей!

63

Анонимен

преди 5 години

И ти ще станеш изкопаемо, ако успееш да остарееш.Тезихора са полезни, наистина, защото са направили всичко това, което твоят мързелив задни...ник ползва, седнал на компютъра,за да разпространява голямата си простотия по света.

62

Анонимен

преди 5 години

В изостаналата туркие Тайпи дава на всеки пенсионер по 1000 лири Х 2 пъти на година. Ама на вески.

61

Анонимен

преди 5 години

То зат'ва ли от сутринта кафланта е пълен с полезни изкопаеми :)

60

Анонимен

преди 5 години

А на времето баничките бяха по 5 стотинки... когато имаше банички.Тоалетна хартия нямаше, но за това всички имахме абонаменти за вестници.

59

IYI

преди 5 години

Африканска България

58

До 57

преди 5 години

Пенсионната система в България е по немски образец от преди много години. Какъв комунизъм сънуваш?! Личната пенсионна застраховка е нож с две остриета. Като фалира застрахователя ти, отиваш на улицата и ровиш по кофите.