23

Анонимен

преди 5 години

До до 28Аргумент 1 - И какво означавт всички тези числа? Нищо, защото не си дал информация, какво означават. Аргумент 2 - ДОбре, един инцидент. Разлиакта - каот бъде изследван и разбран, ще бъде коригиран и никога, няма да се случи отново под същите обстоятелства. А хората - висоакта скорост е причина номер едно, за смъртта на пътя. Но какво от това? Хората пордължават, да го правят.ПП - Може би, е време да оглжедаме истински мозъци, за аутомация!!!

22

до 28

преди 5 години

Цитирам ти професор Мичио Каку-човешкият мозък има 100 милиарда неврона всеки от които се свързва с 10 хиляди други.При това консумира само 20 вата!Подобна архитектура няма нито един процесор.Вторият ми аргумент е свързан с катастрофа на Тесла при която вратите и се заключили и вътре изгорял жив 19 годишен младеж.Поне вратите да бяха направили механични-все от някоя щеше да излезе и да се спаси!

21

до Автоном

преди 5 години

Защо да не може? Само, моля те, изложи обективни аргументи. Псувни и лично мнение, не вървят.

20

Анонимен

преди 5 години

илон маск продължава да се излага и с ракети и с самолети и с коли.

19

Анонимен

преди 5 години

Като почнат да летят колите, тогава Боинг да се кахърят.За момента нито има летящи коли, нито Боинг правят автомобили.

18

Автоном

преди 5 години

Никоя автономна система не може да ти пази живота както инстинкта.

17

Анонимен

преди 5 години

Изкуствение интелект щял да остави 800 милиона хора без работа. Щял бил да кара автономно коли. Врели некипели. Аз имам един Ехо плюс на Амазон с асистент Алекса. С изкуствен интелект дето трябва да разбира какво й говориш и да изпълнява. Дръжки, седнала си е на глухите уши. Толкова е *** че не вярвам тоя изкуствен интелект да стане работоспособен и след 50 години. Ако въобще стане.

16

Анонимен

преди 5 години

Двата боинга бяха жертва на диверсия, извършена от руските из роди. Това е истината. Любимото на психопата Путин е да избива хора в самолетни катастрофи.

15

@18

преди 5 години

То и диванът ти ако се запали, гори зверски, можеш да провериш в нета flashover какво е. Тъй че и с батерии и без батерии, всяко нещо като се запали е лошо. Пък газовите бутилки какво правят, всички знаем. Пък си караме на тях. Ако имах толкова пари и такъв стандарт на живот, веднага щях да си купя Тесла. Ей така за кефа да карам не кола, а космически кораб, да получавам ъпдейти по въздуха и лично Мъск да ми отговаря на драмите с яркостта на екрана. :)

14

Анонимен

преди 5 години

В твоята кола стоиш върху 80 литра бензин или газ, пък си тръгнал да се притесняваш за лития.Запалилите се тесли са по-малко отколкото запалилите се бензинки, като %.

13

Анонимен

преди 5 години

Пилотите дори и да са имали контрол на тази височина с тази скорост са имали 2-3 секунди да направят нещо а с тоя тромав слон натоварен с пътници,багаж и гориво едва ши дори се е поместил.Просто се е забил в земята с огромна скорост.Кофти.

12

Анонимен

преди 5 години

Хоеа,имайте едно наум за Теслата.Супер е тиха е много бърза,набира по бързо от самолет вътре е красота и лукс обаче....Седите върху 1 тон литиеви батерии които ако нещо се случи се запалват и горят адски бързо и силно.Е тва им е лошото на тесла. Като им направят други батерии сигурно всички автомобили без кариерните самосвали ще станат електрически.До тогава по добре недейте.

11

ПроСоТо

преди 5 години

автопилота трябва само да "дублира" пилота или шофьора!-Да "си дава мнението",да "съветва",но без пълен контрол над средството.За мен е абсолютно безумие да седнеш в автомобил и да оставиш машинарийката да отговаря за живота ти.Не разбирам напъна "технологиите" да изместят тотално човека...Това е нещо като "геноцид" на практика..Изхвърляш човека,заменяш го с машина....Ако верно има Господ,как ли би погледнал на това,какво правят с любимото му изделие?..Ако няма, то...язък за "еволюцията"..!

10

Анонимен

преди 5 години

Не мога, повярвам, че тия наглеци използват проблемите на Боинг, за да настроят хората срещу Тесла. Когато двете нямат абсолютно нищо общо, а и проблемът на Боинг не е автопилотът, а алчността и тъпотията на Боинг, които просто не са направили добър самолет. Не е истина колко са нагли тия от Даимлер. Автопилотът на Тесла идва този месец, и това е положението. Вярно, никога не мога да си купя Тесла, но хората в Туитър са толкова безумно доволни, че няма как да не им повярвам, че е супер кола.

9

do 12

преди 5 години

Потърси си го сам ве. Явно си бивш комсомолски секретар, вярвящ сляпо в пропагандата. Даже тука имаше статии, *** четенето трудно, нали?

8

бъгави са

преди 5 години

Обществото приема трудно автономните системи защото са несъвършенни.Човек прави грешка в трудна ситуация.Автономните системи бъгват във ситуация в която дори и дете би се справило.Пример-тестът на волво където джипът трябваше да спре движейки се с 20 километра в час ако пред него застане човек при това не се появи внезапно.Просто си стоеше и автопилотът не го регистрира че е там. Ето това плаши хората. Неотдавна един автомобил на марката Тесла си заключил вратите и се запалил.Оня вътре изгорял.

7

do 7

преди 5 години

И в белите страни беше въпрос на време да падне. Ко не бяха го приземили. Това не ти го казвам аз, а американците, дето вече полека лека си признават, че много добре са знаели, че самолета им е недъгав и ще има падания. *** пусти $$$$$$$$$$$$$

6

ДО 7

преди 5 години

В *белите* страни лети еърбъс , бойнг е забранен .

5

Анонимен

преди 5 години

Чесната в македония падна точно заради лошо време, въздушни дупки и турболенция, които са си усложнения и неочаквани събития.Голям самолет като боинг 737 това не го лови.А автопилотът разчита на датчици и т.н., които явно понякога дефектират.Загиналите са си отишли в името на прогреса, сигурен съм, че в следващото поколение всичко ще бъде подсигурено многократно. И въпреки това ще остане нещо скрито, което се случва веднъж на милиард часове и пак обръща каруцата в реката.

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен2Знаеш ли колко часа пътнически полети има боинг 737 преди да падне тоя втория самолет? Стотици милиони часове полет.Това да не ти е ТУ144 да падне още на авиоизложението или SSJ100 още на демонстациония полет.