38

SS

преди 5 години

Ако се струпат 50-100000хиляди човека,с какво ще ги спрем?КАК ПО КАКЪВ НАЧИН?С СТРЕЛБА?НАЛИ ТОЯ ДЕТО Е СТРЕЛЯЛ НПО-та ще разпънат на кръст.Но тук проличава лицемерието НАЕС дето ни казва вие сте външна граница пазете я.Ако я пазим както трябва ще ни обяват за военнопрестъпници.Въоръжавайте се нещата вървят зле.

37

Анонимен

преди 5 години

Пак се симулира дейност и се прави нещо като нищо. В това са най-добри ГЕРБаджиийте, защото за толкова им стига акъла и до там им стигат хоризонтите. Всичките са по образ и подобие на вожда-слънце-пожарникар Винету!

36

Ха-ха

преди 5 години

До АнонименАми да изкарат тези от канцелариите на терен. Аз съм съгласен с Каракачанов, че няма опасност за България. Но не заради неговите усилия, ами заради Динко, Перата и полицаите, които ги джобят като ги хванат и за тормоза после. Те ги отказаха. Така трябва и да е - да ни заобикалят! Макар че отиват в Европа, където са децата ни

35

Ричарт

преди 5 години

България може да приема емигранти но не от Азия и Африка. Защото това са невъзпитани, полудиви хора, занимаващи се с престъпна дейност. Да се приемат с предимство емигранти от Европа и държави от бившия СССР. След бързо проучване да им се дава поданство. Но при условие че работят или учат и да си внасят пари в българска банка. След тях да може по лесно да се дава поданство и на близките им. С предимство да се дава гражданство на бизнесмени и инвеститори които създават работни места.

34

Анонимен

преди 5 години

Само да не минат, без да си платят.Жива загуба ще е.Няма от какво да се притесняваме, гарантирано няма да останат тук, ама пък и безплатно да минават не е оферта.

33

Анонимен

преди 5 години

До Ха-хаПолицията е много, ама канцеларната.Тия дето са на терен са в недостиг.даже и КАТ имат 20% незапълнен щат по улиците.В провинцията има районни полицейски управления, на които 60% от уличния щат е НЕзапълнен. Иначе, вътре на гише, за работа с химикал, всичко е ок.

32

Ха-ха

преди 5 години

При толкоз полиция, защо опираме до военните? Да не говорим, че и в двете ведомства е пълно с карикатури! Как си представяте един взвод войнички, като онова момиче дето се гръмна завчера, да застане на пътя на 1000 първосигнални "мигранта"?

31

Реалист

преди 5 години

Ако незаконно преминаващите престъпници които са без документи за самоличност, за да преминат границата убият някои наш граничен полицаи; пак ли ще бъдат безучастни полицаите като овце когато отиват на заколение. Няма ли да се предприемат някакви мерки за респект сред престъпниците. Ако някоя държава от Европа иска да ги приема, то да ги качва на самолет и да ги приемат. В противен случаи да пътуват обратно за родината си.Вместо да ги приемаме в лагери, трябва да бъдат изпратени в някоя държава.

30

Анонимен

преди 5 години

АКО МИГРАНТИТЕ ТРЪГНАТ,ЩЕ ПОМЕТАТ ОГРАДАТА И ЩЕ Я ТЪРСИМ ЧАК ИЗ УНГАРИЯ

29

Анонимен

преди 5 години

Няма опасност, шкембето на министъра расте, това не е от притеснение.

28

Анонимен

преди 5 години

не трийте въпроса, къде са 60000 полицаи, на магистралата в патрулката зад храста май...настройват камери за жътва

27

Анонимен

преди 5 години

К'во се притеснявате, бе! Военният министър, нали ви каза, че "през последните 4 дни е в НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ с ПРЕМИЕРА Бойко Борисов". Е, те това си е гаранця! :) :)Няма място за притеснение, я! (хи-хи!)

26

Василев

преди 5 години

Велики и всемогъщи са англосаксонските банки и корпорации!!!Агент Франки Бремър!ЦРУ!!!

25

Бесен

преди 5 години

Да се стреля на месо !!!

24

21-ви

преди 5 години

Шегаджия си ти. Едно време я пазеха отвътре навън. И убиваха хорица опитващи се да избягат от комунистическия рай. Кой грък ще тръгне да минава нелегално в България???

23

Анонимен

преди 5 години

А към "армията" ще има ли няколко камиона с павперси и дамски превръзки?Или ще я караг само на едене и пиьенье?!?През комунизъма имаше армия,сега при педализъма е скатана служба за печалбари!Вчера по някакво предаване за висшето им училище даваха как се учат да"стрелят" в една стая с "автомати-играчки по монитори!Ако не беше трагично щеше да е смешно!

22

запознат

преди 5 години

КВи 3000 трябват 50 с калашници да стрелят на месо!

21

Анонимен

преди 5 години

Едно време каква граница имаше. Стреляха по нелегалните и имаше сигурност.

20

Анонимен

преди 5 години

Пратете 20 иди0тинa кат бат ви Динко, бутнете им по един калашник с 10 пълнителя и след като се справят с проблема, ще ги вкараме по-затворите и ще отречем този акт на "омраза и насили".Еее реших ви проблема.

19

име

преди 5 години

чета коментарите на транзитьори на мигранти. а, ако докато преминават тези ХОРА направят някоя беля? кой ще е виновен тогава? така ,че парен каша духа. а *** да мислят от време навреме.