31

Анонимен

преди 5 години

Защо не искат за де се срещнат с Румен Радев? Ще ги разбере и ще им обещае!

30

Анонимен

преди 5 години

След протеста, че искат да са милионери се намъкнали тук и във форума с тъпия си селски стил като ***. Другия път обаче трябва да излезем от колите и да ги потрошим от бой. Младост има нужда от парк и междублокови пространства.

29

Мен

преди 5 години

Горублянци и всички останали трябва да бъдат справедливо и пазарно обезщетени. Има ли са ниви извън населеното място и следва да им бъде предложен подобен парцел или еквивалентната левова равностойност.

28

Анонимен

преди 5 години

Тия да протестират за оправяне на квартала им - улиците са кални и няма ХАсфалт, като следвоенно положение, Горублянско шосе е с толкова дупки, като Кабул, Афганистан. Защо за това не простесират? А паркът - да, трябва да има парк. В тази част на София няма нито един парк изграден. Или пак искат разни крупни инвеститори да им изкупят земите за жълти стотинки и да нацъкат небостъргачи там? Защо да протестират срещу решение за изграждане на парк? Не могат лесно да забогатеят от те тези земи там.

27

Анонимен

преди 5 години

Разбира се че е хубаво да има парк.Но Горублянци да бъдат обезщетени по реални пазарни цени.Така би трябвало да процедира една нормална държава.За това протестират хората

26

мак

преди 5 години

Първо изсичат кой където може под надслов "санитарна сеч", после правят зелени филтри или паркове. Така има дървесина за когото трябва, има и пари за усвояване. Чиста работа.

25

Bad Company

преди 5 години

До ДаскалаПосипвам си главата с пепел:) Наистина срам:) Може би е от уискито........или мъдератора.........такива елементарни правописни грешки ...................не са ми в стила определено.........

24

Анонимен

преди 5 години

Горублянци си имат СЛАБА МЕСТНА ВЛАСТ. ПО ПРАВИЛНО Е НЯМАТ НИКАКВА ВЛАСТ НАД ИМОТИТЕ СИ. Това е с тодини.И сега се сетили.?????

23

МНЕНИЕ

преди 5 години

Артекс вече са изкупили тези Имоти . Бившите Собственици да пият по една студена Вода . Там Дял има и Цацаров . Единствения вариант е Страсбург или Хага - но там вече затвориха .

22

Анонимен

преди 5 години

Добре, че имаше полиция, че много шамари щяха да им плющят на тия рекетьори!

21

Даскала

преди 5 години

До Bad CompanyИмаш плюсче от мен, но така не се пише'' цариградцко шосе''.

20

Оракула

преди 5 години

Горублянци най-много да пият по една студена вода и да изядат шамари за заканата им да блокират Цариградско шосе за един месец.

19

Анонимен

преди 5 години

Аз пък искам парк и изобщо не ме интересува, че някакви селяни искат да станат с нивите, където дедите им са пасли говедата искат да станат милионери.

18

селски истории

преди 5 години

Тия протестираха и за път. Направиха им път и сега го ползват за паркинг.

17

питащ

преди 5 години

Жителите на Горубяне искат справедливо обезщетение за насилствено отнетите им земи. Те повече от две години ежеседмично протестират , блокирайки натоварени пътни артерии в района. А управляващите крадци ,заети със собствените си далавери упорито се правят , че не ги забелязват. До кога ?

16

Стамат

преди 5 години

Те така по време на соца ми отчуждиха къщата,оцениха я на 4000 лева, дадоха ми един апартамент и казаха че требе да доплащам 7000 лева. А в същия блок един министър, двама председатели на комитети и една сюрия директори. Все заслужили герои. Та да си дойдем на думата - евала на горублянци!

15

Демократ.

преди 5 години

Всеки има право да протестира.Понеже никой не протестира за това сме на този хал вече 30 години.

14

Анонимен

преди 5 години

Само въпрос на време е някой изнервен да прегази тези и подобни селски тарикати блокиращи пътищата. Никой не може да ми забрани да се придвижвам.

13

най-после

преди 5 години

София въ илюминатореГЛАСУВАЙТЕ, гласувайте, гласувайте, гласувайте, гласувайте, гласувайтеееее ее е, ехеееБЛАГОДАРЕТЕ на ! Луканоф/ Костофф/ Виденоффф/ Орешарскофффф/ Борисофффффф

12

Ю кортес

преди 5 години

Абсолютно прави са.не може общината да не им разрешава да си ползват собствеността и едновременно да взима данъци за същата тая собственост.