32

Анонимен

преди 5 години

Не е ли руски вловще не ми го хвалете

31

Анонимен

преди 5 години

Коматсу е измислен от българин, който преди 50 хиляди години е занесъл култура и писменост на японците. Както и компота ... компютъра, е измислен от българин!

30

Анонимен

преди 5 години

булдозера,колкото и да е мощен, не може да се справи със здрава скала,само с изветряла или с варовик,40 тона не са много и по принцип ще се изненадате ако разберете колко конски сили е,повечето машини от този тип са с мощност на спортна кола 200-300 конски сили максимум,основната работа върши рога им който концентрира масата на машината в една точка и успява да разбие по-меките скали,основната им сила е в пробутването на земни маси

29

Анонимен

преди 5 години

АМ Хемус 425 километра, строителството започва 1974 година 2019 година готови 177 километра, с това "темпо" на строителство едва ли ще има някой жив между тук списващите да види Готова!

28

Браво Бойко

преди 5 години

За десет години Бойко построи повече отколкото комунистите успяха за 60 години.Как да не му се радва човек. Неговия отпечатък върху историята е такъв че например социалистите еволюираха от Станишевото "асфалта не се яде", до това че най-закоравелия социалистически район в страната - северозапада, организира демонстрации да искат магистрала и за техния пайон. Довърши втори мост над Дунав който започна Иван Костов и на който се подиграваха социалистите. Сега същите искат трети.

27

Анонимен

преди 5 години

Как ли се влиза в кабината? Дали ползват алпинистко оборудване? Не са се сетили японците да инсталират на този 40-тонен булдозер един асансьор за механик-водача.

26

Анонимен

преди 5 години

Можел да прегази танк, но ако го настигне.Танкът трябва да е заспал, окопан и маскиран.

25

Anon

преди 5 години

Може и да прегази някой руски танк... дето са по 40 тона... ама американците са по 70 тона...

24

Анонимен

преди 5 години

40-тонния булдозер бил толкова мощен, че можел да прегази танк.Хора, спрете се, бре! Разказвачи на приказки за малки деца.

23

Анонимен

преди 5 години

От Велика Русия е правото ти да бъдеш българин... Но ти ти явно не държиш много на това.

22

Анонимен

преди 5 години

Има,с какво гориво се движи този булдозер според теб....

21

Ти да видиш..

преди 5 години

А нещо от велика Русия няма ли ?

20

Анонимен

преди 5 години

яде скалата като пясъкТехническо обяснение на български инженер обясняващ на тамошните ***, невиждали багер! Без по нататъшен коментар!

19

Анонимен

преди 5 години

До19. Ще се открадне от държавния колектив. А там където има колектив отговорност няма. И така от избори на избори. Държавата богата купува , народа беден!?

18

Анонимен

преди 5 години

Статията е с цел да ни убеди че не Пеевски ще строи магистралата като подизпълнител а държавното дружество.НО аз си спомням много добре как Кремиковци беше държавно дружество а Илия павлов беше на "входа" и "изхода".Сладка работа..........Върнахме се в 90-те години на миналият век.Всеки момент чакам Тодор Живков да стане от гроба и да ни поведе към светлите комунистически бъднини.

17

Анонимен

преди 5 години

Руските са по убави мъчат се всички да ги стигнат но немогат защото руснаците единстенно работят

16

Анонимен

преди 5 години

По скоро обратното - ако можеха с 10т булдозери да строят, тогава да се хвалят. То така и баба знае - с парите на народа. За комисионни - No Comment.

15

видял

преди 5 години

Хемус се строеше с 9 /девет/ КАМАТСУ.Имаше предприятия УНИКАЛНА ТЕХНИКА /така се казваше/Къде са сега къде е Демага от Козлодуй /3 в Европа 1100т/къде са ФАУН И ФАБЛОК влекачите къде са Либхерите /250/500т/ по 1000000 марки за кран.Имаше техника последен модел /къде е....Моля който нея виждал и който не е участвал в строителството на ВЕЛИКИТЕ национални обекти да не коментира.И това ще се открадне ...

14

ГОГО

преди 5 години

Само като си помисля,колко пари трябва да се окрадат само да се платят тези машини!!!! Малиии....

13

до 15

преди 5 години

"Българите сме създали компютъра и основали Коматсу, дали култура и писменост на японците."-всяка вечер Ганко на 5 ракии се тупа по гърдите и разказва как е най-умен, най-можещ и най-знаещ , а в същото време е на дъното май излиза че е най-***.