106

БСП в упадък

преди 5 години

*** е толкова противна, че никой разумен човек не би гласувал за нея.

105

Анонимен

преди 5 години

Изключително гениален съвет на Румен Петков. Все пак, той би трябвало да е не само към БСП-то, но и към Герб. Нали повечето от тях са също от БКП-то. Така че дръжте си каскетите като Ленин, другари от ГЕРБ и БСП. Ако не го направите, ще ви откраднат ог гласовете на поредните избори.

104

Хахахахахахахахаха

преди 5 години

Кефи ме аргументацията, Владимир Илич е непререкаем авторитет и за двете страни в спора :)

103

Анонимен

преди 5 години

Да се регистрират поне десет коалиции с това име. На едната България да езписано с "а" накрая, или вместо "за" да е "3а" и т.н. Тия с деменция и купените неграмотни ще играят лотария, ако няма номера. И гласовете на *** ще се разпилеят.

102

Анонимен

преди 5 години

С чиста съвест мога да гласувам за АБВ,те поне наистина защитават българските интереси!

101

тя

преди 5 години

те ,че крадът електората на БСП се знае , но сега едва ли това може да се повтори !

100

Xa ха

преди 5 години

Всичките сте каскети-милярдери с откраднати от нас пари !!!

99

Подличък номер

преди 5 години

П'одличък номер, няма какво да се каже. Бойко би трябвало да почерпи Румен Петков за идеята.

98

Патерица на ГЕРБ

преди 5 години

АБВ евродепутат надали ще получат, но колкото гласове успеят да съберат, реално ще са в полза на ГЕРБ. Те са стари коалиционни партньори, какво друго може да се очаква.

97

до 101

преди 5 години

Вероятно ти си единственият, неотвратен от ГЕРБ, който краде и от босия цървулите вече 10 години.Трябва много голяма лъжица да ти пълни устата, за да приказваш лъжи - пантент на любимата ти крадлива партия , която ще остане в историята с унищожението на 144 българи на ден, от просперитета, който СИ създаде.

96

Анонимен

преди 5 години

Целта е да се заблудят голяма част от хората, за да бъдат отнети гласове от БСП.Цинизмът, с който се говори, е ясен. Защо не се казват АБВ и коалиция? Какви са тези лейбърсти - просто да умреш от смях...АБВ си показа рано рогата и не може да спечели доверието с никакви аргументи, даже и с цинични.Вероятно имат за стратег Цв.Цв., който обсеби мотото на НДСВ.Ясно е, че тези властолюбци са готови на договор с всеки, който ще ги храни на държавната ясла.Заявка за морал в управлението! Нов!

95

Анонимен

преди 5 години

Всички до един сте крадци.

94

Анонимен

преди 5 години

Ниновските *** се хвърлиха да жалят как уж електоратът им щял да се подлъже от абв-то. Другари, босът не ви ли обърна ли внимание, че с такива твърдения убеждавате публиката на какъв ниско интелигентен избирател разчита бсп и всъщност обиждате. Защо не ви минава през ума, че не подлъгани, а отвратени от бсп избиратели ще се обърнат към друга близка им алтернатива?

93

Анонимен

преди 5 години

Да, доста хора ще се заблудят от старото име,имайки предвид кой гласува за руската партия.

92

Анонимен

преди 5 години

Ако се абстрахираме от правната страна на въпроса, АБВ постъпват като селски хитреци, опитвайки се да спечелят вот от избиратели, които ще се заблудят, че гласуват за БСП. Това е нивото на морала в българската политика - не се опитват да убеждават гражданите да гласуват заради техните политически намерения, а с шмекерлъци по байганювски да припечелят някой глас повече. Тази регистрация за мен е липса на достойнство, не че толкова ми пука дали гласовете ще отидат за БСП или за АБВ.

91

А бе

преди 5 години

Нали щяхме да сме правова държава?То ситуацията е проста-ако БСП са регистрирали запазена марка "Коалиция за България",то имат всички права.Ако обаче не са го направили-всеки,който превари може да ползва това име!Много вероятно да е точно такаи вехтия лисугер Гоце да е лапнал сиренцето!.

90

Анонимен

преди 5 години

сбогом комунисти

89

Анонимен

преди 5 години

И ти стискаше каскета години наред,но сега го захвърли и се даде на ГЕРБ.КАК НЕ ВИ Е СРАМ!

88

batevale

преди 5 години

Самуел Клемънс(Марк Твен) беше казал: "Ако изборите можеха да решават важни въпроси , щяха да ги забранят ."...На България са и нужни държавници ,а такива отсъстват в целия ни "политически" спектър.Маса от надъхани политикани ни казват: "Гласувайте за нас масово ,за да плюскаме безкасово !"...........

87

Анонимен

преди 5 години

Ха-ха-ха ! Румбата Петков след една бутилка за загрявка му е дошъл гениалният ход .Сега тези(БСП) няма да успеят да разяснят на бабите за какво става въпрос и пак позор .