34

просто човек

преди 5 години

Просто търси човека изява за да си заслужи заплатата.Той като военен пенсионер вероятно може да взема и пенсия и заплата.

33

Анонимен

преди 5 години

Много ама много ни е зле президента с интелекта.

32

Доктор

преди 5 години

А бе, този наистина е умен като чорап - вече 2 г. вижда само черни краски на всичко ! Как пък не видя нещо хубаво? Той самият е до гуша в блатото на посредствеността , а вижда България в блато ! Какъв чукан !

31

Анонимен

преди 5 години

Отново общи приказки и известни факти без предложения за подобрение.

30

Анонимен

преди 5 години

"натоварена с проблеми" - нов израз, типичен за изказа на този празнодумец.

29

от де на къде

преди 5 години

някакъв некадърен, мързелив, корумпиран, знахар наричащ себе си лекар ще получава повече пари от другите хора с еквивалентно образование !!!???не позволявайте на гнусните юдо-масонски здравно-застрахователно-банкерски престъпници да вдигат цената на медицинските услуги !!! юдо-масонските фармацевтични и застрахователни корпорации правят по 600-2500% печалба от лекарствате, медицинското оборудване и цената на здравните услуги !!!! бори се *** народе !!!

28

СЪВРЕМЕННА ЗАДАЧА

преди 5 години

МИНИСТЪРЪТ МНОГО ГИ "РАЗБИРА"-САМО ЗАПЛАТИТЕ НЯМА ДА СЕ ПОВИШЪТ.СЕГА: 3 (трима)ЛЕКАРИ = 1 (един) ШОФЬОР. В БЪДЕЩЕ: 1 (един) ШОФЬОР = 3 (трима) ЛЕКАРИ. РЕЗУЛТАТ : НЯМА ЛЕКАРИ

27

отегчен

преди 5 години

Остава факта че човек може да си умре и без лекарска намеса.Прочетете малко история. Който и да е период, биографията на когото и да е и после сравнете средната възраст. Ще получите много поучителни резултати.Можете да пробвате и да постоите малко гладни. После ще обсъдим въпроса кой е по-нужен на обществото.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 13------------------------------------Бъркаш нулите нещо.И от тези суми за лекарите са отишли едва стотина лв.Другото е за консумативи,които питай касата защо не плаща.Ама като много знаете сменете си отделителната система сами.

25

Сър Дидко

преди 5 години

До АнонименРадев десет живота простотии да върши не може да стигне по идиотизм онзи,даже името му не помня,Плювнолиев ли беше....

24

Анонимен

преди 5 години

Радев като толкова милее за България защо като Тръмп не се откаже от заплатата си?Защото е клепоух ***!

23

оффффффффф

преди 5 години

До Тарикат 22кой определя заплатата на Радев ??? президентската заплата ПО ЗАКОН = на 2 депутатски заплати . Не са ли ГЕРБ и компания , които не искат да си замразят или намалят запалтите ??? Кажи на ББ да направи депутатската заплата 1000 лв / ако иска 500/ , тогава Радев ще получава 2000 / 1000/ лв.

22

Тарикат

преди 5 години

Както винаги Радев говори и нищо не казва, вече свикнахме, че нищо не върши а само приказки и заучени фрази , да си взима своите 11 000лв. месечно и да е жив и здрав да си ги харчи .......

21

тцтцтцтц

преди 5 години

До Избирател 18 Защо вие герберските *** , не се изясните какво искате . Когато РР налага вето на закони , когато кастри шайката за далаверите й, и прави това , КОЕТО МУ ПОЗВОЛЯВА КОНСТИТУЦИЯТА , за да спре мафиотското управление на ГЕРБ , ревете че бил разединител , че работи против България и т.н. А в същото време искате да взима мерки за решаване на проблеми , които са в ресора на изпълнителната ,законодателната или съдебната власт Защо имате такова шизофренно поедение , за центове ли

20

Pilot

преди 5 години

Щом тролчетата от ГЕРБ пищят , значи президента е прав! Идват избори и видов ден , помислете как да скриете другите далавери на мишоците, че министри не останаха , а само смешници като Барни Ръбъл :)

19

Изнервен

преди 5 години

До 4. Абсолютни глу.пости си написал.

18

Избирател

преди 5 години

Поредните общи приказки и нищо смислено. Това, което той констатира, го знаем всички. Като е откроил проблеми, откроил ли е идеи за решаването им? Стратегическият му съвет толкова ли може? На другите му съветници капацитета вече го знаем. Най ги бива в критиките и плюенето, не в мисленето.

17

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА РУМЕН РАДЕВ - НАЙ - ГОЛЕМИЯТ ПОЗОР В ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ!

16

Хехехе...

преди 5 години

... Какво знаете вие, Другарят Десислав от здравеопазване най-разбира!

15

Гледна точка

преди 5 години

Ако бяхте прочела статията, а не само заглавието, щяхте да видите, че поздравява всички медицински работници."По-дълбокосмислено" нещо не можа ли да роди "умната" глава!Остава да поздрави само гласувалите за БСП!