45

La France

преди 5 години

Най-великите, но след Велика Франция без която нямаше да ги има тези две държави. Без Франция нямаше да ги има нито Англия, нито САЩ, нито Германия, нито ЕС. Всичките по един или друг начин съществуват в сегашния си вид благодаретие на влиянието на Велика Франция. Най-великата страна в историята с несравнимо културно и цивилизационно влияние върху света.

44

Най-големите

преди 5 години

Абе САЩ и Англия са най-великите държави през последните векове. ЕС без Великобритания е нищо.

43

Анонимен

преди 5 години

Брекзит до безкрай. За да могат да клатят лодката на ЕС. Ааа..., не! Мерси.

42

Анонимен

преди 5 години

Клетата женица.

41

Анонимен

преди 5 години

Един референдум да направят на кралицата. Тя е суверенът. Те питат поданиците, които не са суверен и нищо не се приема в тяхно име. Всичко се прави в името на нейно величество, флота е нейн, самолетоносача им единствен, въздушните сили.Кралицата пуска бюлетината, Мей и *** от парламента отварят урната и виждат какво да правят.

40

La France

преди 5 години

Британските киселяци не са притрябвали на никого. Време е да ги изритаме от ЕС и да отплуват към господарите си в САЩ. Стига са ни разигравали и са ни занимавали с вечните си претенции.

39

Анонимен

преди 5 години

С тая неонацистка *** на Тръмп Англия ще види каквото колониите и видяха от нея един хубав де.дов да седнат на него.Те не че и сега не са с вибратори в задн.иците де.Нали американския влюбен в Ким фюрер Тръмп им обеща специални отношения е ще ги имат ще им го навре по специален метод тъй че да им влезе отзад и да им излезе през устата.

38

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-бързо тия пуяци излязат от ЕС по-добре.Друг въпрос че не разбирам какво по дяволите значи че втори референдум е предателство.Референдума е израз на волята на народа и за това не може да е предателство.И защо да няма втори щото резултата няма да хареса на фашистите ли.Какво значи че народа не може да си промени мнението и да насрочи втори референдум.Тая държава изобщо на британците ли е или на някакъв външен господар за който втори референдум е предателство.Въпросния е Тръмп естествено

37

Сър

преди 5 години

Такъв е живота или е*веш или те е*ват друг вариант няма. И какво очаква нация която е избрала ЖЕНА да я представлява ? Тая дърта пуйка няма сили, уменията да ръководи екип и да направи организацията по един достоен за страната Брексит цели ТРИ години . Всъщност варианта който тя представя е ИЗЦЯЛО ПОДГОТВЕНИЯ И ПРЕДЛОЖЕН от Европейския съюз . Британските "договарящи" нямат нищо от тяхна страна добавено или променено в договора за да защити британските интереси . - Т*ъпа ***, сър .

36

Анонимен

преди 5 години

Еврокомисия,Европарламент и всички Евроиституции трябва да изхвърлят Великобритания от ЕС и така Лондон ,повече да няма да се мъчи разни дилеми !

35

дедо поп

преди 5 години

"Факт е, че по отношения на излизането от ЕС има елементи, по които двете основни партии са на едно мнение: и двете искаме да се прекрати свободното движение, искаме да напуснем с добра сделка и да защитим работните места.Хем х.. в п.. , хем душата в рая е нема такъв филм

34

Анонимен

преди 5 години

Хем Корона, но ще си е с ????

33

Анонимен

преди 5 години

И какво ще излезе." Ту вътре ту отвън"

32

Анонимен

преди 5 години

"17 млн, "не" брекзит гласували 16 млн, останалата половина от 30 млн гласували "пас". И това го представят за легитимен и актуален вот!"Когато нямаш волята и силата, да правиш решения, някой друг ги прави вместо теб.

31

Анонимен

преди 5 години

До ХоХоТова е, че не ги управляват лордовете и последствията са видими...

30

Анонимен

преди 5 години

Може и Мей да няма...

29

Анонимен

преди 5 години

До Анонименкрасивите отлево,умните отдесно. Кака Тери - "е кво ние англичаните да се разчекнем ли"?-Прав(а) си,но не европейците разделят Европа."Разделяй и владей" е максимата на разрушението и подчинението,вместо на съзиданието.Затова ни разделят на леви,десни,социалисти,фашисти и други,на източна и западна Европа,а сега и най-новото противопоставяне на Европа срещу Европа и вместо да си правят търговията и печалбите,европейците трябва да се противопоставят на Русия и отслабват Европа.

28

Анонимен

преди 5 години

Мей ни уплаши. Молим без фотоматериали.

27

Анонимен

преди 5 години

нормално, малко поизнервиха ЕС както обикновено и сега сигурно ще искат UK MEPовете някои преференции

26

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ УМИРА НО ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ЗАВЛЕЧЕ СЪС СЕБЕ СИ И ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗЦЕЛТА ИМ Е ДА ОСТАНАТ ДО ЕВРО ИЗБОРИТЕ ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗХВЪРЛЯТ ЛЕСНО ПОСЛЕАКО ЕС НЕ ГИ ИЗХВЪРЛИ И ТЕ УЧАСТВАТ В ЕВРО ИЗБОРИТЕ НИЩО ЧУДНО ЕС ДА СЕ РАЗЦЕПИ!!!АКО ГИ ИЗХВЪРЛИ ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА БРИТАНИЯ И ТЯ ЗАМИНАВА В НЕБИТИЕТО!)