42

1

преди 5 години

До Анонимен-42,*** сам си противоречиш,ще имат високи заплати,но и осигуровките,ще са в пъти по-вече,ти знаеш ли че аз се пенсионирах с 11години стаж в Испания,като шофьор на ТИР,и получавам 730евро пенсия,ако бяха ниски осигуровките ми,колко щях да получавам,а българските шофьори,кога ще получат такава пенсия,при 1 век трудов стаж не могат ,да я получат.

41

1

преди 5 години

не драги ми превозвачо дребен,я кажи на колко лева осигуряваш,шофьорите,които работят при теб.

40

Анонимен

преди 5 години

Българите си мислят, че в европейските фирм ще им бъде по-добре. Трънки!Да, може и да има по-високо заплати, но първо никой не дава гаранция че ще се наемат българи, а не с преференции - французии. Ако се наемат - ще им се дава отново по-малко.За сметка на това осигуровките ще са в пъти по-големи, защото това е друга държава. Камионите няма да са техни, а на фирмата. Накратко чистия доход ще е много по-малък .

39

Анонимен

преди 5 години

не виждам какво се радваш? всеки закрит бизнес в България води до хиляди закрити работни места и намаляване на инвестиции.

38

чантите с пари

преди 5 години

Това е играта! В днешно време, на спад и рецесия, 2/3 от малките бизнеси на запад фалират още през първите 3 години. Излюпените от бкп бизнеси след 10ти Ноември сигурно са си мислели че, ще са вечни. Да ама НЕ. Добре дошли в реалния свят!Не визирам конкретно никой от днешните превозвачи или други бизнеси - само констатирам несъстоятелните очаквания на другарите, които след свалянето на режима си раздадоха чантите с пари и решиха че, са станали истински капиталисти.

37

най-после

преди 5 години

''бизнесмене'' Я КАЖИ НА КОЛКО РАБОТЕЩИ ЗА твоето семейство, не си платил заплати заради измислени причини ???РЕВЕТЕееее...........

36

Анонимен

преди 5 години

Търгуват с Европа на европейски цени, а плащат български заплати. Разликата се трупа в мултимилионерските сметки в банките, които всеки ден се увеличавали. Използват конкурентното предимство на най-евтиния труд в Европейски съюз и най-ниският данък печалба в Европейския съюз.

35

Анонимен

преди 5 години

Вземете им лицензите да не се мъчат.

34

Анонимен

преди 5 години

Като чуя "български бизнесмен" и ми става ясно, че става дума за пародия. Фалирайте не ми пука за вас. Пакета Мобилност е в интерес на работника не на вас кужодери.

33

Анонимен

преди 5 години

Предполагам че искат да изравнят стандарта със западна Европа което на практика е нормално щом сме в ЕС. Знаят за кражбите от евро-поръчките и явно искат да шляпнат ганьовския бизнесмен с червен ***.

32

Анонимен

преди 5 години

До 25Съгласен

31

Анонимен

преди 5 години

Като чуя за български бизнес и бизнесмен ми се повръща!

30

Анонимен

преди 5 години

Ами агонизирайте. Само някакви камиони по пътищата. Хората такива клетви са ви праснали, че няма един да остане

29

Анонимен

преди 5 години

Едно време СОМАТ трепаше всичко от Непал до Норвегия.Сега сме мишки на дребно.Костов измамата разби всички предприятия такива като Банев се налапаха а хората се избесиха от немотия.

28

Анонимен

преди 5 години

RADOST ZA SHOFIORITE.

27

ИКОНОМИСТ

преди 5 години

ОСВЕН ТОЗИ ПАКЕТ МАКРОН Е ПОСТАВИЛ НА ДНЕВЕН РЕД И --УЕДНАКВЯВАНЕ НА МИНИМАЛНИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ В ДЪРЖАВИТЕ ОТ ЕС КАК ЩЕ ..ПРОТЕСТИРАТ ДЕПУТАТИТЕ ..АМА НЯМА ПАРИ.. ЕДВА ЛИ ЩЕ СВЪРШИ РАБОТА КАКТО И ЛАФА НА ПРЕВОЗВА4ИТЕ---ЕС Е СРЕЩУ НАС КОИТО ПРЕДИЗВИКА СМЯХ

26

Речен ферибот Макрон

преди 5 години

Може да ги спаси един речен ферибот, който да докарва камиони по мрежата от канали от Франция до Дунава за да се каже, че са се върнали в България, и след това да ги откара обратно. Но кой ще им го осигури.

25

Аз

преди 5 години

Ами не знам.Не е ли вече време в България да се плащат европейски заплати и да се работи в европейски условия ?Щото цените в супермаркетите с си съвсем европейски примерно ....????Няма да е зле и данъчните да спрат да се правят на ударени ами да си вършат работата , щото в София пред някои заведения не можеш да се разминеш от коли за по половин милион....

24

Анонимен

преди 5 години

Най-напред че ги удари толтаксата и докато се сеферясат ще ги смачкат с пакета на Макрон.Смъртната агония на българските превозвачи ще е дълга и много болезнена.Не само камионите си да запалят,ами и цялата Държава да запалят,Макрончо ще си го премести в другия крачол и пак ще легне при баба Макрончовица.Не палачи дете,Премиерът ни е невинен.

23

Анонимен

преди 5 години

Да фалират българските мошеници. Семейни фими имали, 10 камиона. 100 хиляди лева на камион годишно оборот.