23

zadaven

преди 5 години

Еххх хора, ако помнехте по всяка улица имаше по ред дървета от всяка страна, сега какво остана, ред магазини, ред паркинг... Страхотно оправихте държавата с тази "демокрация", не симпатизирам и на червените, и на гербери, въобще всички такива политици заслужават карцер. Оправете държавата деца, във вас ни е надеждата!!!

22

Анонимен

преди 5 години

То парковете трябва да са вътре в града, а не извън него, само че тука се строи като за последно, не останаха свободни площи за целтта. Няма контрол и правила. Все пак е добре че се садят дървета.

21

Анонимен

преди 5 години

Пффффф на техническия преглед за коли даваш 50 лв бакшиш колата ти пуши като кумина на теца ама минава прегледа,куцо киораво сакато отворило пункт за годишен технически преглед та дърветата няма да спасят нищо.

20

Щирлиц

преди 5 години

Така де,братята от маалата трябва да имат дърва за огрев.Е,ще почакат някоя и друга година,но няма как,топлината иска жертви.

19

Симеон Сакскобургот.

преди 5 години

Ехххх, сърбят ме ръцете, някой знае ли кога ще е готова гората?

18

Анонимен

преди 5 години

До 8Да, само им дай на тея лумпеми повод да не учат... Е поне некв полза от тях да има.

17

Цвента Ц

преди 5 години

Да пораснат малко и бразилците ще ги резнат.

16

Анонимен

преди 5 години

Кафявките ще си ги наберат за съчки

15

Анонимен

преди 5 години

А ся викаш, при т.пата демокрация не ти става хурката?

14

Fallschirmspringer

преди 5 години

По време тъмният и най-вече човеконенавистен социализъм бях на една бригада по терасиране и засаждане на борчета на голите баири преди Бакьово,друг отряд засаждаже от Батулия към Бакьово ,а най-далечният беше при Огоя.Лесно се виждат хълмовете от Батулия до Огоя,това са някъде към 15 км и всичко,това залесено основно с бор и други иглолистни е от нас бригадирите.Вечерно време в лагера купон.Бяхме международна бригада имаше полякини,литовки,рускини,,унгарките бяха в Огоя-красота незабравима

13

Анонимен

преди 5 години

До БГна всякъде трябва се направи така може да се засядят и орехи лешници и плодови дръвчета така ще има и доходност от тях-Когато бях дете,старите хора наистина садяха плодни дръвчета покрай реките и те се самоотглеждаха в близост до реката или различни сливови дръвчета покрай пътищата.

12

дървена мафия

преди 5 години

Садете ,садете нали трябва,да има после какво да се сече!

11

Анонимен

преди 5 години

Да насадят и бадеми,те издържат и на по-сухо или праскови,има български сорт полудиви праскови,по-вкусни и ароматни са от облагородените,макар,че са малко по-малки като размер.

10

до 9-ти

преди 5 години

,, Лесовъдите полагат и допълнителни грижи за засадените от доброволците дръвчета през годината поливане, плевене, окопаване и т.н.''

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе са пораснали,защото не са полагали грижи за тях или не са ги засадили както трябва или не са ги поливали редовно.Дръвчетата се поливат обилно и редовно в продължение на около 5-6 години,докато си пуснат кореновата система по-дълбоко.Някой се мажат през пролетта в основата(1-1,5 м. височина) и заради вредители.От 5 дръвчета едно да се хване все е полза.

8

БГ

преди 5 години

на всякъде трябва се направи така може да се засядят и орехи лешници и плодови дръвчета така ще има и доходност от тях

7

Анонимен

преди 5 години

После трябва фиданките да се наглеждат и поливат, но може би е по-хитро да са по-надалеч от София.

6

Анонимен

преди 5 години

Да организират учениците и студентите,ще го залесят доста по-бързо.

5

Анонимен

преди 5 години

Люлин е наблизо до Суходол. Да прескочат да видят какво стана, когато преди две години залесяваха Люлин. От тия клечки, дето ги набодоха идно не пусна листа. Още си седят. За какво ги садят - файда няма.

4

Анонимен

преди 5 години

Прекрасна новина,хубави видове дръвчета са подбрали,ако сложат и различни плодни дръвчета между тях,няма да е зле.