14

Анонимен

преди 5 години

А концисионерите къде са?В една нормална държава при такива обстятелства концесията се прекратява.Алооо Ангелкова,къде си?А сетих се,при Валерката да се харесвате в недекларирания имот.

13

ФАС ON

преди 5 години

Доброволци на ФАС ON обещаха отново да засеят плажа още това лято . Безплатно ... И без излишен шум по медиите...

12

браво

преди 5 години

Брюксел има нужда от чистачи, нека се упражняват за бъдещата си кариера!!

11

марая гейбриъл

преди 5 години

Нека Цифровизираме фасовете по плажовете и ги Виртуализираме като по-този начин развием Дигиталното Общество на Европейската Аналогова Общност.

10

добри овце

преди 5 години

сега като изчистихте плажовете на господарите си безплатно,вземете да организирате и една "благотворителна" акция да им посъберете пари и за ремонта на мръсните им коптори които нагло наричат "хотели", а лятото може да поработите безплатно и по кръчмите им, щото голям недостиг на сервитьорки и бармани има по моретоИ Д И О Т И Ж А Л К И !!!

9

добри овце

преди 5 години

почистиха плажовете не господарите си безплатно,че да не се охарчва излишно "бизнеса" еко-*** !!!

8

Анонимен

преди 5 години

"" те се мислят за морално и етично възвишени ... ""..............те не се мислят ... ТЕ СА тези, които почистват, докато ти си този който цапа.

7

Анонимен

преди 5 години

Кога ще видим дървен шоп да чисти плажове ? Лятото цапа , зимата плюе колко е лошо там. Кога ще ви видим да го правите мазмантии

6

до 5

преди 5 години

Писането на коментари е доста по-морално и етично възвисяващо.

5

до 4

преди 5 години

те се мислят за морално и етично възвишени, докато тънат в мизерия, а тези дето прибират данъци за да поддържат чисто, се къпят в лукс от откраднатите обществени средства. мила картина...

4

к0нсерва

преди 5 години

още имало ба лъци, дето работят за без пари, браво!!

3

Турски ятаган

преди 5 години

Важно е да изчистиш,но по-важно е да промениш манталитета на човек за да не прави *** където му падне.След два месеца ще е същото по плажната ивица на Варна.Познавам инициатора,Вальо се казва и се занимава с много подобни мероприятия.Дори Кралев се опита да го вербува към ГЕРБ.Чест му прави,че отказа.Успех в начинанията,Валка!

2

Анонимен

преди 5 години

Tтова е хубаво и всичко, но има хора пиели подобен ангажимент, срещи правото да реализират печалба.

1

Анонимен

преди 5 години

Браво хубава работа