24

муспи

преди 5 години

Мексиканците са хора бавно мислещи, но и те полека лека се сещат че САЩ не е бяла страна. В големите градове няма бели, Пособията се раздават като в самото Мексико и е работа на араби, запълнили примерно Ню Йорк на 91%. Мексиканците се гордеят с това че работят - било миячи на чини било деливери, докато арабите само раздават Пособията, пишат ноти или нещо друго и се молят на алаха - наистина кадънките по мини джуп, но забулени де. Всички се точат за емиграция в Европа, но докато още има кораби!

23

Анонимен

преди 5 години

Гледайте тръмп сега Мексико сега пак Тръмп сега пак Мексико ако утре България или Европа зазлеят и се наложи да бяга някой от тук ей така ще ви посрещне любимия ви съюзник Тръмп със затворени граници с хвалби към други затварящи границите си държави и с надпис няма места бяхте полезни слуги но вече не сте и вървете по дяволите.Толкова за американската хуманност.Ако примерно на Балканите има война не бягайте към САЩ, те се сещат за вас само когато трябва да им платите за базите им на ваша земя.

22

Анонимен

преди 5 години

Тръмп да ги праща в Европа - Европата прибира всичко що е различно от "бял човек: !

21

ПроСоТо

преди 5 години

Щатите,които са държава на ИМИГРАНТИ,а НЕ НА МЕСТНИ,били.."пълни"..От друга страна Европа,която е държава на местни,"ТРЯБВА" да отвори вратите си за мигрантите..?!?!?!....Де "логика" де!!!!!

20

Шкумбата

преди 5 години

Поради нарасналите проблеми в САЩ , Тръмп решил да се допита за съвет към най-мъдрия човек в страната и наредил на службите да ги издирят. Оказало се че това е един много стар индиански вожд живеещ в резерват в Скалистите планини. Отишъл Тръмп при вожда и го помолил за съвет. А вожда му отговорил : Трябва сериозно да обърнете внимание на нелегалната имиграция . Ние едно време го подценихме тоя факт .....

19

Анонимен

преди 5 години

Ако някой смята че вместо да създава условия собственото му население да се увеличава и да благоденства чрез подмяна на местните и вкарване на необразовани и неквалифицирани хора, много се лъже.Разтурва държавата и цяла Европа Меркел за сметка на шепа богаташи.

18

Анонимен

преди 5 години

И какво да ги прави да ги храни,пои и обгрижва като Меркел?Да чака от тях някой ден след няколко поколения от тях да се пръкнат инженери,лекари, доктори и да решат проблема с населението.Сащ и без това растат на население,а си има и вътрешни бедни и безработица. Безкрайното преселение на народите не носи нищо добро нито на тях нито на държавата приемник в бъдеще.Ще стане същата клоака като там от където идват.

17

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е умен ,знае ,че с антиемигрантските си изказвания и натиск върху Мексико ,ще намали наплива на латиноси!Ако нашите европолитици действаха по същия начин милиярди евро нямаше да потъват в джобовете на бежанците .

16

mn

преди 5 години

Браво! Тръмп прави това, което европейците не успяха да направят с емигрантите от Африка и Азия. Преди да говорите против него се замислете дали одобрявате всички ***, които са завзели Западна Европа и дали бихте ги допуснали и в БГ. Така трябваше да постъпят всички политици на Европейски държави.

15

Я па ти..

преди 5 години

До .. 5 Прав си . Не можем да преборим корупцията и социализма. Ваксина за тях няма. АК-47 у нас е забранен.Ама при Пиночет свърши работа.

14

Анонимен

преди 5 години

Пускат се временно само венецуелци по политически причини. Другите са свободни да бъдат бедни, гладни, да нямат петрол.

13

Ти да видиш..

преди 5 години

Ситуацията е доста интересна. Американци се преселват в Мексико защото е по евтино , а мексиканци напират за САЩ , защото е по скъпо. Що така ?

12

dido

преди 5 години

Искат да ги махнат , но се месят в Европа да ги прибираме тея имигранти , на тоя свят всичко се връща.

11

batmario

преди 5 години

Ефекта на стоте маймуни и забързване на времето изпреварват хората опитващи се да създадът Новия Световен Ред и това ги побърква....5G създадена от китайците не може да бъде следена и това се превръща в огромен проблем....не за друго янките изтърват владичеството си...Младите не искат да живеят като нас................Това ме прави щастлив...Не съм живял напразно...Работа-----в къщи------------вече не работи...

10

Ха-ха

преди 5 години

Потомакът на мигранти се бори жестоко с мигрантите.

9

fake news

преди 5 години

много обичам преписки от хора дето на знаят и дума английски.той не е диктатор и не може нищо да направи. ама тука публикуват мнението все едно е закон. май са се объркали с слънцето от банкя

8

Факт

преди 5 години

Ако Тръмп не успее да започне да връща вече влезли мигранти-няма да му се получат нещата.Естествено демократите по всякакъв начин ще го саботират.

7

Анонимен

преди 5 години

Къде е Американският Хелзинкски Комитет. Това е дискриминация! Или ония за човешките права. Или то за ФАЩ не важат.

6

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп е най - rнусният и дoлeн изнудвач!Обаче такива като него не обичат да ги изнудват, дори да ги упрекват за грешките им.Политически най-нечистоплътният американски президент!

5

Анонимен

преди 5 години

Ми нормално.Само в Европа обичаме клошари.