17

Сата Н.

преди 5 години

Украйна е по-добрата Русия.Даже нещо повече - Украйна е единствената Русия, останалото е татаро-монголска,Просия.

16

11

преди 5 години

Гледам "Квартал 95" от две годин, тоя Зеленски Коломойски го подготвяше за президент още от тогава, предаването има по няколко милиона гледания в тубата. Като се има предвид че и двамата са евреи, може и да има нещо вярно в световната конспирация.А вместопрочем Яков Кедми не харесва нито Коломойски нито Зеленски и казва президента ше бъде назначен от Америка.

15

Изнервен

преди 5 години

Украинците ще се опарят от този клоун и ще съжаляват, но като му изгледат сеира. И ние имахме един такъв в лицето на Бареков, но не му се вързахме. Не се отвори парашутът и на другия клоун Трифчо.

14

Анонимен

преди 5 години

Русия ще нареди на свойте хора в Украйна ,да подкрепят Порошенко!За Кремъл ,Зеленски е заплаха,защото Путин не иска подобен развой и в Русия.Обикновен човек от народа в ..Кремъл ,няма начин!

13

Анонимен

преди 5 години

От Ольгино явно са развързали хубаво кесията...

12

Ей Зеленски!

преди 5 години

Много е дразнещо да получаваш на личния си имейл политически позиви!

11

Анонимен

преди 5 години

Този е Рейгънът на Украйна. Ще победи Съветския съюз, заедно с Мей. Но трябва един предател като Горбачов да се самопредаде.

10

Гаргара

преди 5 години

Близки до народа мултимилионери?! Те такова жувотно нема!

9

Пригожин

преди 5 години

До ЮлианаМне нужен путински ***.

8

Анонимен

преди 5 години

Изходът от тези избори е неприятен за руската империя. Известно предпочитание може би има Путин към Зеленси, защото вероятно ще бъде по-лесно подкупен отколкото Порошенко.

7

тя

преди 5 години

Със злоба политика не се прави ,това го знае Зеленски и ще води политика , която ще е от полза за хората! Няма да се "натяга" на никой!

6

Факт

преди 5 години

Тоя Зеленски си нямам идея кой е,обаче човекът който стои зад него и дава парите е много добре известен-Коломойски!А това е решаващо за следващото управление-работата намирисва на "От трън,та на глог".Нищо добро не очаква хохлите още 5 години...Впрочем,Порошенко имаше поне едно положително нещо-беше предвидим.Какви ще ги върши Коломойски е абсолютно неизвестно.Но няма да са добри неща...

5

Анонимен

преди 5 години

Нормален човек, иска да спре войната и да развива икономиката в Украина, точно обратното на порошенео. Ще го бие лошо

4

Анонимен

преди 5 години

Няколко човека се налапаха от цялата работа и убеждават другите, ако работят здраво, как и те ще имат шанса да си мечтаят за тяхното благосъстояние.-Това е намек за Путин и Шойгу ли?Или и за Кадиров?

3

Анонимен

преди 5 години

стават традиционната потребителска гето-колония-Интересно ми е, като пишете толкова лоши неща за потребителството, самите вие не потребявате ли? А в Просия хората потребяват ли храни, напитки, мебели, коли? Или живеят в пещери и се бършат с папрати и шума?

2

Путин

преди 5 години

Май трябва да признаем, че украинците са отделен народ, а не руснаци.Порошенко, да държи цялата власт и да изгуби изборите. При нас това не може да се случи.

1

Анонимен

преди 5 години

Т.е. вече навлизат в западния свят на политическото инженерство. Клоуни - кукли на конци за малко пари излизат да поиграят политически театър. И след толкова години "свобода" стават традиционната потребителска гето-колония, която след години, ще слугува на запада, ако е заслужила. Няколко човека се налапаха от цялата работа и убеждават другите, ако работят здраво, как и те ще имат шанса да си мечтаят за тяхното благосъстояние.Позната картинка от мутро-барок до политическо апартаменто строене.