142

От собственик

преди 5 години

Нови апартаменти!Цени, според партийната принадлежност!

141

До 135

преди 5 години

Опитваш се да се изразиш с много объркани словосъчетания,но нещо не ти се получава.Да не си на нещо много силно,или просто така си разсъждаваш.

140

Клоунъ

преди 5 години

Апартаменти има,санирани,в строеж,евтинки бе има апартаменти !Предпочитат се от управляващите ГЕРБ

139

Анонимен

преди 5 години

До 136 СПРЪНДЖАТА БСП е в опозиция, т.е. няма властови ресурс и поради тази причина не може да е отговорна за корупцията в страната. Затова винаги са отговорни тия, които са на власт. Впрочем много ровиха около управлението на Станишев, но нищо не излезе. Интересно е в какви престъпления обвинявате Румен Радев или ви дразни, че той е президентът на народа, а не на олграхията като Плевнелиев?

138

Селчо

преди 5 години

И тоя ще си купи апартаментче!

137

Анонимен

преди 5 години

Закривай!!!

136

Тролъ

преди 5 години

В ГЕРБ Е ПЪЛНО С ТАКИВА НАЧАЛНИКА ИМ БОЙКО И ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАВА И БКП И БСП ОТВЪТРЕ

135

Българин

преди 5 години

Ми нали е бил комунист,сега е комунист демократ гербер министър!

134

akyl imas li

преди 5 години

do ГАС-ГЕРБ-Еропа:lipswa ГАС-ГЕРБ-Еропа plius gerbalizirana stojnost

133

ГАС-ГЕРБ-Еропа

преди 5 години

ЕЛЕН Йончева срещу ЖИРАФ ГЕРБиелЕдин боц, и че да го сгъне дългошийника о две.Такава Йонизация предстои, че ум ке ни зайдеБаламосват ни за да не се взираме зажо черната енерго змия продава и под какви опции по проекто договора строежа на газовата тръба да бъде строене от фирми небестърчащи строители, а не я дава на руските газови достатвчици, които опасаха Европа. Погледнете колко струваат транзитните такси, цената на трубата и ще познаете че за 2 милярда се опитват да ни офшорират транзита

132

Анонимен

преди 5 години

Щом и останалите партии са с герберите,дори и някои от бившите коалиционни партньори на бесепарите са с герберите,означава,че наистина герберите са за предпочитане.не можем да знаем какво се случва в задкулисието,но като че ли всички партии пазят герберите,което означава,че ако паднат ще е по-зле.

131

Анонимен

преди 5 години

Следващия "стратегически" ход на герберите е,на мястото на този да сложат Деси "умното" от Дулово.Надолу,надолу,надолу....още може,дъното е двойно.

130

Анонимен

преди 5 години

"Винаги съм отстоявал принципите си", коментира той пред bTV."Представяте ли си какви принципи има някой, който се прехвърля от партия в партия в зависимост от това коя е на власт?

129

Анонимен

преди 5 години

Ще бъде жалко,ако Е.Йончева стане евродепутат,защото тогава няма да има кой отблизо да ви разплита далаверите.Така че,тя е по-полезна за хората тук,отколкото там.Но пък хората вече разбраха що за стока сте и затова ще бъдете наказани жестоко.Вервай ми.

128

спасяват Ел.Йончева

преди 5 години

Бсп предлагат Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

127

До 127

преди 5 години

Елементарна,безпочвена злоба.Опитвате се да извадите абсурдни компромати,но не ви се получава.След като ви лъснаха голите зад..ци,никой вече не ви взема насериозно.Нещо повече-народа масово се отврати от вас.

126

ПЕНКО

преди 5 години

ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СА ЗАПОЗНАТИ С ЧИТИРИТЕ ЧОВЕШКИ ХАРАКТЕРА : НЯМА ОСОБЕННА СМЯНА НА МИНИСТЪРА НА ПРАВОСЪДИЕТО- -..ПРОСТО ЕДИН ФЛЕГМАТИК БЕ ЗАМЕНЕН С ДРУГ ФЛЕГМАТИК И ФЛЕГМАТИЧНАТА НИ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА ПРОДЪЛЖАВА ДАА... РААББОООТИИИ ...НААА ...ПЪЪЛЛНИИИ ...ОООББОООРООТИИИИ ... !!!!!

125

Анонимен

преди 5 години

Защо се учудвате,че това нещо е вече м-р на правосъдието.След Цецка Цачева вече всичко е възможно.

124

офшорното Ленче

преди 5 години

И *** се е запътила след офшорното Ленче към сливенския затвор. Така Голямата лъжа (***) и Малката лъжа(Ел.Йончева) ще бъдат пак заедно и двете ще делят една килия в Сливенския!

123

Анонимен

преди 5 години

До добре че не съм - Аз ако бях социалист щях да се самозапаля.Тези, от бсп не са по самозапалванията, те са по запалвания на чуждото и авантата!