42

руски тарикатлъци

преди 5 години

Международните спогодби са, че всеки който направи инвестиция, има право на пропорционален на инвестицията дял от ресурса.Русия няма ресурси за да инвестира и сега ще моли за кредити. Вероятно ще изнудва САЩ че ако не им дадат, ще вземат от Китай.Така е и за луната и Марс. Който има пари да инвестира, после ще разполага с ресурса.Просто Русия си проигра картите с Крим. Защото преди това САЩ бяха предразположени. Признаха чеченците за терористи, допуснаха да обявят морска блокада на Грузия ...

41

Анонимен

преди 5 години

Нещо сте се объркали.Петрол там няма,това го казаха учени.

40

Iozeff

преди 5 години

До АнонименНещо незаконно ли има!? Кажи ти как си изкарваш прехраната? Да не би да свириш безплатно!?

39

Анонимен

преди 5 години

До 28 Няма такива спогодби ,и точно затова китайците имат претенции за Арктика!По междонародните спогодби признати от ООН държавите имат право на 200милна икономическа зона от бреговете на държавите с излаз на море.Държавите с излаз на северния океян може и ,да си поделят Арктика,но никоя друга държава няма да го признае!

38

Анонимен

преди 5 години

Русия не само е разработила правила за преминаване по СМП,от първи януари 2019 година в отговор на Американските и Европейските санкции Русия ограничи преминаването на кораби по СМП.

37

Анонимен

преди 5 години

Русия даже има собствен процесор - 500Мхз/10000$.Сигурно са продадени 100 бройки.

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен36А ти какво общо имаш с въпросните пари? какво те топлят, че се напъваш толкова?

35

Анонимен

преди 5 години

Ледове, студ и много пари които Уви не са на краварите и никога няма да бъдат!

34

Анонимен

преди 5 години

Русия има пари да плаща на тр0лове по чужди форуми още 100 години.

33

Анонимен

преди 5 години

САЩ западали, а руснаците и русофилите си пращат децата натам.Странна работа.

32

Сата Н.

преди 5 години

Руските про стаци организират форум, за да излъжат някой лаком и прос западняк да вложи пари в съвместно предприятие, а после да му конфискуват активите. Както стана с активите на БП на Сахалин. Най-обикновени бандитски номера. Колкото до корабоплаването, извън 12-милното териториално море, права да ограничават плаването нямат.

31

Анонимен

преди 5 години

Изнасят деликатесни риби, хайвери, крабове, трепанги и какви ли не морски продукти. Изнасят водка за стотици милиони долари. Мед, горски плодовеНе само.Също и кедрови ядки.Гледах как ги добиват едни, дето приличат на нашите берачи на манатарки и див джоджен. Сега чувах, че почват да правят ферми за боровинки и калофорнийски червеи.

30

Shark

преди 5 години

До 25. Естествено че нямам права над парка, доколкото си спомням в поста написах права над двора, не над общинския парк, нали така? Междувпрочем това важи не само за мен и за комшията, ами и за всички, ако ме разбираш какво искам да ти кажа в контекста на темата.

29

юбералес

преди 5 години

Битка за Арктика няма да има, европейските банки ще отпуснат заем с лихва на руски компании, които ще наемат китайци, руснаци и подобни да работят, добития петрол и газ ще потече към ЕС, който в замяна ще достави автомобили, парфюми, и телефони на бачкаторите, както имоти и колежи за олигарсите. Тест нищо по-различно от ''битката'' за Сибир.

28

Анонимка

преди 5 години

Тоя текст го четох снощи. Аре да си говорите в редакцията кой какво пише, а?

27

Анонимен

преди 5 години

19, не си прав, защото може би не знаеш, че по силата международните спогодби Северният полюс е точката, в която се събират границите на пет (само пет) държави - РФ, Дания, Канада, Норвегия и жадуващия за ролята на хегемон.

26

Анонимен

преди 5 години

Представям си как ще стане собственост на 5-10 човека...

25

Анонимен

преди 5 години

До 17"Изхранва" е много силен термин., защото нищо не е даром. И сриг обижда хора, които дори и не познаваш.

24

Анонимен

преди 5 години

До SharkТи нямаш права извън собствеността принадлежаща на теб и "комшията". Това е все едно, да имаш претенции към парка пред кооперяцийката ви, нищо, че е публичен от 100 години насам.

23

Анонимен

преди 5 години

Либийската народна армия която се ръководи от подкрепяния от Москва и Пекин маршал Халиф Хатар е превзела всички подстъпи към столицата Триполи съобщават световните агенции.тази успешна офанзива на маршал Хафтар срещу ислямистките терористи става благодарение на активната подкрепа от страна на Москва ,след като Русия се включи по активно в Либия.Маршал Халиф Хафтар е до последно лоялен на Кадафи ,като същия е завършил военната академия Фрунзе в СССР