30

Анонимен

преди 5 години

Първичните партийни организации на БСП НЕ отразяват избирателите на БСП. В първичните партийни организации са в по-голямата си част стари кадри, които рядко допускат инакомислие, с което отблъскват влизането и оставането на по-младите.В огромната си част първичните партийни организации, НЕ само на БСП, нямат потенциала да предложат човек на много висок управленски пост, не познават такъв в обкръжението си, затова се придържат към популярните лица, какъвто е Станишев.100 мравки не дават 1 орел

29

Мак

преди 5 години

Станишев, нищо не постигнахте, завлякохте БСП в тресавището, имахте 2 пъти по малко депутати..... изгърмян и то халостен патрон сте, не пречете на Корделия! То не се вижда от теб, Гергов, Миков, Буруджиева, Варелия Велева, АБВ и герберюгите кой всъщност е с нея! И народа гламав, опростачен, готов за купуване и продан.!

28

Позитано 20

преди 5 години

Половината от БСП ще гласуваме за Станишев , другата половина за Борисов , ама не казвайте на Корнелия.

27

Циник

преди 5 години

Само 8 минуса? Сигурен съм, че вие текезесарите - можете и повече! А този червен троглодит на снимката - е един от най-ярките представители на червената потомствена олигархия у нас! Човекът без ден трудов стаж - станал премиерминистър на България - естествено сега е шеф на ПЕСовете, които пълнят Европа с арабски, афганистански, и африкански тарамбуки! Както и Жоро - тарабата ...и този СтанаШеф на новата Коминтерна ! Орбан ви пречи...гиди и шумкарския ви скрап!

26

хммм

преди 5 години

лично аз не познавам човек , който да иска СС в листите за изборите

25

Ти да видиш..

преди 5 години

Ще се избият за пари гад.овете.Подляй водичка на другарче.

24

Анонимен

преди 5 години

Добре де защо е толкова трудно да признае,че обича африкански и арабски мюсюлмани?Само мъже с много мощ.Защо се крие този факт.

23

Отвай си. Помним те.

преди 5 години

Станишев, само Нинова е в сътояние да води истинска война с герберастката простотия,а Йончева побърка крадливите герберастки тикви.

22

Циник до 19

преди 5 години

"Елена" ли бе? Да не ти е първа братовчедка?Елена - беше опита на СърГея - да покаже но света, че уж е хетеросексуален - не се получи...и Елена ( честната боркиня ) има 4 - 5имота ..магазин...откъде ги извади и тя милионите - не е ясно.Поръчковия цербер на КуРсланинова - тя и ушака Радев! Защо не попитат мазния таралеж от снимката - откъде пари за вила в Швейцария.Предупреждава комунягата срещу национализма...щото Меркел да продължи да съсипва Европа.Очички като стафиди в козунак.Противен номен

21

Анонимен

преди 5 години

Bsp sa christianski teroristi i ubiici. Uuuuuu.

20

тя

преди 5 години

Уяде се !

19

тя

преди 5 години

И без Станишев ще е същото както и с него , айде друг да дойде , се едни и същи ,стига толкова !

18

Анонимен

преди 5 години

Баба Пена се оплакала на Кака Корни.- Корни, много зле, много бедно живеем, двете семейства сме в една стая, ядем само хляб и мляко от козичката.- О, имате и коза, вкарвайте я и нея в стаята и след една седмица ми се обади.След седмица- Како Корни, положението е още по зле. Страшна воня, не се трае, какво да правим?- Изкарвайте козата от стаята!!След месец посрещат Корни в селото на предизборна кампания. Корни видяла баба Пена и попитала- Как сте бабо Пено?- О много сме добре, не мирише

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Станишев, а ти, какво направи за България като председател на ПЕС ?Хората харесват Елена, защото беше една от малкото, които се опълчи на управляващата мафия.А, теб ще те запомним как се целуваш с Местан на Орлов мост. Скрий се някъде или върви в ГЕРБ, където е мястото на всички антибългари !

16

Противен си

преди 5 години

Станишев, противен си. Дори и от тиквата Борисов си по-противен.

15

Стари бесепари

преди 5 години

Ние не искаме Станишев да ни представя в Европа.

14

баба мара

преди 5 години

какво напрежение българия е в нато и ес без референдум защо ще пращаме700 безделници с огромни разходи да се веят 4 години по света тези пари не може лида отидат при 500 милиона европеици свалете санкциите срещу русия и да живееммирно и тихо сега опасността идва от султаната и бежанците нато вън от черно море

13

Браво на Нинова!

преди 5 години

Напрежението е само в неговата глава. Дори не може да се оттегли с чест и плещи врели некипели. Браво на Нинова!

12

ай сиктир

преди 5 години

Крайно време е това комунистическо *** да го издухат и да свърши, ако изобщо може нещо друго в мизерния си животец, а не само да седи на дупетатската софра.

11

Анонимен

преди 5 години

СтаниШеф, не бой се, винаги можеш да се приютиш в Герб, ДПС или при Местан в ДОСТ. Тези партии приемат всякакви отпадъци.